Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba hanımlar ben 15+1 haftalık hamileyim. Bugün devlete gittim erkeğe benziyor dedi bu haftada net olmuyor mu genelde. Diğer bebeklerimi 14 te öğrendim.
Değişmez bence çok çok yüzde 20 yanılma payı olsun haftan baya ilerde banada 13 te kız gibi dedi ama kesin konuşmadı

O zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğru benimki çatlama günüydu erkek
Ya sanırım evet bu doğru kızların hücreleri yavaş ve çok yaşıyormuş erkek hücreleri ise hızlı ve çabuk ölüyormuş. Yani çatlama günü birlikte olursan direk erkek. Çatlamadan önce olursan kız oluyormuş bi doktor daha detaylı anlatmıştı tabi aklımda bunlar kaldı

Babalar zaten 5 çocuk desen tamam der ya çok güzel olur tabiki kardeşi olsun Allah nasip ederse. Hiç yapamam diye düşünme

Başınız sağolsun canım. 2 kız annesi olarak duygulandım bu yazdıklarına. İnşallah ablanın sana sahip çıktığı gibi benim kuzularım da birbirine sahip çıkar. Ben yanlarında ne kadar olurum bilmiyorum. Onlar hiç ayrılmasın ama

Amin canım senin kuzularında birbirlerine sahip çıkarlar hiç sıkma canını. Tabi rabbim hepimize uzun ömürler nasip etsin ama elbet birgün biz gideceğiz evlatlarımızın yanından onlar yan yana sımsıkı olacaklar inşallah

Bu teori bende de tuttu takip etmiyordum ama yumurtlamam düzenliydi, yumurtlama günü ilişki oldu bizde de

Canım ne güzel ablanla arandaki bağa hayran kaldım maşallah size ama malesef her kardeşlik öyle olmuyor benim abim var mesela o evlendikten sonra aramız hiç eskisi olmadı. Eşi sadece kendi ailesiyle görüşmesini istiyor ve öyle de oldu nitekim. Neyse yani bence bu kardeşlik durumları da aileden gelen bir bağ varsa oluyor. Anne baba çok önemli bu noktada diye düşünüyorum

Ya evet dedim ya hayırlısını versin Allah kardeşin bile

Merhaba canım Bugün perinatolog gittim oda kan sulandırıcı önermedi. Mthfr homozigot ise sadece yüksek doz folikasit dedi. Belki merak edenler vardır
Merhaba, sizin de mi mthfr homozigot, benim pai ve mthfr heterezigot ve homozigot olarak çıktı, şişli memorial'de tüp Bebek doktorları yüksek doz folik asit önerdi, ama eşimin görev yaptığı hastanedeki hekim arkadaşlar oksapar doğuma kadar dedi. Bu durumlarda olanların doktor görüşlerini merak ediyorum açıkçası.

Merhaba yenı geldım son adetim 9 haziran beraberlik 11 midemde reflü olusmus 2 gum belirtileri yasıyorum 21 de test yaptım negatif bu arada pcoluyum. Bır bebeğim var tekrar dusünüyoruö

Şu listenin üstünü bir yoklayalım bakalım. Kızlar hiç yazmiyorsunuz bize. Bebisleriniz baya büyüdü. Cinsiyetler belli mi neler yapıyorsunuz

@bahrklbkler
evhamlikurabiyee
@lunariaaa
@belisamaa
@hcelly
İlk üç ay biraz zordu. İştahsızlık vardı ve kilo verdim. Koku hassasiyetim vardı ek olarak. Anca toparladım. İştahım kendine geldi çok şükür. Biraz teknolojiden uzak durayım dedim bu süreçte. Taşınma işlerimiz vardı daha tam düzeni oturtmuş değilim. Hamileliğe denk gelmesi kötü oldu. Bebeğimin de cinsiyeti 13. haftada belli oldu. İki gün önce de 17. haftaydı kesin olarak kızzzz, herkes için hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…