Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar ben habire size cevap yazıyorum dün doktoruma gittigimi yazmayı unuttum İdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili gittim. Tekrar tahlil yapıp bakalım dedi. 2 gün önce enfeksiyon bakteri çıkmıştı idrarımda. Bu kez tamamen tertemiz çıktı. Hayret ettim. İdrarda yanma ağrı yoksa bişey yoktur zaten dedi. Bebeğime de baktık gitmisken onun da keyfi iyiydi çok şükür. Plasentam öndeymis bakalım ne zaman hareketleri hissedicem gebelik şekeriyle ilgili de dahiliyeye gittim. Çok karamsar bir tablo yok merak etme dedi. Yine de endokrine yönlendirdi. Önümüzdeki günlerde bi gidicem bakalım. Paylaşmak istedim

Canım benim bugün kontrolüm vardı dr ilk soruyor ya kaç haftalık diye hocam bende bilmiyorum 3 ileri 1 geri mehter gibi gidiyoruz bende tam olarak bilmiyorum hep bir 3-4 günlük şaşma oluyor dedim o çok normal onu kafana takma dedi zaten gelişim açısından 1 haftanın farkını anlayamayız bile dedi. Bana göre 17+5 programa göre 18+4 üm. Ki ilk zamanlarda aynı gün devlete ve özele gittim devlette 6+1, özelde 6+3 çıkmıştı 1 saat arayla bende artıları söylemekten vazgeçtim bu durumda 17+5 se 17 haftalık diyorum artık saldım

Evet doktor bpdye göre bakıp öne almıştı ama salı günü fl değerine göre söyledi çocuk ne kadarlık bilemedim neyse detaylida öğrenirim artık

Flyi 7yle çarparsan bebişin boyu çıkar canım

Bende gün söylemekten vazgeciyorum da smdi memlekete gidince soracaklar kesin direkt 4ay bitti diyeyim bari

Benim 5 sayfalık rapor canım yüzdelik derken bende düşük risk yazıyor sadece anlamadım ne demek istediğini canım.

Kızlar bu gün lierac sürdüm ilk defa deneyim diye çatlağa karşı, sizdede yapış yapış durdumu sürdüğünüz yer deneyen var mı aranızda
Been hiç sevmedim maalesef
Şimdi badger kullanıyorum aşşırı iyi nemlendirmesi

Eklentiler

• IMG_7533.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 15
Kiz onu da yaptım 14cm çıktı o da 18haftaya tekabül ediyor ama usgde 16 hafta dedi bacağa göre ay aman ne bilim valla beynim yandi
Canım şöyleymiş oda; her bir ölçümü başka hafta veriyor. mesela benim kız göbüşlü galiba karnı önden gidiyor hemde bi hafta bunların aritmetik hesaplama yapmaları gerekiyormuş çoklu ölçümde bende sordum bi dahakine aritmetik alcm diye söz verdi
Ve senin belirtiler 18e daha uygun boyunu dert etme oda yetişecek

O yüzden son adet tarihine göre hesaplamak daha mantıklı canım. Ölçümde ne çıkarsa çıksın ben hep onu söylüyorum. Bugün 15+1 oldum mesela ölçümleri belki de 4-5 gün büyük çıkacak ama değiştirmiyorum

Evet doktor bpdye göre bakıp öne almıştı ama salı günü fl değerine göre söyledi çocuk ne kadarlık bilemedim neyse detaylida öğrenirim artık
O geri alma olayını aklım almıyor ya. Senin doktor degisiklik yapıyordu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…