- 4 Mart 2020
- 816
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.681
Benimde iki oğlum var bide evin tek kızıyım 1 abim iki erkek kardeşim var kızım olursa bende senin gibi bi afallarım herhaldeBen erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramamNaz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama…. bilmiyorum Allah yardımcım olsun dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo
Ooo birazcık pahalıymış canım özel hastane miydi senin de benim 4c sigorta yani farkeder mi fiyatıAşkım tüm dualarına bende katılıyorum
Detaylı ultrason 22.hafta farklı oluyormu bilmiyorum fiyat konusunda, 13.haftada yaptırdığımız detaylı ultrason benim gittiğimde hastanede sigortayla 12.000 tl tuttu
İnşallah hep beraber kutlayacağız canımCanim çok sagol guzel dualarin için
İnşallah test yanilmistir.. diyecek birseyim yok ne yazik ki. Sadece elimiz kolumuz bağlı fetal dna sonucu bekliyoruz İnşallah sağlıklı sonuç alırız Allahın izniyle şu mübarek günlerde
Kendimi hic iyi hissedemiyorum ne yazik ki.. Allahım yavrumun sağlıklı oldugu haberini aldırır İnşallah
Ben hataydayım canım burda hangi hastanelerde var bilmiyorum, devlet hastanesi mi canım senin? Özelde 4500 yine iyi ama arkadaş 12bin diyince korktum yine çocuğa harcamaya bir şey kalmayacak ondan korkuyorumHangi şehirdesij canım ? Benim doktorum normal muayne 2500 detaylı 4500 alıyor .arasında fark oluyor . İyi bir perinatoloğa da gidebilirsin .Benim doktorum perinatolog değil ama alanında çok iyi bir kadın doğumcu ve cihazları gerçekten çok iyi kendi özel muayenehanesinde .
İnşallah canımsınCanım cok tesekkur ederız öyle olacak eminim
Yok bebeğim eşim izne cikacak yanımda olabilecek diye o tarihi seçtimCanım hayırlı olsun o tarihe anca mi alabildin yoksa hafta olarak o tarihe mi uyuyor ben de alicam da erken mi almak lazım o yüzden soruyorum
Tamam kuzumm ben de randevu bulunmuyor sandim da öğrenmek istedimYok bebeğim eşim izne cikacak yanımda olabilecek diye o tarihi seçtim
Canım sepide İstanbul’da sanırım bir de yanlış bilmiyorsam Acıbadem e gidiyordu .Ben Bursadayım burda Acıbadem kendi tüp bebek doktorumun normal muayenehanesi 8 bine yakın .Ben devam edemedim ona yani bizi kasardı zaten tüp bebeğe deli para harcadık .Benim de özel doktorum kendi muayenehanesi var .Doğumu da anlaşmalı 2 özel hastanede yaptırıyor .şuan 55 bin ara zam gelmezse böyle Aralıkta bu fiyata doğururum Allah’ın izniyleOoo birazcık pahalıymış canım özel hastane miydi senin de benim 4c sigorta yani farkeder mi fiyatı
İnşallah hep beraber kutlayacağız canım
Ben hataydayım canım burda hangi hastanelerde var bilmiyorum, devlet hastanesi mi canım senin? Özelde 4500 yine iyi ama arkadaş 12bin diyince korktum yine çocuğa harcamaya bir şey kalmayacak ondan korkuyorum
İnşallah canımsın
İnşallah sağlıkla al kucağına canımCanım sepide İstanbul’da sanırım bir de yanlış bilmiyorsam Acıbadem e gidiyordu .Ben Bursadayım burda Acıbadem kendi tüp bebek doktorumun normal muayenehanesi 8 bine yakın .Ben devam edemedim ona yani bizi kasardı zaten tüp bebeğe deli para harcadık .Benim de özel doktorum kendi muayenehanesi var .Doğumu da anlaşmalı 2 özel hastanede yaptırıyor .şuan 55 bin ara zam gelmezse böyle Aralıkta bu fiyata doğururum Allah’ın izniyle
Peki sence iyi bakılır mı canım devlet hastanesinde iyice incelenir mi sencecebellato devlet hastanesinde ücretsiz canım
Merhabalar 13. Hafta kontörlümde doktorum tahminde bulunmuştu. Bu hafta 17+1 olduk ve tahmini doğru çıktıKızlar selammm cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benim haftaya randevum var 13 haftalık olacak acaba doktor bir tahminde bulunabilir mi
Merhaba arkadaşlar doktor randevusundan çıktım bizim de cinsiyetimiz netleşti bir kızımız bir oğlumuz olacak inşallah
Üniversitede vardır bence canım bizim burda var hemde perinatolog kendisi doktorun ve çok çok iyi bence üniversiteler bu konuda .Ben 2.doğumumu ünide yapmıştım ve çok da memnun kalmıştım .Benim 2 bebeğimde de sıkıntılar vardı o yüzden ünideki doktora gitmiştik detaylıya çok güzel incelediler her detayını yani .Yaşadığın şehire üniye göre değişir mi bilemem ama bence bir araştır derimİnşallah sağlıkla al kucağına canımher şey çok pahalı ya üniversite hastanesinde yok mudur acaba, ya 5bine kadar normal karşılıyorum daha fazlaysa zor olacak
Hayırlı olsun canımm sağlıkla mutluluklaMerhaba arkadaşlar doktor randevusundan çıktım bizim de cinsiyetimiz netleşti bir kızımız bir oğlumuz olacak inşallah
Kızlar sonucum çıktı çok şükür temiz çıktıveeeeee cinsiyetimiz KIZ şükürler olsun çok mutluyum Allahım benim gibi bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin sizlerde çok sağolun dualarınız için teşekkür ederim
AhahahaBen erkek annesiyim , şimdi kız geliyor kısmetse. Elim ayağım birbirine dolaştı. Şahsen erkekçiyim acikcasi ama bu tamamen ilk çocuğumun erkek olması ve bana cok iyi annelik deneyimleri yaşatması ile ilgi. Çevremde bulunan arkadaşların kız çocukları tamda bahsettiğiniz gibi ve ben böyle biseyi kaldıramamNaz, mizmizlik, şımarıklık, ağlama zirlama…. bilmiyorum Allah yardımcım olsun dün öğrendik ve ben dünden beri panik atak anksiyetem tavan.
Oğlumda gelip gelip “ama ben erkek kardeş sipariş vermiştim , yanlış olmuş , Allah’a geri gönderelim” diyo
Aşkım evet maalesef öyleİnşallah sağlıkla al kucağına canımher şey çok pahalı ya üniversite hastanesinde yok mudur acaba, ya 5bine kadar normal karşılıyorum daha fazlaysa zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?