- 10 Haziran 2024
- 1.608
- 1.952
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.821
inanırımYaa çok duygusalim ben de sormabi yandan acele ediyorum bi yandan da tadını çıkarmak istiyorum. Hamilelik cok güzel bence. Çok şükür bulantım da kalmadı. Artık zaman biraz yavaşlayabilir itiraz etmem
Benim de 25 gündü canım. Önceki gebeliğimde eski doktorum adet döngümü de sorar ona göre hesaplardı. Bu doktorlarim hiç sormuyor anlamadım. Oysa ki döngü uzunluğu çok önemli çünkü yumurtlama günü de ona bağlı. Bizim bir de son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Eşim ilişkiden sonra 2 hafta evde olmadığı için tarihten çok eminim. E-nabizdaki süreye göre hesaplasak bizim sperm 7 gün yaşamış. Çok saçma 30 güne göre hesaplamalariAşkım bence oda şöyle oluyor. Mesela ben hesaplarken adet döngümü 28 olarak giriyorum. Ama dr bana sormuyor döngün ne diye. Çünkü çoğu kadın 30 günde oluyormuş sanırım. Onlarda 30 olarak hesaplıyor olabilir. Ama Benimde saatli bomba gibiydi. Tam 28 günde aynı saatinde olurdum yanisanırım aradaki şaşma payı ondan
Benim 3. De çok rahattı ya. Hoplaya zıplaya geziyordum. Bu da umarım öyle olur ilk trimester çok zor geçti bu kez. 3ten de korkuyoruminanırımbencede çok güzel ve özel hissettiğim bi dönem hamilelik benim için aynı şekil bulantım geçti benimde 2.trimestera girdiğimiz için bence, asıl olay bizi 3.trimesterda bekliyor o dönem birazdaha zor bence
ozaman bizede kolay gecme umuduyla bol aminBenim 3. De çok rahattı ya. Hoplaya zıplaya geziyordum. Bu da umarım öyle olur ilk trimester çok zor geçti bu kez. 3ten de korkuyorum
difembahyaa meleğinle ilgili konuşmak istediğinde biz üzülürüz diye kendini tutma sakın. Aksine bu kadar güzel bir anne olman benim içimi sıcacık yapıyor
Valla canım bizimki 7/24 evde olduğu için hesaplamak imkansızBenim de 25 gündü canım. Önceki gebeliğimde eski doktorum adet döngümü de sorar ona göre hesaplardı. Bu doktorlarim hiç sormuyor anlamadım. Oysa ki döngü uzunluğu çok önemli çünkü yumurtlama günü de ona bağlı. Bizim bir de son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Eşim ilişkiden sonra 2 hafta evde olmadığı için tarihten çok eminim. E-nabizdaki süreye göre hesaplasak bizim sperm 7 gün yaşamış. Çok saçma 30 güne göre hesaplamalari
Ben de haftaya son özel randevu sonra da devlet hastanesinden gün alıcam görüşmek için ama araya bi 10 gün eklerim heraldeBen 5 sene önce gittiğimde güzel ilgilenmişti cihazlarıda doktorumda iyiydi şuan nasıl bilmiyorum
Bio oil önerisi yaptı eczane bana belki ondan başlarım bende canım bu hafta daha da şişti sanki karnım geçen hafta dümdüzdüCanım ben lierac ile bio oil aldım onları deneyecem
ay ben çok sıkmışım ondan mı yapış yapış oldu acaba
Detaylılar için tolga erginlemi takiplisin canım
Sigorta kesin oynuyordur bizim allianz yatarak o yüzden büyük miktar ödüyoruz
Canım kimsenin işine karışılmaz ama eğer biraz da olsun durumun varsa yap 2. bebeği. Mesela kendimden örnek vereyim ben annemi hiç tanımıyorum. Ablam var aramızda 3 yaş var. O bana hep annelik yaptı. Ve hala da derki annem seni bana emanet etti. Ben hep buna sığınarak hayata tutundum der. Rabbim sıralı ölüm versin ama kimin ne zaman vadesi dolacak bilmiyoruz. Normal yaşantımız olsa bile kaç yaşlarına kadar evşatlarımızın yanında olabileceğiz. Ama kardeşler hep yan yana olacaklar. Hep birbirlerine destek olacaklar. Dünyada bence tarifi olmayan tek şey kardeşlikCanımsınız, kendimi burada çok iyi hissediyorum, hatta konuştunuz ya kardeş mevzusu, büyük konuşmak istemiyorum ama tek çocuk düşünüyordum şimdi böyle siz söyleyince sisden güç alıp, ayy tüm her şeyi unutup doğmayan bebeğime kardeş yapma isteğim oluştu içimdeeşime dedim havalara uçtu o zaten iki çocuk istiyor hep
Toplanın kızlarNeresi orasıııı
O zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğruBenim de 25 gündü canım. Önceki gebeliğimde eski doktorum adet döngümü de sorar ona göre hesaplardı. Bu doktorlarim hiç sormuyor anlamadım. Oysa ki döngü uzunluğu çok önemli çünkü yumurtlama günü de ona bağlı. Bizim bir de son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Eşim ilişkiden sonra 2 hafta evde olmadığı için tarihten çok eminim. E-nabizdaki süreye göre hesaplasak bizim sperm 7 gün yaşamış. Çok saçma 30 güne göre hesaplamalari
Canım ben de ters rahimliyim ama doktorum bebek büyüdükçe o düzeliyor zaten demiştiKız orasi apayrı dertters rahimli olduğum icn normal doğum zor demişti doktor bide şeker var bende illaki bı erken doğum yasayacam gbi
@asdaf ben de anlatmıştım canım sana aynısını. Senin bebeğin de öyle olacak inşallah. Ultrasonda normal görünüyor herşey yolunda . İçin bir an önce
Canım bak tesadüfen şimdi gördümKızlar günaydın ben etiket yapmayı bilmiyorum ama o asdaf arkadaşımız durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle canım .Sana bir şey demek istiyorum az önce kuzenimle konuştum arkadaşının bebeğine fetal dna sonucu engelli demişler aldır demişler yüzde 99 doğruluğu var demişler hatta 2.ye kan yollamışlar yanlışlık var mı diye .Sonrasında amniyosentez yapılmış ve temiz gelmiş sonuç fetal dna yanılmış yani yüzde 1 ihtimal bile olsa Rabbim ol derse olur .Hiç üzme kendini diyemem ama gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı çıkacak .Tüm dualarımız seninle
Canım kimsenin işine karışılmaz ama eğer biraz da olsun durumun varsa yap 2. bebeği. Mesela kendimden örnek vereyim ben annemi hiç tanımıyorum. Ablam var aramızda 3 yaş var. O bana hep annelik yaptı. Ve hala da derki annem seni bana emanet etti. Ben hep buna sığınarak hayata tutundum der. Rabbim sıralı ölüm versin ama kimin ne zaman vadesi dolacak bilmiyoruz. Normal yaşantımız olsa bile kaç yaşlarına kadar evşatlarımızın yanında olabileceğiz. Ama kardeşler hep yan yana olacaklar. Hep birbirlerine destek olacaklar. Dünyada bence tarifi olmayan tek şey kardeşlikçünkü kızıyorsun küsüyorsun ama elinde sonunda kardeşlik bağın var kıyamıyorsun. Bi bakmışsın yine süt liman oluvermişsin tabi herşey gibi Allah kardeşinde hayırlısını versin
Yani tabiki maddi, manevi, sağlıksal durum falan koşullar kişiye göre çok değişiklik gösterebiliyor. Hayırlısı ne ise o olsun diyelimÇok güzel yazmışsın canım, maddi açıdan değil de manevi açıdan yıprandım( şükürsüzlük yapmak istemiyorum), bu benim ikinci sezeryan doğumum olacak, eğer kardeşi olursa o 3 oluyor, gebelik sürecim de hep korkulu geçiyor, geçen kolestaz oldum sandım, koşarak kan verdim, sonra kendime dedim vesveselenme lütfen diye, süreç böyle güle oynaya geçse çok isterim aslında, belki de isteyeceğim de zaten, evlat çok güzel gerçekten, haklısın birbirlerine destek olurlar, yol gösterirler, ne güzel ben de ablayım kız kardeşlerim var erkek kardeşim var çok seviyorum be birbirimizi de çok bağlıyız,kardeş büyük nimet haklısın
Yani tabiki maddi, manevi, sağlıksal durum falan koşullar kişiye göre çok değişiklik gösterebiliyor. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim
Amin canımÖyle canım, annesiz zor, çok üzüldüm, Allah sevdiklerimizle cennette buluşmayı nasip eylesin, ablandan Allah razı olsun, ne kadar şanslı, onu böyle anıyorsun
Hatta canım bu standart sapmalarla sanırım kasım 30 da doğuracağımBenim de 25 gündü canım. Önceki gebeliğimde eski doktorum adet döngümü de sorar ona göre hesaplardı. Bu doktorlarim hiç sormuyor anlamadım. Oysa ki döngü uzunluğu çok önemli çünkü yumurtlama günü de ona bağlı. Bizim bir de son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Eşim ilişkiden sonra 2 hafta evde olmadığı için tarihten çok eminim. E-nabizdaki süreye göre hesaplasak bizim sperm 7 gün yaşamış. Çok saçma 30 güne göre hesaplamalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?