Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bana da doktor kilodan dolayı usg de net görünmüyor demişti, başka doktorun usg de çok da net göründü valla bahane olarak düşünüyorm artık bunu

Kız bende 62kg ile hamile kaldım 64kg şuan ama benim boyum asla okadar uzun değil 1.63boyum düz türk kızı boyundan yane

Çok haklısın canım ama inşallah o kadar sürmez hızlandırırız demiş ya kadın. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum
İnşallah canim İnşallah en kısa zamanda sonucumuz sağlıklı çıkar en büyük temennimiz bu.
Yarin sabah gelip kan alacaklar. İnşallah bu defa dna örneği yeterli gelir ve dna sonucu tertemiz gelir

Canim aslinda bende 12+6 da vermistim fetal dna yi. Ama o günkü plasentadan salgilanan dna hucresine göre degisiyormus bu durum. Simdi yarin alacaklar yarin 15 haftalik oluyoruz insallah bu defa dna örneği yeterli gelir ve sonucumuz da temiz gelir
Hersey yolunda ilerlesin insallah gercekten cok yıpratıcı bir süreç o telefon caldiginda yaşadığım gerginligi paniği anlatamam kalbim bir anlık durdu o an sanki..

Valla çok ağrıyor ama bileklik bastırdı biraz ağrısını normalde acı eşiğim yüksektir bu hamilelik beni çıtkırıldım bir minnoş yaptı
Canim benim ya parol icilebiliyor aslinda cok agridiginda icebilirsin doktorun da birsey demez. Geçmiş olsun tekrar Canim

evet hatta bunun lila rengi de vardı ama ben yenidoğan olanı aldm kız benim bebişin cinsiyeti de belli değil daha heee ama çok tatlıydı
Canım ben lila rengini göremedim o mağazada yoktu bence. Yeni doğan çok minikti ama dedim ben en iyisi bunu 3 aylık alayım

Ah kıyamam sana, ama bu sefer daha erken çıkar bence bir haftaya gelir baby’m

Denizde yüzme imkanın varsa yüzmek çok iyi cnm havuzdan korkarım.spor olarakta benim dr pilates falan yapma ama açık hava yürüyüş yap demişti
Benim de herhangi bir problemim olmamasına rağmen yürüyüş dışında sporu çok önermiyor gibi konustu doktorum. Pilates yapıyordum öncesinde 3-4 ay, tekrar başlayabilir miyim diye sormuştım. Aslında yapma demedi ama gerçek anlamda hamile pilatesi ile ilgili yetkin birisini bulursan yapabilirsin ama çoğu gerçekten yetkin değil ve ben bu riski alıp pilates yap demem dedi. Ben zaten oturup kalkarken bile 50 kere düşünüyorum, o yüzden yürüyüş en iyisi benim için

Hwrkese merhabalar arkadaşlar her gün düzenli okuyorum mesajları maşallah sohbetiniz yazışmalarınız çok güzel ben de dün gittim kontrole 15+3 iken cğnaiyet hkkımda tahminim var ama yine de yüzdeyğz olmayınca söylemek istemedi fakat usg verdi siz de yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20250627-WA0003.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…