- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.561
Yollayın gelsinElimizden gelenini yapıcazgerekirse zabaha kadar boş nokta yollarız
Yapın mutlaka durmayınKanka cinsiyet farklı olsada evde kim görecekdışarıyı yenileriz sadece , benimki 1 yaşına gelir gelmez hemen 2.yapacakmışız, emme olayı süt olayı olmasa 6.ayda yapacakmışız, bekara karı boşamak kolay
Gerçekten aynı şeyleri yaşıyorum bu süreçte 6 yıl sonra tüp bebekle ikizlere hamile kalan bir kadınım ve kimle görüşürsem görüşeyim ilk sordukları ikisi de hala duruyor mu ikisi de sağlıklı mı ya da bi sıkıntı yok dimi diyorlar anlamıyorum neden sürekli bir sıkıntı varmış gibi hazırda bekliyorlar
Kızlar sizde birkaç saat giremeyince buraya, kalbinize çarpıntı giriyormu kaç sayfa yazıştılar acaba hepsini okumaya yetişirmiyim diye
Arkadaşlar günaydın güzel haberi aldım çok şükür inşaallah sıkıntısı olan herkesin sıkıntısı bı an evvel olumlu şekilde geçer Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine Allah'ım hepimizi yavrularımıza sagsalim kavuşmayı nasip etsin
Ayy çok güzel haber buArkadaşlar günaydın güzel haberi aldım çok şükür inşaallah sıkıntısı olan herkesin sıkıntısı bı an evvel olumlu şekilde geçer Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine Allah'ım hepimizi yavrularımıza sagsalim kavuşmayı nasip etsin
Ay benim de cinsiyet tahminim var dedi doktor erkek gibi dedi ama Fetal sonucunu bekliyorum bakalım orda net çıkacakAy kızlar bu hafta erkek bebek haberi aldık hep. Gecen hafta üst üste kızlar geliyordu. Bi şekilde dengelenicez sanırım bu gidişleAyrıca mesaj sayımız Ağustos ve Eylül annelerini geçmiş. Gurur duyuyorum bu konuşma kapasitemizle
Günaydın canım çok geçmiş olsun, şakacı sıpacık annesinin kalbini hoplattı, güzel haber almana çok sevindimArkadaşlar günaydın güzel haberi aldım çok şükür inşaallah sıkıntısı olan herkesin sıkıntısı bı an evvel olumlu şekilde geçer Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine Allah'ım hepimizi yavrularımıza sagsalim kavuşmayı nasip etsin
Devletemi gidiyorsun ben de 4 temmuzda gidecegim 14 oluyorum soyler die düşünüyordumEki Görüntüle 3609493 bana bakarmısınız lütfen 14 hafta doktor cinsiyet söylemiyor
Gostermedimj minnosEki Görüntüle 3609515 14 haftalık gala öğrenemedik cinsiyetini
Zor hamile kaldığın için öyle merak ediyolardir belki ben kötü niyetli anlamadjm ama yerinde olsam cok gec duyururdum suan sadece ailem bi kac dostum biliyor hepside uzak bana zaten günlük darlayanim yok boyle daha rahatGerçekten aynı şeyleri yaşıyorum bu süreçte 6 yıl sonra tüp bebekle ikizlere hamile kalan bir kadınım ve kimle görüşürsem görüşeyim ilk sordukları ikisi de hala duruyor mu ikisi de sağlıklı mı ya da bi sıkıntı yok dimi diyorlar anlamıyorum neden sürekli bir sıkıntı varmış gibi hazırda bekliyorlar
O carpintiyi dogum zamani gör sen acana bu gun kim dogurcak ya da kimler die beklerizKızlar sizde birkaç saat giremeyince buraya, kalbinize çarpıntı giriyormu kaç sayfa yazıştılar acaba hepsini okumaya yetişirmiyim diye
