Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bacaklari kısa olabilir baba tarafı hep kısa garibimin

Kuzumm çok sevindim enfeksiyon olmamasına canın sıkılmıştı hatırlıyorumm. Çok şükür hepimiz iyi olalım bebeklerimizde iyi olsun

Çok güzel yazmıssın canım gercekten erkek kız farketmiyor ben her ikisinede ağlardım galiba ama oğlumda oğlan olcağını kızımda kız olcağını resmen bir anne olarak iliklerime kadar hissettim gercekten çok değişik bi duyguymuş anneler hissedermiş ama konu tabikide bu değil her bebeğim isterse aynı cinsiyet olsun onlar bizim yavrularımız herşeyimiz kucağıma alıcağım günü iple cekiyorum ay gözlerim doluyor benim hormonlar tepişiyor bu aralar

Yaa çok duygusalim ben de sorma bi yandan acele ediyorum bi yandan da tadını çıkarmak istiyorum. Hamilelik cok güzel bence. Çok şükür bulantım da kalmadı. Artık zaman biraz yavaşlayabilir itiraz etmem

Aşkım bence oda şöyle oluyor. Mesela ben hesaplarken adet döngümü 28 olarak giriyorum. Ama dr bana sormuyor döngün ne diye. Çünkü çoğu kadın 30 günde oluyormuş sanırım. Onlarda 30 olarak hesaplıyor olabilir. Ama Benimde saatli bomba gibiydi. Tam 28 günde aynı saatinde olurdum yani sanırım aradaki şaşma payı ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…