Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çıktınız mı canım nasılsın
Cıktık canım evdeyız 5 saat kadar yatırdılar cıkarkende bebege ve suyuna bakıp oyle cıkardılar evdeyım dınlenıyorum. Kasık ve bel agrım var canım 3 gun istirahat (sadece wc ıcın kalkma) 10 gün ev işleri, tempolu yürüyüş, ilişki vs vs yasak. Suanlık hersey yolunda sukur

Oh çok şükür canım, daha da iyi olacaksın merak etme dualarımz seninle, sonuçlar ne zaman çıkarmış

Geçmiş olsun canım güzel sonuçlar çıksın inş

Canım sende Gentan da yaptırmıştın Fetal DNA testini . Kaç günde çıktı sonuç hangi gün vermiştin
Ay hep kiz hissettim ve kiz istedim o yuzden biraz soktayimm
Benimde erkek çıkarsa şok olurum aynı şekilde doktorum kız tahmininde bulunduğundan beri hep kız düşünüyorum bakalım bende durumlar ne olacak canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok şükür canım iyice dinlen yorma kendini

Canım çok geçmiş olsun inşallah Allahın izniyle hepimizin dualarıyla sonuçların temiz çıkar

Bence de çıtçıtlı olanlar daha mantıklı ama bana göre ilk ayalar tukum sonrasında takım daha kullanışlı geliyor bana da hani ilk bebeğimde onu deneyimledim

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyorum bu süreçte 6 yıl sonra tüp bebekle ikizlere hamile kalan bir kadınım ve kimle görüşürsem görüşeyim ilk sordukları ikisi de hala duruyor mu ikisi de sağlıklı mı ya da bi sıkıntı yok dimi diyorlar anlamıyorum neden sürekli bir sıkıntı varmış gibi hazırda bekliyorlar

Elimizden gelenini yapıcaz gerekirse zabaha kadar boş nokta yollarız

İkinci aynı cinsiyet olunca çok ekonomik oluyormuş gerçekten şu an siz heyecanla alışveriş yaparken ben boş boş duruyorum
Kanka cinsiyet farklı olsada evde kim görecek dışarıyı yenileriz sadece , benimki 1 yaşına gelir gelmez hemen 2.yapacakmışız, emme olayı süt olayı olmasa 6.ayda yapacakmışız, bekara karı boşamak kolay

Dualarımız seninle canım inşallah sonuçların çok güzel çıkacaktır dinlenmek iyi gelecek inşallah sana

kız ciddi misin arada bende ona bakıyorum daha geçememiştik en son ama baya aktif olan gruplardandık onu bende takip ettim şaşırdım bizim daha 6 ayımız var ve baya hızlıyız gurur duydum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…