- 1 Aralık 2022
- 2.425
- 3.733
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.981
kızlar dünden beri ne kadar konuşmuşsunuz maşallah okuyamadım hepsini keşke özet kısmı olsaYarın doktor kontrolüm var 13+6 olcaz inşallah görebiliriz cinsiyeti
Bana da doktor kilodan dolayı usg de net görünmüyor demişti, başka doktorun usg de çok da net göründü valla bahane olarak düşünüyorm artık bunubanda karında yag orani fazla bebegi net cekemiyorum dediseninki daha kibarmış
benim iki genim heterozigot banafa yuksek folikasit denildi ve 12.haftaya kadar folbiol kullandm 150 mg ecopirin ve 4000 bin axeparin igne kullaniyorum canim
1 kilo aldm canım
bende 2 gundur kahve iciyorum cok mutluyum
saol canım inşallahhhhh, sağlıklı olsun daAyy hadi bakalım, çok heyecanlıgörürsün inşallah canım
Kız bende 62kg ile hamile kaldım 64kg şuan ama benim boyum asla okadar uzun değilKilo konusundada 62 ile başladım kızlar 61 ile devam ediyorum şu an, çarşamba dr sorduk, kilo alınmasını istemiyoruz zaten daha iyi dedi. Gerçi benim boyum uzun kilolu değilim ama eşim merakından sordu, ona göre yeterince yemiyor ve beslenmiyorumboyum 1.78 nerdeyse
İnşallah canim İnşallah en kısa zamanda sonucumuz sağlıklı çıkarÇok haklısın canım ama inşallah o kadar sürmez hızlandırırız demiş ya kadın. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Canim gecmis olsun ya. Cok agrimiyordur inşallahİlk karpal tünel sendromunu şuracığa bırakıyorum
Anladım canım inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınCanim 12+6 da vermistim. Zaten 0.2 lik bir eksik oran olmus asiri degilmis. Ama firma 0.2 bile olsa riske atmamak icin dogru hesaplama olsun diye yeniden örnek istiyormus.
kızzzz bundan ben de aldımmmİlk kez alıyorum o yüzden bilmiyorum ilk grup alışverişi yenidoğan yazanı mı alacağım
Sende mi aldınkızzzz bundan ben de aldımmmiki yenidoğan seti yeterli bence cano diğerlerini 3 ay alabilirsin
Valla çok ağrıyor ama bileklik bastırdı biraz ağrısını normalde acı eşiğim yüksektir bu hamilelik beni çıtkırıldım bir minnoş yaptıCanim gecmis olsun ya. Cok agrimiyordur inşallah
evet hatta bunun lila rengi de vardı ama ben yenidoğan olanı aldmSende mi aldınçok güzel ama demi ben bayıldım 3 aylık olanı aldım canım
Canim aslinda bende 12+6 da vermistim fetal dna yi. Ama o günkü plasentadan salgilanan dna hucresine göre degisiyormus bu durum. Simdi yarin alacaklar yarin 15 haftalik oluyoruz insallah bu defa dna örneği yeterli gelir ve sonucumuz da temiz gelirbabylovee canımm benim perinatolog 11.haftayı fetal vermeyi erken buldu mesela çoğu kişi 11de kan verdiriyor, ideali 13 sanırım, ben olaylardan dolayı 13.haftada verebildim.
Her şeyde bir hayır vardır, en azından şu anki kanda dna daha yüksek olacak ve daha doğru güzel sonuçlar alacaksın inşallah
Canim benim ya parol icilebiliyor aslinda cok agridiginda icebilirsin doktorun da birsey demez. Geçmiş olsun tekrar CanimValla çok ağrıyor ama bileklik bastırdı biraz ağrısını normalde acı eşiğim yüksektir bu hamilelik beni çıtkırıldım bir minnoş yaptı
Canım ben lila rengini göremedim o mağazada yoktu bence. Yeni doğan çok minikti ama dedim ben en iyisi bunu 3 aylık alayımevet hatta bunun lila rengi de vardı ama ben yenidoğan olanı aldmkız benim bebişin cinsiyeti de belli değil daha heee ama çok tatlıydı
Ah kıyamam sana, ama bu sefer daha erken çıkar bence bir haftaya gelir baby’mCanim aslinda bende 12+6 da vermistim fetal dna yi. Ama o günkü plasentadan salgilanan dna hucresine göre degisiyormus bu durum. Simdi yarin alacaklar yarin 15 haftalik oluyoruz insallah bu defa dna örneği yeterli gelir ve sonucumuz da temiz gelir
Hersey yolunda ilerlesin insallah gercekten cok yıpratıcı bir süreç o telefon caldiginda yaşadığım gerginligi paniği anlatamam kalbim bir anlık durdu o an sanki..
Benim de herhangi bir problemim olmamasına rağmen yürüyüş dışında sporu çok önermiyor gibi konustu doktorum. Pilates yapıyordum öncesinde 3-4 ay, tekrar başlayabilir miyim diye sormuştım. Aslında yapma demedi ama gerçek anlamda hamile pilatesi ile ilgili yetkin birisini bulursan yapabilirsin ama çoğu gerçekten yetkin değil ve ben bu riski alıp pilates yap demem dedi. Ben zaten oturup kalkarken bile 50 kere düşünüyorum, o yüzden yürüyüş en iyisi benim içinDenizde yüzme imkanın varsa yüzmek çok iyi cnm havuzdan korkarım.spor olarakta benim dr pilates falan yapma ama açık hava yürüyüş yap demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?