Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
kız kız kız diyorm

bacak arası aynı benim kıztoşumun ki gibi

Kız maşallah

Canım Allah iç ferahlığı versin inşallah sonuçların güzel çıkacak inanıyorum

Akşam üstü 16:30 kuzu. Aminnnnnn
Ayyy hadi güzel haberlerle gel öğrenirsin bence cinsiyeti kuzum ya
Kuşummmm mesajları gördümm kıyamam yaa iyice uzadı süreç rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canını hiç sıkma bence öne alırlar 10 günde beklemezsin diye düşünüyorum

Canım ben lila rengini göremedim o mağazada yoktu bence. Yeni doğan çok minikti ama dedim ben en iyisi bunu 3 aylık alayım
Bazı yenidoğanlar gerçekten çok minik oluyor ama benim oğlum boyu kilosu olmasına rağmen bazı 3 aylklarda kaybolmuştu o yüzden 2 3 tane en azından yenidoğan tam güzel oturuyor vücutlarına

Kızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba ? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Canım bebeğin doğduğu zamana da bağlı diyorlar ama tam zamanında doğarsa uzun olabilir cidden. genetik olarak uzun aileye uzun bebe
Ben bacak arasını bommmboşşşşş gördümmm yaniii kız bebiş gibi

Bazı yenidoğanlar gerçekten çok minik oluyor ama benim oğlum boyu kilosu olmasına rağmen bazı 3 aylklarda kaybolmuştu o yüzden 2 3 tane en azından yenidoğan tam güzel oturuyor vücutlarına
Tamam aşkım çok sağol, ben 0-3 stoklicam zaten, daha cihiliz çiş miş yapar giymeye bişey kalmaz onun stresine giremem

Öyle umuyorum aşko gidip dedesine çekmez herhalde ben ve karşı tarafı gömmem , benim sülalem uzun çünkü

Kızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba ? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Vlla onu şimdiden ön görmek zor bebek ilerde gidiyorsa uzun olabilir ama kız bebişler çokta uzun olmuyor. Boyda mesela ben 1.63 ama eşim 1.74 kısa sayılırız oğlan uzun amcaya çekmiş, birde 40+3 de doğdu içerde baya büyüttüm şimdi senin bebişn doğma zamanına görede boyu değişecek.

Teşekkür ederim canım Allah izin verirse önümüzde uzun zaman var alırız yavaş yavaş

Kanka kuzenimin kızı doğduğunda yenidoğana sığmamış kısa gelmiş 55cm dedimi ne doğmuş. Ondan bir endişe ettim ama ben yinede stoklarım dursun bende şimdi 1.78 eşim 1.88 50 cm doğmaz herhalde günü şu an sadece 4 gün önden gidiyor

kız kız kız diyorm

bacak arası aynı benim kıztoşumun ki gibi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım öngörüleriniz doğru çıkar gerçi bir oğlum var kız çocuk nasıl yetiştirilir hiçbir fikrim yok ve korkmuyor d qdeğilim oğlum çok sakin ve uysal bir çocuk bakalım iki numara nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…