Benim kizim 26 aylik 20aylikken ocakta bıraktırdim tasedufen 3 ay sonra sütüm bitip gidince hamile kaldiim. kizimi 3 sene beklemistik bu minnak 3 ay beklettiYapın mutlaka durmayınkardeş bence çok güzel ama bazen diyorum kızım 2 yaşına geldiğinde mi hamile kalsaydım süt işini halletseydim diye. 1,5 yaş çok erken geliyor meme bırakmak için. Ağlayıp duruyorum ya çok küçük geliyor gözüme. 1 ay içinde bıraktırcam artık ama çok zor ya
Bizimde aynı ya bende 15.haftada söyledik daha yeni yakın arkadaşlarıma o da bir arkadaşım diyor doğunca söyleseydinZor hamile kaldığın için öyle merak ediyolardir belki ben kötü niyetli anlamadjm ama yerinde olsam cok gec duyururdum suan sadece ailem bi kac dostum biliyor hepside uzak bana zaten günlük darlayanim yok boyle daha rahat
Napak nazar yani yakin dostum olanlara söyledim gerisi daha yakin daha samimi olaydida söyliyeydimBizimde aynı ya bende 15.haftada söyledik daha yeni yakın arkadaşlarıma o da bir arkadaşım diyor doğunca söyleseydin
Canım aynı şeyler bende de var 2 tane bebeğimi kaybettiğim için çok geç söylememize rağmen.Hamileliğimi en yakınımdakiler bile duyar duymaz ilk sordukları sağlıklı mı ? Tüp bebek mi ? Yani tamam art niyet olmayabilir ama bir insan sorarken de bir şeyi düşünür yani .Bırak ben açarsam konuşurum anlatırım zaten her şeyi .Gerçekten bazı şeyleri yaşamak çok zor ama insanların bu laflarıyla uğraşmak daha da zor .Hele ki hamile kalmadan önceki konuşmalar hamile kalamıyormuşcasına çocuğun olmuyormuşcasına ki böyle de olabilirdi her şey Allahtan .Tüp bebek doktoruna yönlendirmeler mi dersin bizim bir arkadaşın dalarla başlayan cümleler mi dersin .Bir de anlatamıyorsun yani bizim işimizin genetik ile alakalı olduğunu tüp bebek doktorundan ziyade of neler yaşadık valla bitmiyor bitmeyecek de sanırım doğunca da bitmez bu laflar benim eminimİnşallah canım, çalıştığın için hafta sonu gidiyorsun sen de ben de iş çıkışı gidiyorum hep, ya bilmiyorum ben mi böyleyim ama ben anlatmadan bana bir şey sorulduğu zaman çok sinirleniyorum, geçen gün cinsiyeti ne, ayy göbüşün de hiç çıkmadı, iş yerinde sürekli böyle sorular, haberleri olmasın diye iş çıkışı gidiyorum kontrole, dönüyorum hemen soruyorlar, hatta afedersin biri diyor ki; bu sağlıklı mı? Diğeri gibi sorun var mı, o kadar sinirlendim ki, diğer çocuğum aslanlar gibiydi ameliyatı kaldıramadı, bir de o sürecimi hatırlıyorum böyle sorular karşısında, endişeleniyorum, korku sarıyor bedenimi, ben bu soruları kendime sormuyorum, sen neden bana soruyorsun dedim, sırf bu sebepten işte kimseyle konuşmak istemiyorum.
Sizler nasılsınız? Hamileliğiniz hakkında konuşmayı seviyor musunuz? Tuhaf olan ben miyim
Napak nazar yani yakin dostum olanlara söyledim gerisi daha yakin daha samimi olaydida söyliyeydim
İnşallah sağlıklıca gelir annesinin kollarınacanım bende yeminliydim .15 haftaya gelip detaylıya girip sağlıklı olduğunu duyana kadar kimseye söylemeyecektim zaten .Buna annem bile dahil çünkü çok acılar çektik .Aksi bir durum olsaydı da kimseye duyurmayı üzmeyi düşünmüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?