- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.001
Belkide hislerin doğru çıkar canımevet hatta bunun lila rengi de vardı ama ben yenidoğan olanı aldmkız benim bebişin cinsiyeti de belli değil daha heee ama çok tatlıydı
kız kız kız diyormHwrkese merhabalar arkadaşlar her gün düzenli okuyorum mesajları maşallah sohbetiniz yazışmalarınız çok güzel ben de dün gittim kontrole 15+3 iken cğnaiyet hkkımda tahminim var ama yine de yüzdeyğz olmayınca söylemek istemedi fakat usg verdi siz de yorumlarsanız sevinirim
bacak arası aynı benim kıztoşumun ki gibiHwrkese merhabalar arkadaşlar her gün düzenli okuyorum mesajları maşallah sohbetiniz yazışmalarınız çok güzel ben de dün gittim kontrole 15+3 iken cğnaiyet hkkımda tahminim var ama yine de yüzdeyğz olmayınca söylemek istemedi fakat usg verdi siz de yorumlarsanız sevinirim
İnternet sitesinde vardı ordan gördüm ben canım lilasınıCanım ben lila rengini göremedim o mağazada yoktu bence. Yeni doğan çok minikti ama dedim ben en iyisi bunu 3 aylık alayım
ayyy hayırlısıylaaa inşallah canımBelkide hislerin doğru çıkar canım
Ailede kısa varsa kısa da olabilir benim babam kısa annem kısa 3kardesiz 3umuz de uzunuzKızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Kız maşallahHwrkese merhabalar arkadaşlar her gün düzenli okuyorum mesajları maşallah sohbetiniz yazışmalarınız çok güzel ben de dün gittim kontrole 15+3 iken cğnaiyet hkkımda tahminim var ama yine de yüzdeyğz olmayınca söylemek istemedi fakat usg verdi siz de yorumlarsanız sevinirim
Bende düşünüyorum ne zaman kız kesinleşti diyeevet hatta bunun lila rengi de vardı ama ben yenidoğan olanı aldmkız benim bebişin cinsiyeti de belli değil daha heee ama çok tatlıydı
Aşko biz uzaylılar ailesiyizAilede kısa varsa kısa da olabilir benim babam kısa annem kısa 3kardesiz 3umuz de uzunuz
Canım Allah iç ferahlığı versin inşallah sonuçların güzel çıkacak inanıyorumCanim aslinda bende 12+6 da vermistim fetal dna yi. Ama o günkü plasentadan salgilanan dna hucresine göre degisiyormus bu durum. Simdi yarin alacaklar yarin 15 haftalik oluyoruz insallah bu defa dna örneği yeterli gelir ve sonucumuz da temiz gelir
Hersey yolunda ilerlesin insallah gercekten cok yıpratıcı bir süreç o telefon caldiginda yaşadığım gerginligi paniği anlatamam kalbim bir anlık durdu o an sanki..
Ayyy hadi güzel haberlerle gelAkşam üstü 16:30 kuzu. Aminnnnnn
Kuşummmm mesajları gördümm kıyamam yaa iyice uzadı süreçCanim aslinda bende 12+6 da vermistim fetal dna yi. Ama o günkü plasentadan salgilanan dna hucresine göre degisiyormus bu durum. Simdi yarin alacaklar yarin 15 haftalik oluyoruz insallah bu defa dna örneği yeterli gelir ve sonucumuz da temiz gelir
Hersey yolunda ilerlesin insallah gercekten cok yıpratıcı bir süreç o telefon caldiginda yaşadığım gerginligi paniği anlatamam kalbim bir anlık durdu o an sanki..
