Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım kim olduğunu hatırlamıyorum ama burada fetal DNA da cinsiyette bile kız çıkıp erkek doğan olduğunu okumuştum. Hatta dava falan açacaklarmış ama ellerinde yazılı bir rapor olmadığı için açamamışlardı. Yani cinsiyette şaşan oran gen taramasında da şaşabilir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun benimde ikili sonucum %85 down demişlerdi duygularını çok iyi anlıyorum. Fetal DNA iyi çıktı. Dualarım seninle

Ben bu grupta aktif değildim beklenen doğum tarihim ocak olduğu için. Burada siz daha ilerde olduğunuz için illa duymuşsunuzdur diye yazmak istedim. İkili testte çıksa çok üzülmezdim ama o kadar güvenilir denen fetal dna’da çıkması beni yıktı. Üstelik pgtsi normal ultrasonu normal bir bebekti bu.

Dediğiniz gibi bir hata ben birebir aynı iş yerinde çalıştığım birinden duydum. Fetal dnada cinsiyete bağlı anomali çıkmış, anmiosentez temiz gelmiş. Acaba ben de az beklesem, cvs yerine amniyosentez mi yaptırsam haftam gelince? Çünkü cvsde bir şey çıksa yine amniosentez isteyecekler

Anladım canım o zaman o doktorun demek ki kendi kliğini var ayriyetten belki de çünkü cihazları paylaşımları çok güzel

S Seherykc yaa ne toksik insanlar varmış etrafında içim sıkıldı okurken.Sen dün burada çocukların aynı cinsiyet olduğu için çok mutlu olduğunu söyledin ya o mutluluğun bana da geçti. Yazdığın şey bana o kadar içten geldi ki. Ben de tam da bu hisler içindeyim Ben de hangi cinsiyet olsa mutlu olurdum demiştim. Aynı cinsiyet olunca da havalara uçtum mutluluktan. İçim coştu bildiğin O güzel duygularını kimse söndürmesin. Kafanı yastığa koyup oğullarının büyüdüğünü hayal et. Nasıl da birbirlerini koruyup kollar onlar destek olurlar. Ben sürekli kızlarımın değişik yaşlarını hayal ediyorum ve her biri içimi kıpır kıpır yapıyor

Bencede öyle yap canım. Çünkü her çıkan testin üzerine başka bi test yapılacaksa en sonuncusunu yaptırmalısın hepsi ayrı ayrı Travma yaratıyor insanda mesela ben 4 lü testte yaptırmadım çünkü sonucun kötü geleceğini biliyorum ve ben 13+6 da yaptırdığım halde 1.50 çıkmıştı ensesi. Ama kan kötü çıkmıştı. İnşallah seninkinde de yanılma payı çıkar
Ultrasonun güzelmiş neticede Buda çok önemli.

İnşaallah hatalıdır inşaallah sağlıklı bir şekilde dogumu gerçekleşir minnosun dualarımız seninle

Evet şehir Hastanesi'nde instada sayfasına da baktm kliniği yok kuzum olsa reklamını yapardı sanırım detaylı muayene fotosu da yok zaten randevu isteminde detaylı yapılamamaktadır diyor
Anladım canım benim demek ki sadece riskli gebelik takibi yapıyor , çünkü hep görüyorum Allah muhafaza anomalili vs bebeklerin paylaşımlarını da yapıyor .

Kızlar boşuna Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua etmiyorlar. Toksik insanlarla aynı çevreyi paylaşmak zor.
Ben de ikili taramadan sonra okuldaki arkadaşlarımla hamile olduğumu paylaştım. Zaten birkaçı anlayıp sormuştu da. Sağolsunlar benim adıma da çok mutlu oldular. Valla ayrıcalıklı gibi oldum keşke daha önce söyleseymişim dedim. Amaaaa...
Bizim bebeklerimiz tüp bebek 3.denemede oldu. İlk denemede de hamile kalmıştım ama kalbi durunca kürtaj olmak zorunda kaldım. O zamanlar mecburiyetten birine söylemiştim tedavi gördüğümüzü ve lütfen kimseye söyleme diye de tembih etmiştim o da yok canım söyler miyim ben öyle şeyleri hiç sevmem falan demişti. Neyse hamile olduğumu söylediğim gün duyan tebrik ediyor. Başım bir anda kalabalıklaştı. Duyan yanıma geldi falan. O arkadaş da pat diye demesin mi bu da tüp bebekle mi oldu diye. O kadar canım sıkıldı ki bir kaç gün. Sonra Allah'a havale ettim. Şimdi diyorum ki canımı sıktığımla kaldım ama ne yapalım olmuyor işte.

Ya kızlar bebeğin haftasını anlama ile ilgili bse sorcam şimdi benim doktor kaç haftadır crl olcmuyor uyluk kemigini ilk defa bu hafta ölçtü bide baş çevresi hep baş çevresine göre hafta söyledi hangisini baz almamız lazim

Benim müdürüm var ya sırf yeni seneye fenci bulamam diye benim çocuğumu yine düşürmemi bekliyor biliyor musun hocam ve o kadar belli ediyor ki bunu her gördüğünde bebek nasıl kaç haftalık oldu felan igrencler ya

Okurken yüzüme ateş bastı sinirden. Kimseye güvenmemek lazım herhalde. Bugün okuduklarimdan bunu anladım

Tövbe estağfurullah ya. Kim iyi düşünüyorsa ona daha iyisini nasip etsin, kötü düşünene de kötüsünü. Kötü kalpli, bencil olmak bu kadar yaygınlaşmış olamaz. Rabbim bizim de yavrularımızın karşısına da iyi insanlar çıkarsın her daim

Canım bu noktadan sonra göreceksin ki biri önde diğeri geride çıkacak falan bikac gün oynamalar hep olacak. Hepsi tıpatıp haftasına uymuyor. Her türlü son adet tarihine göre baz almakta fayda var. Ya da ilk haftalarda doktor düzeltilmiş bir adet tarihi söylediyse o baz alınabilir. Ama ölçüme göre hafta hesaplamak imkansız artık çünkü dediğin gibi hepsi farklı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…