Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa çok duygusalim ben de sorma bi yandan acele ediyorum bi yandan da tadını çıkarmak istiyorum. Hamilelik cok güzel bence. Çok şükür bulantım da kalmadı. Artık zaman biraz yavaşlayabilir itiraz etmem
inanırım bencede çok güzel ve özel hissettiğim bi dönem hamilelik benim için aynı şekil bulantım geçti benimde 2.trimestera girdiğimiz için bence, asıl olay bizi 3.trimesterda bekliyor o dönem birazdaha zor bence

Son düzenleme:
Benim de 25 gündü canım. Önceki gebeliğimde eski doktorum adet döngümü de sorar ona göre hesaplardı. Bu doktorlarim hiç sormuyor anlamadım. Oysa ki döngü uzunluğu çok önemli çünkü yumurtlama günü de ona bağlı. Bizim bir de son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Eşim ilişkiden sonra 2 hafta evde olmadığı için tarihten çok eminim. E-nabizdaki süreye göre hesaplasak bizim sperm 7 gün yaşamış. Çok saçma 30 güne göre hesaplamalari

Benim 3. De çok rahattı ya. Hoplaya zıplaya geziyordum. Bu da umarım öyle olur ilk trimester çok zor geçti bu kez. 3ten de korkuyorum

Benim 3. De çok rahattı ya. Hoplaya zıplaya geziyordum. Bu da umarım öyle olur ilk trimester çok zor geçti bu kez. 3ten de korkuyorum
ozaman bizede kolay gecme umuduyla bol amin ay gercekten bende ilk kez böyle zor ilk 3 ay gecirdim korkularımız bir canım ama harbi her hamilelik farklıymış

difembahyaa meleğinle ilgili konuşmak istediğinde biz üzülürüz diye kendini tutma sakın. Aksine bu kadar güzel bir anne olman benim içimi sıcacık yapıyor

Canımsınız, kendimi burada çok iyi hissediyorum, hatta konuştunuz ya kardeş mevzusu, büyük konuşmak istemiyorum ama tek çocuk düşünüyordum şimdi böyle siz söyleyince sisden güç alıp, ayy tüm her şeyi unutup doğmayan bebeğime kardeş yapma isteğim oluştu içimde eşime dedim havalara uçtu o zaten iki çocuk istiyor hep

Valla canım bizimki 7/24 evde olduğu için hesaplamak imkansız benim ilk gebeliğim ama gerek kullandığım programda gerek internetten hesaplama yaparken hep döngü belirtiyorsun ama dr hiç sormadı banada.bende ordan çaktım mevzuyu. Sanırım muhasebeciler gibi 1 ayı 30 kabul ediyor doktorlarda

Bio oil önerisi yaptı eczane bana belki ondan başlarım bende canım bu hafta daha da şişti sanki karnım geçen hafta dümdüzdü

Canım kimsenin işine karışılmaz ama eğer biraz da olsun durumun varsa yap 2. bebeği. Mesela kendimden örnek vereyim ben annemi hiç tanımıyorum. Ablam var aramızda 3 yaş var. O bana hep annelik yaptı. Ve hala da derki annem seni bana emanet etti. Ben hep buna sığınarak hayata tutundum der. Rabbim sıralı ölüm versin ama kimin ne zaman vadesi dolacak bilmiyoruz. Normal yaşantımız olsa bile kaç yaşlarına kadar evşatlarımızın yanında olabileceğiz. Ama kardeşler hep yan yana olacaklar. Hep birbirlerine destek olacaklar. Dünyada bence tarifi olmayan tek şey kardeşlik çünkü kızıyorsun küsüyorsun ama elinde sonunda kardeşlik bağın var kıyamıyorsun. Bi bakmışsın yine süt liman oluvermişsin tabi herşey gibi Allah kardeşinde hayırlısını versin

O zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğru benimki çatlama günüydu erkek

@asdaf ben de anlatmıştım canım sana aynısını. Senin bebeğin de öyle olacak inşallah. Ultrasonda normal görünüyor herşey yolunda . İçin bir an önce
Canım bak tesadüfen şimdi gördüm yuppie

Çok güzel yazmışsın canım, maddi açıdan değil de manevi açıdan yıprandım( şükürsüzlük yapmak istemiyorum), bu benim ikinci sezeryan doğumum olacak, eğer kardeşi olursa o 3 oluyor, gebelik sürecim de hep korkulu geçiyor, geçen kolestaz oldum sandım, koşarak kan verdim, sonra kendime dedim vesveselenme lütfen diye, süreç böyle güle oynaya geçse çok isterim aslında, belki de isteyeceğim de zaten, evlat çok güzel gerçekten, haklısın birbirlerine destek olurlar, yol gösterirler, ne güzel ben de ablayım kız kardeşlerim var erkek kardeşim var çok seviyorum be birbirimizi de çok bağlıyız, kardeş büyük nimet haklısın

Yani tabiki maddi, manevi, sağlıksal durum falan koşullar kişiye göre çok değişiklik gösterebiliyor. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim

Yani tabiki maddi, manevi, sağlıksal durum falan koşullar kişiye göre çok değişiklik gösterebiliyor. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim

Öyle canım, annesiz zor, çok üzüldüm, Allah sevdiklerimizle cennette buluşmayı nasip eylesin, ablandan Allah razı olsun, ne kadar şanslı, onu böyle anıyorsun

Hatta canım bu standart sapmalarla sanırım kasım 30 da doğuracağım ama ben aralığa adadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…