- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.721
Kızlar bu gün lierac sürdüm ilk defa deneyim diye çatlağa karşı, sizdede yapış yapış durdumu sürdüğünüz yer deneyen var mı aranızda
Ben zaten cok uykulu yorgun oluyorum kafam kalkmiyor havada cok sıcak kizimla parka çıkmak yeter yaaBen de 13. Haftadayımkendime macera aramayayım bari, vazgeçtim bir an
gözünüz aydın çokk sevindim. Kaç günde çıktı acaba ben de verdim bekliyorumKızlar sonucum çıktı çok şükür temiz çıktıveeeeee cinsiyetimiz KIZ şükürler olsun çok mutluyum Allahım benim gibi bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin sizlerde çok sağolun dualarınız için teşekkür ederim
Uygulama bendekiKizlar merhaba kadınlar kulübüne sadece Google üzerinden mi giriliyor yoksa uygulaması var mi
Sinirlerimi bozduBen akşamları çok şiştiğim için kullanıyorum, o biraz öyle ya maalesef ki
Ben zaten cok uykulu yorgun oluyorum kafam kalkmiyor havada cok sıcak kizimla parka çıkmak yeter yaa
Şansımı denerim erkekse söyler belkiBen 14 hafta iki gündü söylemedi
Playstorede uygulamayı goremedimUygulama bendeki
Canım ben lierac ile bio oil aldım onları deneyecemKızlar karnım gerilmeye başladı gibi hissediyorum akşamları kaşıntı oluyor krem öneriniz var mı ya da yağ
Canım nasıl gidiyor hamilelik nasil geciyor uzun zamandır göremedim senigözünüz aydın çokk sevindim. Kaç günde çıktı acaba ben de verdim bekliyorum
Ben ordan indirdim saniyodum simdi baktim bulaalmadim kisayol yapmisim siteden sanirim ama kızlar beni etiketleyince bildirim felanda geliyorPlaystorede uygulamayı goremedim
Ahhhh canım benimmm bende duygulandım bak şimdiiiPamlok cumm gebe miyim diye kaset testi atmak için konu açmıştım burda, burayıda öyle öğrenip kullanmaya başladım kii ne gördüm benim açtığım konuya sende atmışsın testini sonra burdan devam etmişiz 7,81 ile öğrenmişsin şok oldum canımm, duygulandım sonrada bi zamanlar acaba mı derken cinsiyetlerini öğrendik kuzuların
Hıııığğğ kurnaz bideeeEşim yokken söylüyoben susmuyorum susarsam kendinde çok hak görüyor cevap verdiğimde de aa evet kızım tamam ben yanlış anlamışım haklısın bilmem ne diye konuyu yumuşatmaya çalışıyor
Selamm. Evet giremiyorum aslında takipteyim ama sürekli değill. Bugün genetik sonucum çıktı risksiz yazıuor çok şükür ama yine de az önce doktorumla paylaştım ondan haber bekliyorum. İyi gidiyor çok şükürr sen nasılsın ne var ne yokCanım nasıl gidiyor hamilelik nasil geciyor uzun zamandır göremedim seni
Ben bir iki kere kullandım öyle olduğunu hatırlamıyorum canım ama nohut kadar alıp sürdüm 2-3 kere tekrarladım hemen emildi bide kıyafetimi de hemen örtmedim yapış yapış olmadı. Şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum onu biraz ilerleyince kullanıcam. Bu arada bende acıbadem ataşehire gidiyorum bupa acıbadem sigortam var ve 12. Haftadaki detaylı ultrason için 3 bin tl civarı bir para ödedik. Sanırım sigortanın kapsamına göre değişiyor ödediğin miktar.Kızlar bu gün lierac sürdüm ilk defa deneyim diye çatlağa karşı, sizdede yapış yapış durdumu sürdüğünüz yer deneyen var mı aranızda
Canım bır sorun mu vardı nedeb gondermıstın dna ve cok sevındım kız annesı olarakKızlar sonucum çıktı çok şükür temiz çıktıveeeeee cinsiyetimiz KIZ şükürler olsun çok mutluyum Allahım benim gibi bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin sizlerde çok sağolun dualarınız için teşekkür ederim
Canım ben haftamdan dolayı aönıyosen tez yaptırdım erken öğrenmen daha iyi olmuş ben bütün konu başlıklarını okudum kadınlar kulübünde ne kadar Konu başlığı varsa Fetal DNA'sı yüksek riskli gelip Amniyosentez sorunsuz gelen hiç görmedim konularda. Gozden kscırdıgım belki 1 tane vardır. bizde de trızomi 10 yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yaptırdık Hatta daha dün yaptırdımSelam kızlar, size bir şey danışmak istiyorum. Hatta belki ayrı başlık olarak da açarım. Benim bugün fetal dna sonuçlarım geldi, fraksiyon oranı %7. Sonuçlarda trizomi 3 yüksek riskli gelmiş. Doktorumla görüştüm, yüksek ihtimalle hiçbir şey çıkmayacak, böyle bir pozitiflik olsaydı zaten belli olurdu bir sorun yaşanırdı takiplerde dedi. Yine de bir şey olmaz diyip geçemeyiz diyerek perinatoloğa yönlendirdi. Dedi ki, trizomi 21,18 bunlarda testin güvenilirliği oldukça yüksek. Ama diğer trizomilerde testin güvenilirliği daha düşük diyor. Ben de şimdi sonuç raporuna bakıyorum, bu bende riskli çıkan değer için testin güvenilirliği %96,4 diyor. Yani bu da düşük bir oran değil ki? Oldukça yüksek bir oran. Ne yapacağımı şaşırdım doktorumun önerdiği perinatologlardan birini aradım sekreteriyle konuştum. Gebelik haftamdan dolayı amniyosentez değil cvs önerecek sanırım. Böyle bir durumla karşılaşıp amniosentez ya da cvs’de negatif gören oldu mu? Fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim, galiba ayrı bi başlık olarak da açıcam bunu.
İnşallah doktorun da güzel sonuçlar söylerSelamm. Evet giremiyorum aslında takipteyim ama sürekli değill. Bugün genetik sonucum çıktı risksiz yazıuor çok şükür ama yine de az önce doktorumla paylaştım ondan haber bekliyorum. İyi gidiyor çok şükürr sen nasılsın ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?