Bazı yenidoğanlar gerçekten çok minik oluyor ama benim oğlum boyu kilosu olmasına rağmen bazı 3 aylklarda kaybolmuştu o yüzden 2 3 tane en azından yenidoğan tam güzel oturuyor vücutlarınaCanım ben lila rengini göremedim o mağazada yoktu bence. Yeni doğan çok minikti ama dedim ben en iyisi bunu 3 aylık alayım
Canım bebeğin doğduğu zamana da bağlı diyorlar ama tam zamanında doğarsa uzun olabilir cidden. genetik olarak uzun aileye uzun bebeKızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Ben bacak arasını bommmboşşşşş gördümmm yaniii kız bebiş gibiHwrkese merhabalar arkadaşlar her gün düzenli okuyorum mesajları maşallah sohbetiniz yazışmalarınız çok güzel ben de dün gittim kontrole 15+3 iken cğnaiyet hkkımda tahminim var ama yine de yüzdeyğz olmayınca söylemek istemedi fakat usg verdi siz de yorumlarsanız sevinirim
Gerçi doğru diyosun benim anne babamda kısa ama bizde uzunuzAilede kısa varsa kısa da olabilir benim babam kısa annem kısa 3kardesiz 3umuz de uzunuz
Tamam aşkım çok sağol, ben 0-3 stoklicam zaten, daha cihiliz çiş miş yapar giymeye bişey kalmaz onun stresine girememBazı yenidoğanlar gerçekten çok minik oluyor ama benim oğlum boyu kilosu olmasına rağmen bazı 3 aylklarda kaybolmuştu o yüzden 2 3 tane en azından yenidoğan tam güzel oturuyor vücutlarına
Öyle umuyorum aşko gidip dedesine çekmez herhaldeCanım bebeğin doğduğu zamana da bağlı diyorlar ama tam zamanında doğarsa uzun olabilir cidden. genetik olarak uzun aileye uzun bebe
Ben bacak arasını bommmboşşşşş gördümmm yaniii kız bebiş gibi
Vlla onu şimdiden ön görmek zor bebek ilerde gidiyorsa uzun olabilir ama kız bebişler çokta uzun olmuyor. Boyda mesela ben 1.63 ama eşim 1.74 kısa sayılırız oğlan uzunKızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Teşekkür ederim canım Allah izin verirse önümüzde uzun zaman var alırız yavaş yavaşBazı yenidoğanlar gerçekten çok minik oluyor ama benim oğlum boyu kilosu olmasına rağmen bazı 3 aylklarda kaybolmuştu o yüzden 2 3 tane en azından yenidoğan tam güzel oturuyor vücutlarına
Kanka kuzenimin kızı doğduğunda yenidoğana sığmamış kısa gelmiş 55cm dedimi ne doğmuş. Ondan bir endişe ettim ama ben yinede stoklarım dursunVlla onu şimdiden ön görmek zor bebek ilerde gidiyorsa uzun olabilir ama kız bebişler çokta uzun olmuyor. Boyda mesela ben 1.63 ama eşim 1.74 kısa sayılırız oğlan uzunamcaya çekmiş, birde 40+3 de doğdu içerde baya büyüttüm şimdi senin bebişn doğma zamanına görede boyu değişecek.
Canım çok teşekkür ediyorum bu bilgi benim için çok kıymetli geç gitmek en mantıklısı o zaman bnm için aynen dediğin gibi
önceki düşükte de her hafta gittim kalp atışı duyamadık yinede 9 a kadar beklettiler yıpratıcı oldu 9 olunca kanama başladı düşük oldu
Amınn Rabbim bu kez çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
kız kız kız diyorm
bacak arası aynı benim kıztoşumun ki gibi
Kız maşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım öngörüleriniz doğru çıkar gerçi bir oğlum var kız çocuk nasıl yetiştirilir hiçbir fikrim yok ve korkmuyor d qdeğilim oğlum çok sakin ve uysal bir çocuk bakalım iki numara nasıl olcakCanım bebeğin doğduğu zamana da bağlı diyorlar ama tam zamanında doğarsa uzun olabilir cidden. genetik olarak uzun aileye uzun bebe
Ben bacak arasını bommmboşşşşş gördümmm yaniii kız bebiş gibi
İnşallah kuzucum. Sonuçlar temiz gelsin bebegimiz saglikli olsun yeter kiAh kıyamam sana, ama bu sefer daha erken çıkar bence bir haftaya gelir baby’m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?