- 16 Eylül 2024
- 5.620
- 5.008
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.021
Amin canım aminn inşallahCanım Allah iç ferahlığı versin inşallah sonuçların güzel çıkacak inanıyorum
Sorma kuzum iyice uzadı gerçekten. Günler hizlica geçse gitse sağlıklı sonucunu alacagimiz güne gelsek hemenKuşummmm mesajları gördümm kıyamam yaa iyice uzadı süreçrabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canını hiç sıkma bence öne alırlar 10 günde beklemezsin diye düşünüyorum
AllakımmmmmKızlar hazır yenidoğan kıyafetleri konuşulurken ben de bir şey sormak istiyorum. Okuldan arkadaşlar sağ olsunlar paylaştığım şeyleri almışlar bebeklerime. Bunun gibi 10'lu setler mi almak mantıklı yoksa 5'li falan da oluyor onlardan almak mı? Bir de ikiz bebek beklediğim için daha çok yenidoğan almalıyım diye düşünüyorum ama kaç tane olmalı mesela?
3 ay almanı tavsiye ederim canımİlk kez alıyorum o yüzden bilmiyorum ilk grup alışverişi yenidoğan yazanı mı alacağım
Ay bilemedim ki benim kız 51 cm doğdu ben 172 eşim 186. Galiba bebekler normal uzunlukta doğuyorKızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Bende 2 kilo almışım 16+3Günaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Erkek anaları olarak bunu beğendikÇok teşekkür ederim arkadaşlar umarım öngörüleriniz doğru çıkar gerçi bir oğlum var kız çocuk nasıl yetiştirilir hiçbir fikrim yok ve korkmuyor d qdeğilim oğlum çok sakin ve uysal bir çocuk bakalım iki numara nasıl olcak
bizde baba uzun 187cm ve oğlum maşallah 55cm doğdu birde yaşına göre hala uzunKızlar şimdi baba uzun anne uzun bizde , bebekte uzun doğarmı acaba? 0-3 ilk zamanlar giydirebilirim değil mi, kısa veya sıkma yapmaz? Pro maxlar
Ben oğlum ve yeğwnlerimden gördüğüm kadarıyla 4 erkek 1 kız yeğenim var ama kızçemiz hepsine kök söktürüyordu o yüzden gözüm hep kızdan korkar oldu zamane bebeleri artık hep aynı bence kızı erkeği yok hepsi potansiyel yaramazErkek anaları olarak bunu beğendikinşaallah darısı bizim başımıza sakin uysal bir oğluş bu bebeğinde gönlüne göre olsun inşaallah
Canım 3 ay aldım bundan. Yeni doğan olarak ne alıcam kaç adet hiçbişey bilmiyorum3 ay almanı tavsiye ederim canım
Kız bebek 50 cm olabilir canım gayet iyi. Doğumda boyunun kaç olduğu ileri hayatında uzun mu kisa mi olacağını göstermez diye düşünüyorum. Sonradan baya uzadı benim kızım hatta yenidoğan kıyafetleri 1-2 giymede boşa gitti. Bir hafta sonra bile bacakları sıkıştı patikli altlarin icinde. Şimdiki aklım olsa bir tane bile yenidoğan almamKanka kuzenimin kızı doğduğunda yenidoğana sığmamış kısa gelmiş 55cm dedimi ne doğmuş. Ondan bir endişe ettim ama ben yinede stoklarım dursunbende şimdi 1.78 eşim 1.88 50 cm doğmaz herhalde günü şu an sadece 4 gün önden gidiyor
Bence de çok haklısınızBen oğlum ve yeğwnlerimden gördüğüm kadarıyla 4 erkek 1 kız yeğenim var ama kızçemiz hepsine kök söktürüyordu o yüzden gözüm hep kızdan korkar oldu zamane bebeleri artık hep aynı bence kızı erkeği yok hepsi potansiyel yaramaz
Ya nasıl güzeller içim eridiKızlar hazır yenidoğan kıyafetleri konuşulurken ben de bir şey sormak istiyorum. Okuldan arkadaşlar sağ olsunlar paylaştığım şeyleri almışlar bebeklerime. Bunun gibi 10'lu setler mi almak mantıklı yoksa 5'li falan da oluyor onlardan almak mı? Bir de ikiz bebek beklediğim için daha çok yenidoğan almalıyım diye düşünüyorum ama kaç tane olmalı mesela?
