- 4 Mart 2020
- 816
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.781
Ben 5 sene önce gittiğimde güzel ilgilenmişti cihazlarıda doktorumda iyiydi şuan nasıl bilmiyorumPeki sence iyi bakılır mı canım devlet hastanesinde iyice incelenir mi sence
Canım benim çok teşekkür ederimahsennayaz @Senosi @mrvmsi01 cinsiyetleri öğrenmişsiniz çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzularınız 2 kız 2 erkek ekliyorum listeye
Ben bi tek kızları tutturdum sanırım zatenCanım benim çok teşekkür ederimamin inşallah sen daha 7. Haftada kız demiştin kız annesi olarak hissettin belkide
Canım benim bugün kontrolüm vardı dr ilk soruyor ya kaç haftalık diyeYa kızlar bebeğin haftasını anlama ile ilgili bse sorcam şimdi benim doktor kaç haftadır crl olcmuyor uyluk kemigini ilk defa bu hafta ölçtü bide baş çevresi hep baş çevresine göre hafta söyledi hangisini baz almamız lazim
Evet doktor bpdye göre bakıp öne almıştı ama salı günü fl değerine göre söyledi çocuk ne kadarlık bilemedim neyse detaylida öğrenirim artıkCanım bu noktadan sonra göreceksin ki biri önde diğeri geride çıkacak falan bikac gün oynamalar hep olacak. Hepsi tıpatıp haftasına uymuyor. Her türlü son adet tarihine göre baz almakta fayda var. Ya da ilk haftalarda doktor düzeltilmiş bir adet tarihi söylediyse o baz alınabilir. Ama ölçüme göre hafta hesaplamak imkansız artık çünkü dediğin gibi hepsi farklı çıkıyor
Flyi 7yle çarparsan bebişin boyu çıkar canımYa kızlar bebeğin haftasını anlama ile ilgili bse sorcam şimdi benim doktor kaç haftadır crl olcmuyor uyluk kemigini ilk defa bu hafta ölçtü bide baş çevresi hep baş çevresine göre hafta söyledi hangisini baz almamız lazim
Bende gün söylemekten vazgeciyorum da smdi memlekete gidince soracaklar kesin direkt 4ay bitti diyeyim bariCanım benim bugün kontrolüm vardı dr ilk soruyor ya kaç haftalık diyehocam bende bilmiyorum 3 ileri 1 geri mehter gibi gidiyoruz bende tam olarak bilmiyorum hep bir 3-4 günlük şaşma oluyor dedim o çok normal onu kafana takma dedi zaten gelişim açısından 1 haftanın farkını anlayamayız bile dedi. Bana göre 17+5 programa göre 18+4 üm. Ki ilk zamanlarda aynı gün devlete ve özele gittim devlette 6+1, özelde 6+3 çıkmıştı 1 saat arayla bende artıları söylemekten vazgeçtim bu durumda 17+5 se 17 haftalık diyorum artık saldım
Benim 5 sayfalık rapor canım yüzdelik derken bende düşük risk yazıyor sadece anlamadım ne demek istediğini canım.Ayyy sana yazdıktan sonra benim de çıkmış sonucum baktım. Çok şükürr doktor normal dedi. Test yapılan kısımların altında yğzdelik değerler var onlar kafamı karıştırdı senin kaç yazıyor acaba
Kiz onu da yaptım 14cm çıktı o da 18haftaya tekabül ediyor ama usgde 16 hafta dedi bacağa göre ay aman ne bilim valla beynim yandiFlyi 7yle çarparsan bebişin boyu çıkar canım
BeenKızlar bu gün lierac sürdüm ilk defa deneyim diye çatlağa karşı, sizdede yapış yapış durdumu sürdüğünüz yer deneyen var mı aranızda
Canım şöyleymiş oda; her bir ölçümü başka hafta veriyor. mesela benim kız göbüşlü galiba karnı önden gidiyor hemde bi haftaKiz onu da yaptım 14cm çıktı o da 18haftaya tekabül ediyor ama usgde 16 hafta dedi bacağa göre ay aman ne bilim valla beynim yandi
O yüzden son adet tarihine göre hesaplamak daha mantıklı canım. Ölçümde ne çıkarsa çıksın ben hep onu söylüyorum. Bugün 15+1 oldum mesela ölçümleri belki de 4-5 gün büyük çıkacak ama değiştirmiyorumCanım benim bugün kontrolüm vardı dr ilk soruyor ya kaç haftalık diyehocam bende bilmiyorum 3 ileri 1 geri mehter gibi gidiyoruz bende tam olarak bilmiyorum hep bir 3-4 günlük şaşma oluyor dedim o çok normal onu kafana takma dedi zaten gelişim açısından 1 haftanın farkını anlayamayız bile dedi. Bana göre 17+5 programa göre 18+4 üm. Ki ilk zamanlarda aynı gün devlete ve özele gittim devlette 6+1, özelde 6+3 çıkmıştı 1 saat arayla bende artıları söylemekten vazgeçtim bu durumda 17+5 se 17 haftalık diyorum artık saldım
O geri alma olayını aklım almıyor ya. Senin doktor degisiklik yapıyordu sanırımEvet doktor bpdye göre bakıp öne almıştı ama salı günü fl değerine göre söyledi çocuk ne kadarlık bilemedim neyse detaylida öğrenirim artık
Millet hafta deyince bile anlamıyor zaten kaç aylık oluyor yani diyolar söyleyinceBende gün söylemekten vazgeciyorum da smdi memlekete gidince soracaklar kesin direkt 4ay bitti diyeyim bari
Kutunun guzelligi ya bayıldımBeenhiç sevmedim maalesef
Şimdi badger kullanıyorum aşşırı iyi nemlendirmesi
Ben bi tek kızları tutturdum sanırım zaten
Yaptı balım öne aldiydi sonra işte fl ölçtü ilk defa tekrar eski halini söylediO geri alma olayını aklım almıyor ya. Senin doktor degisiklik yapıyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?