- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.841
Değişmez bence çok çok yüzde 20 yanılma payı olsun haftan baya ilerde banada 13 te kız gibi dedi ama kesin konuşmadıMerhaba hanımlar ben 15+1 haftalık hamileyim. Bugün devlete gittim erkeğe benziyor dedi bu haftada net olmuyor mu genelde. Diğer bebeklerimi 14 te öğrendim.
Ya sanırım evet bu doğru kızların hücreleri yavaş ve çok yaşıyormuş erkek hücreleri ise hızlı ve çabuk ölüyormuş. Yani çatlama günü birlikte olursan direk erkek. Çatlamadan önce olursan kız oluyormuşO zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğrubenimki çatlama günüydu erkek
Gerçekten bir haftada hortluyor göbek aşkoBio oil önerisi yaptı eczane bana belki ondan başlarım bende canım bu hafta daha da şişti sanki karnım geçen hafta dümdüzdü
Haber verirsin ozamanŞansımı denerim erkekse söyler belki
Evet ama doğum esnasında sikintiymis öyle demistiCanım ben de ters rahimliyim ama doktorum bebek büyüdükçe o düzeliyor zaten demişti
Babalar zaten 5 çocuk desen tamam derCanımsınız, kendimi burada çok iyi hissediyorum, hatta konuştunuz ya kardeş mevzusu, büyük konuşmak istemiyorum ama tek çocuk düşünüyordum şimdi böyle siz söyleyince sisden güç alıp, ayy tüm her şeyi unutup doğmayan bebeğime kardeş yapma isteğim oluştu içimdeeşime dedim havalara uçtu o zaten iki çocuk istiyor hep
Başınız sağolsun canım. 2 kız annesi olarak duygulandım bu yazdıklarına. İnşallah ablanın sana sahip çıktığı gibi benim kuzularım da birbirine sahip çıkar. Ben yanlarında ne kadar olurum bilmiyorum. Onlar hiç ayrılmasın amaCanım kimsenin işine karışılmaz ama eğer biraz da olsun durumun varsa yap 2. bebeği. Mesela kendimden örnek vereyim ben annemi hiç tanımıyorum. Ablam var aramızda 3 yaş var. O bana hep annelik yaptı. Ve hala da derki annem seni bana emanet etti. Ben hep buna sığınarak hayata tutundum der. Rabbim sıralı ölüm versin ama kimin ne zaman vadesi dolacak bilmiyoruz. Normal yaşantımız olsa bile kaç yaşlarına kadar evşatlarımızın yanında olabileceğiz. Ama kardeşler hep yan yana olacaklar. Hep birbirlerine destek olacaklar. Dünyada bence tarifi olmayan tek şey kardeşlikçünkü kızıyorsun küsüyorsun ama elinde sonunda kardeşlik bağın var kıyamıyorsun. Bi bakmışsın yine süt liman oluvermişsin tabi herşey gibi Allah kardeşinde hayırlısını versin
Aşkım acıbademde maalesef doğum paketi yok
İlk kızımda çatlama günü olmuştu amaO zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğrubenimki çatlama günüydu erkek
Yok Kasıma sapma ya Aralık annesisin senHatta canım bu standart sapmalarla sanırım kasım 30 da doğuracağımama ben aralığa adadım kendimi
Amin canımBaşınız sağolsun canım. 2 kız annesi olarak duygulandım bu yazdıklarına. İnşallah ablanın sana sahip çıktığı gibi benim kuzularım da birbirine sahip çıkar. Ben yanlarında ne kadar olurum bilmiyorum. Onlar hiç ayrılmasın ama
Bu teori bende de tuttu takip etmiyordum ama yumurtlamam düzenliydi, yumurtlama günü ilişki oldu bizde deYa sanırım evet bu doğru kızların hücreleri yavaş ve çok yaşıyormuş erkek hücreleri ise hızlı ve çabuk ölüyormuş. Yani çatlama günü birlikte olursan direk erkek. Çatlamadan önce olursan kız oluyormuşbi doktor daha detaylı anlatmıştı tabi aklımda bunlar kaldı
Canım ne güzel ablanla arandaki bağa hayran kaldımAmin canımsenin kuzularında birbirlerine sahip çıkarlar hiç sıkma canını. Tabi rabbim hepimize uzun ömürler nasip etsin ama elbet birgün biz gideceğiz evlatlarımızın yanından onlar yan yana sımsıkı olacaklar inşallah
Ya evet dedim ya hayırlısını versin Allah kardeşin bileCanım ne güzel ablanla arandaki bağa hayran kaldımmaşallah size ama malesef her kardeşlik öyle olmuyor benim abim var mesela o evlendikten sonra aramız hiç eskisi olmadı. Eşi sadece kendi ailesiyle görüşmesini istiyor ve öyle de oldu nitekim. Neyse yani bence bu kardeşlik durumları da aileden gelen bir bağ varsa oluyor. Anne baba çok önemli bu noktada diye düşünüyorum
Merhaba, sizin de mi mthfr homozigot, benim pai ve mthfr heterezigot ve homozigot olarak çıktı, şişli memorial'de tüp Bebek doktorları yüksek doz folik asit önerdi, ama eşimin görev yaptığı hastanedeki hekim arkadaşlar oksapar doğuma kadar dedi. Bu durumlarda olanların doktor görüşlerini merak ediyorum açıkçası.Merhaba canımBugün perinatolog gittim oda kan sulandırıcı önermedi. Mthfr homozigot ise sadece yüksek doz folikasit dedi. Belki merak edenler vardır
İlk üç ay biraz zordu. İştahsızlık vardı ve kilo verdim. Koku hassasiyetim vardı ek olarak. Anca toparladım. İştahım kendine geldi çok şükür. Biraz teknolojiden uzak durayım dedim bu süreçte. Taşınma işlerimiz vardı daha tam düzeni oturtmuş değilim. Hamileliğe denk gelmesi kötü oldu. Bebeğimin de cinsiyeti 13. haftada belli oldu. İki gün önce de 17. haftaydı kesin olarak kızzzzŞu listenin üstünü bir yoklayalım bakalım. Kızlar hiç yazmiyorsunuz bize. Bebisleriniz baya büyüdü. Cinsiyetler belli mi neler yapıyorsunuz
@bahrklbkler
evhamlikurabiyee
@lunariaaa
@belisamaa
@hcelly
Hortladı acaba göbek mi diye düşündüm ama alakası yokmuşGerçekten bir haftada hortluyor göbek aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?