Yukarıda biseyler yazdım canım onu okuyabilirsinCanım 3 ay aldım bundan. Yeni doğan olarak ne alıcam kaç adet hiçbişey bilmiyorum
Ay şu kirazlı takıma bende bakmıştımKızlar hazır yenidoğan kıyafetleri konuşulurken ben de bir şey sormak istiyorum. Okuldan arkadaşlar sağ olsunlar paylaştığım şeyleri almışlar bebeklerime. Bunun gibi 10'lu setler mi almak mantıklı yoksa 5'li falan da oluyor onlardan almak mı? Bir de ikiz bebek beklediğim için daha çok yenidoğan almalıyım diye düşünüyorum ama kaç tane olmalı mesela?
Ay gerçekten o kadar hızlı büyüyorlarmı yarabbiKız bebek 50 cm olabilir canım gayet iyi. Doğumda boyunun kaç olduğu ileri hayatında uzun mu kisa mi olacağını göstermez diye düşünüyorum. Sonradan baya uzadı benim kızım hatta yenidoğan kıyafetleri 1-2 giymede boşa gitti. Bir hafta sonra bile bacakları sıkıştı patikli altlarin icinde. Şimdiki aklım olsa bir tane bile yenidoğan almamSenin yerinde olsam 0-1 hiç almam. 1-3 ay en fazla 10 tane takım-tulum toplam geçmeyecek şekilde alırım. Ben hastane çıkışlarını bile 1-3 almıştım. Onları bile ertesi hafta giyemedi aşırı hızlı büyüdü ağırlıklı olarak 3-6 alınmasını tavsiye ediyorum ama bebeğe göre değişebilir tabi. Kış bebeği olduğu için gerçekten kötü durmuyor yenidoğan bile bol büyük giyse daha güzel. Takımların üstlerini şöyle poposunu belini iyice örtecek kadar uzun uzun giydirmek içine tıkıştırmak güzel oluyor bence. Oy pamuk gibi ya mis ahsennayaz Beyazyasemin
2 gün çok az bir fark canım kafaya takılacak birşey değil. Hep diyorum bebekler o kadar hassas değil diyeKızlar ya ben bu aralar çok sinir stres yaşıyorum eşimin ailesinden dolayı ve üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye aşırı canım sıkıldı muayenede bebeğin haftası 2 gün geri çıktı doktor normal olabilir dedi neyse 10 gün sonra memlekete geldik ve burda başka bi doktora gittik ordada son kontrolden 2 gün geri çıktı neden her kontrolde 2 gün geriliyor bişey olur mu çok üzülüyorum sinir stresten mi oldu acaba
Bende de durumlar aynı kesinlikle hakkımı helal etmiyorum 6 yıla gireceğiz evliliğimiz de kaç kere düşük yaptım çok şükür bugünlere geldik ama hamileyken bile durdurak bilmiyorlar vicdan yaptım çok üzüldüm içimi bı nebzede olsa rahatlattin inşallah sağlıkla devam eder Allahta böyle kaynanalari ıslah etsin inşallah ne diyim2 gün çok az bir fark canım kafaya takılacak birşey değil. Hep diyorum bebekler o kadar hassas değil diyeben de ilk gebeligimde hep kafamın içinde kayınvalidemle kavga edip durdum. Her gün ağladım strese girdim. Hakkımı da asla helal etmiyorum. Stres yapmasak iyi tabi ama oluyor maalesef. Bebeğin güzelce gelişir büyür merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?