- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.521
3. Gün gezmeye başladım bebeğimi de alıp parka yürüyüşe çıktım yavaş yavaş da olsaKızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi
Ay ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Bugün okuldaki kızlar da fermuarlı tulum al diğerlerini giydirmesi zor oluyor durmuyorlar yerlerinde dediler
Bir de bu tulumlar 1-2 ay için. Yorumlarında da büyük olduğu yazıyor. Benimkiler ikiz de olunca 3 aylıkken falan ancak giyerler diye düşündüm. İnşallah o zaman tutarlar boyunlarını
Buna ben de katılıyorum ya. Doktorlar da avm falan değil de açık havanın bebekler için iyi olacağını söylüyor. Biz kış annesi olacağımız için çok bir yere çıkamayız gibime geliyor ama3. Gün gezmeye başladım bebeğimi de alıp parka yürüyüşe çıktım yavaş yavaş da olsatamamen batıl inanç diye düşünüyorum. Beni kırk gün eve kapatsalar iyi saatte olsunlar basardı beni kesin kafayı yerdim
Ya ben bugün mangodan biseyler aldım. Ben direkt 2-3 yaş 3-4 yaş alıyorum. Kızımın bu sene ihtiyacı yok. Seneye giyer diye aldim indirim bulunca. Diğer bebeğim de kız olunca hiç yenidoğan kıyafetlerine bakasım gelmiyor. Aldığım herşeyi ikisi de giyer mantığındayim. Ay çok mu pintilik ediyorum tam bir Türk anası oluyorumAy az önce buna bende baktım ama kışın giymez diye düşündüm
Mangodada indirim var kızlar göz atmak isterseniz
Geçmiş olsun canım ben gitmezdim herhalde ama ne kadar rahatsiz olduğunu sen biliyorsunKızlar dün akşam parkta arkadaşlarla oturduk daoğuk almışım sanırım öğlenden beri midem bulanıyor ve her yerim ağrıyo. Ne yapabilirim fikir veriri misiniz? Doktora gitmek hiç istemiyorum kötü bişey olur mu Siz olsanız hastaneye gider miydiniz?
Kız niye düşsün kocaman bebekNeee ahahahahhah yaa o bebe düşer
Aynen bende bekleyeceğim indirimleri birbirimize haber verelim canlarKızlar haklısınız tabiiki kışın daha pahalı olcak ama bir iki haftaya kadar indirime girer diye düşünüyorum çok sık yapılıyor indirimler hele ki bu yaz zamanı kışlıklar ucuzluyor baya. Ben de kışa kalmadan alcam zatenaman güzel günlerde giyinsin bebetolar
Hayalim buydu ama yapamadim ben bebeğime göre yaşıyorum ya sıfır otorite. Patron bebek benimkiAşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşında
oglum da aralıkta dogdu 20 gunlukken avm gitmistikKızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi
Ben kalabilirimsen naptın gitmedin daha dimi kontrole?
Ben ocakta doğum yaptım canım. Soğuk hava çok iyi geliyor bebeklere aksine. Kış bebeği kolay kolay hasta olmuyor hiç korkmayın. Çünkü uygun giydirince bebek terlemiyor.Ben yazin dogurmadim ama dogursam ne giydirecegimi şaşırabilirdimBuna ben de katılıyorum ya. Doktorlar da avm falan değil de açık havanın bebekler için iyi olacağını söylüyor. Biz kış annesi olacağımız için çok bir yere çıkamayız gibime geliyor ama
Giydirmesi kolay kuzum ama ben hiç kullanamadim. Bir sürü almıştım paketiyle duranlar var bu sebeple. Çok batiyordu ve kıpkırmızı yapıyordu gıdısını. Boynunu tuttuğu dönemde bile yatarken hep önü toplanıp boynuna geliyordu rahatsız oluyordu. Ama bu da galiba bebeğe göre değişiyor anlamadım kiAy ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Bugün okuldaki kızlar da fermuarlı tulum al diğerlerini giydirmesi zor oluyor durmuyorlar yerlerinde dediler
Bir de bu tulumlar 1-2 ay için. Yorumlarında da büyük olduğu yazıyor. Benimkiler ikiz de olunca 3 aylıkken falan ancak giyerler diye düşündüm. İnşallah o zaman tutarlar boyunlarını
Tamam kuzucum bende bakayim tekrar.Kuzu bak direk böyle aradım hiç detaylandırmadan bide Eki Görüntüle 3609466
İnşallah canim saglikli haberlerini alalım yavrumunSağlıklı haberini alacağız yakında canım benim içini rahat tutasıl tam tersi söylemesi lazım usg daha önemli bu test hata oranı yüksek bi test sadece analiz yapıyor zaten ki milyon örneği var hataların. Tövbe yarabbi bunlarda tedbirli olacağız diye iyice korkutuyorlar. Sınavın Buda senin az kaldı sonucun çıkınca rahatlayacaksın bak eminiz hepimiz
Burdan arkadaş şunu almıştı bir bak istersen canımCanım kızlar sanki artık rahat uyuyamıyorum gibi hissediyorum destek yastığı alıcam ama nasıl bişey almalıyımm hiç bilmiyorum. Bunlardan hangisi ya da farklıysa nasıl bir şey
Günaydıın :) Nil olacak inşallah, dün rüyamda doğuma gidiyordum hastaneye hastane eve yolluyordu geri :)
Kızlar dün ebebekten babymom diye hamile yastığı aldım şiddetle tavsiyemdir, gece zor uyuyordum sola dönsem kalbim sıkışıyor düz yatsam belim ağrıyor sağa dösem yine bi yerlerim ağrıyordu sabaha kadar dönüp duruyordum maşallah diyeyim dün gece hareketsiz uyudum ve uyandım gece hiç uyanmadan :) lütfen gidin alın, 1300 ama indirimle 1000 tl ye geliyor, alın aldırın diyorumlink attım,
baby mom 5 Parça Hamile Destek Seti - ebebek
baby mom 5 Parça Hamile Destek Seti uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Eki Görüntüle 3606974
Ev ekonomisine katkı kanka, bende her şeyi kaliteli alacam 2.düşünerekYa ben bugün mangodan biseyler aldım. Ben direkt 2-3 yaş 3-4 yaş alıyorum. Kızımın bu sene ihtiyacı yok. Seneye giyer diye aldim indirim bulunca. Diğer bebeğim de kız olunca hiç yenidoğan kıyafetlerine bakasım gelmiyor. Aldığım herşeyi ikisi de giyer mantığındayim. Ay çok mu pintilik ediyorum tam bir Türk anası oluyorum
Ayy sağol canımBurdan arkadaş şunu almıştı bir bak istersen canım
İyi dayandın hayatımYok canım 2 hafta sonra gideceğim inşallahözledim de çok yavrumu
Artık güzel haberlerini bekleyeceğiz beraber canım benim rabbim hepimizle olsunTamam kuzucum bende bakayim tekrar.
İnşallah canim saglikli haberlerini alalım yavrumunhata orani yüksek evet biliyorum ama bu sekilde çıkınca insan o sıkıntıyı stresi ne yazik ki icinden oyle kolay atamiyor.. sorma korkutuyorlar gerçekten ama iste onlar da tedbirli davraniyorlar. Insallah kuzum test sonucumuz bir gelsin fetal dna miz bir temiz gelsin Allahın izniyle
İyi dayandın hayatımgüzel haberlerini bekliyoruz bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?