Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım yapma böyle. Testin yanılma payını da hariç tutarak söylüyorum. Diyelim doğru yapıldı test. Bu durumda bile sağlıklı olma ihtimali 196 kat daha fazla. Sen bir de perinatologa gidiyorsun. Eğer bir olsaydı ultrasonda görürdü
Canim insallah ikili test yanılmıştır da fetal dna test sonucu temiz gelir. Tek diyebildigim bu su anda.. bilmiyorum altta biyokimyasal risk diye birsey yaziyor ondaki oran daha yüksek.
Evladım yavrum Allahıma emanet. Allahim yavrumun ömrünü sağlıklı hayırlı ve uzun kılsın inşallah 🙏

Ne olduğunu bilsem bı bakacam nete neymiş ne değilmiş onu da bilmiyorum kist mi sıvı mi ne yani yok elim kolum bağlı bı foto var elimde sadece aglayamiyorum da sıkıştı kaldı içimde gözyaşı
Doktorun niye bişey demedi ki canım. Tam olarak ne söyledi nasıl ifade etti sorunu

Canım merhaba. Belli ki sana rahat yok 😄 kuzucum şöyle söylim sana gerçekten için rahatlasın diye yazmıyorum ama ben ikili testi yanlış bulmuyorum yapılabilir bir test bence ama ben sen gibilerde hayır! doktorum gerçekten aşırı iyidir alanında ve ben çok güveniyorum kayıplardan dolayı da ne kadar titiz davrandığımızı önceden biliyorsun. Bana ikili yaptırmadı çünkü özellikle ilk trimesterde kanamalı geçen lekelenmesi çok olan kişilerde hata oranı normalden çok daha yüksekmiş. Sadece risk hesaplaması yapılan bir test ve sende aşırı derecede leke kanama yaşadın bu senin testini yerle bir eder. O yüzden üzme kendini fetal sonucun çıkınca göreceksin ❤️
Bunu bilmiyordum bak çok önemli bişey öğrendik ☺️

Kızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş 😁 4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi 😒
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi 😬
Eneeee teyzesi kurban 😍 kız benim bebeğim de hep bağdaş kuruyor esnek bebeler olacak bunlar herhalde ne zaman gitsem bağdaş kurmuş oturuyor 😅🥰

A öyle mi Sunsun9 Sunsun9 bak sepide de günde 2 kullanacakmış,sunsunda tereddütte kalmıştı yanlışlıkla mı yazdı dr diye demek ki 2 de verilebiliyor. İnşallah yan etki yapmaz kuşum yaparsa da dr a söylersin değiştirir.şifa olsun bebişlere 🥰
Sağ ol canım etiketlediğin için 😍 benim günde 2 demir içmek içime sinmedi hala 1le devam ediyorum 14 temmuzda rutin kan tahlili yapılacak ona göre değerlendirilir tekrar diye düşündüm 😊

Ay evet aşkım yumak yapın aranızda kızımı😂😂 bende rahatladım, şimdiden bir ay nasıl dayanıcam stresine girdim 😬😂

bana akşamları yatmadan al demiri dedi, sabahları ağzında kötü tat bırakabilir diyor 😬 birde 2 tablet dedi ya günde
Başka hangi vitaminleri verdi canım bi de kan testi yapıp onun sonucuna göre mi değerlendirdi

Kızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş 😁 4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi 😒
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi 😬
Maşallah kuzum ben de sormuştum hangi vitaminleri verdi diye ama burda cevaplamışsın. Afiyet şifa olsun 😍

Eneeee teyzesi kurban 😍 kız benim bebeğim de hep bağdaş kuruyor esnek bebeler olacak bunlar herhalde ne zaman gitsem bağdaş kurmuş oturuyor 😅🥰
Bacağını kaldırmayada çok meraklı 😂😂 her seferinde ilk hop kukuyu görüyoruz 😂😂😂
Başka hangi vitaminleri verdi canım bi de kan testi yapıp onun sonucuna göre mi değerlendirdi
Benim en son 7.haftanın sonunda kan tahlilleri istemişti, o zaman her şey yolundaydı eksik yoktu, şu an neye göre yazdı onu bilmiyorum 😒😂😂 bir dahaki gelişinde isteyecem tekrar test dedi bende ısrar etmedim 🤷‍♀️

Evet canım, orası biraz tuzlu ama karşılığını alıyorsun emin ol, benim doktorum Prof olduğu için diğer doktorlardan daha fazlaydı, bir de gece gelmek için mesai saatleri dışında yani ekstra 13 bin istemişti 🥲 onu da söylemişlerdir sana belki ve bu fiyat 2 yıl önceydi neredeyse
doğum gece olursa mı ekstra istenmişti, yok canım demediler bana senin söylemen iyi oldu sorarım bende

doğum gece olursa mı ekstra istenmişti, yok canım demediler bana senin söylemen iyi oldu sorarım bende

Evet canım muhakkak sor mesai saatleri dışında doğum olursa ekstra ücret isteyen doktorlar var, belki seninki değildir, yoksa nöbetçi doktora doğuruyorsun zaten istemezsen gelmesini

h&m'den aldım canım☺️💞
H&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündüm 🥰

Eklentiler

• 1000020538.webp
    1000020538.webp
    18 KB · Görüntüleme: 45
Back
X