Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yapın mutlaka durmayın kardeş bence çok güzel ama bazen diyorum kızım 2 yaşına geldiğinde mi hamile kalsaydım süt işini halletseydim diye. 1,5 yaş çok erken geliyor meme bırakmak için. Ağlayıp duruyorum ya çok küçük geliyor gözüme. 1 ay içinde bıraktırcam artık ama çok zor ya

İnsanlar maalesef ki öyle canım, korku salmaya çalışıyorlar, çok üzücü, halbuki ben herkesin mutluluğuyla mutlu oluyorum, kimseye kişisel hiçbir şey sormam, o anlattığı kadarıyla yetinirim Herkese kalbi gibi bir hayat diliyorum, boşver

Kızlar sizde birkaç saat giremeyince buraya, kalbinize çarpıntı giriyormu kaç sayfa yazıştılar acaba hepsini okumaya yetişirmiyim diye

Bunu ben hep yaşıyorum işte, yetişemiyorum bu sefer nereden başlasam endişesi oluyor maalesef gönül istiyor herkese bir şeyler yazayım ama olmuyor maalesef ki sanki yazmayınca diğeri alınacakmış gibi hissedip üzülüyorum

Günaydın canım, amin Rabbim hepimizin bebeğini korusun, sürecimiz kolay olsun inşallah

Ayy çok güzel haber bu gözün aydın canım

Ay benim de cinsiyet tahminim var dedi doktor erkek gibi dedi ama Fetal sonucunu bekliyorum bakalım orda net çıkacak

Günaydın canım çok geçmiş olsun, şakacı sıpacık annesinin kalbini hoplattı, güzel haber almana çok sevindim

Zor hamile kaldığın için öyle merak ediyolardir belki ben kötü niyetli anlamadjm ama yerinde olsam cok gec duyururdum suan sadece ailem bi kac dostum biliyor hepside uzak bana zaten günlük darlayanim yok boyle daha rahat

Benim kizim 26 aylik 20aylikken ocakta bıraktırdim tasedufen 3 ay sonra sütüm bitip gidince hamile kaldiim. kizimi 3 sene beklemistik bu minnak 3 ay bekletti emzirmemek rahatmis ama arada biraz dinlendir goguslerjnj diger minnosta emecek yaz gunu erken unutur belki gunde kac kez emiyor simdi

Ben hic duygusallasmadim sen mecburi bırakıyorsun die duygusallasmisindir son zamanlar cup cup bos meme yerine beni emiyordu hic bisey yapamiyodum

Bizimde aynı ya bende 15.haftada söyledik daha yeni yakın arkadaşlarıma o da bir arkadaşım diyor doğunca söyleseydin

Canım aynı şeyler bende de var 2 tane bebeğimi kaybettiğim için çok geç söylememize rağmen.Hamileliğimi en yakınımdakiler bile duyar duymaz ilk sordukları sağlıklı mı ? Tüp bebek mi ? Yani tamam art niyet olmayabilir ama bir insan sorarken de bir şeyi düşünür yani .Bırak ben açarsam konuşurum anlatırım zaten her şeyi .Gerçekten bazı şeyleri yaşamak çok zor ama insanların bu laflarıyla uğraşmak daha da zor .Hele ki hamile kalmadan önceki konuşmalar hamile kalamıyormuşcasına çocuğun olmuyormuşcasına ki böyle de olabilirdi her şey Allahtan .Tüp bebek doktoruna yönlendirmeler mi dersin bizim bir arkadaşın dalarla başlayan cümleler mi dersin .Bir de anlatamıyorsun yani bizim işimizin genetik ile alakalı olduğunu tüp bebek doktorundan ziyade of neler yaşadık valla bitmiyor bitmeyecek de sanırım doğunca da bitmez bu laflar benim eminim

Napak nazar yani yakin dostum olanlara söyledim gerisi daha yakin daha samimi olaydida söyliyeydim
canım bende yeminliydim .15 haftaya gelip detaylıya girip sağlıklı olduğunu duyana kadar kimseye söylemeyecektim zaten .Buna annem bile dahil çünkü çok acılar çektik .Aksi bir durum olsaydı da kimseye duyurmayı üzmeyi düşünmüyordum

İnşallah sağlıklıca gelir annesinin kollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…