- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.961
Aynen benimde enerjim yeni yeni geliyor çok şükür
Akşamları yürü cnm sıcakta yürümek sakıncalı zaten
Denizde yüzme imkanın varsa yüzmek çok iyi cnm havuzdan korkarım.spor olarakta benim dr pilates falan yapma ama açık hava yürüyüş yap demiştiKızlar aranızda düzenli yüzen spor yapan var mı ben ara vermiştim ilk 3 ay başlasam mı tekrar bilemiyorum
O zamn hafta sonları artıkÇalışıyorum ya canım akşam eve kendimi zor atıyorum, çok sıcak sonra duşa girip pijama giyince de üşeniyorum bir daha dışarıya çıkamıyorumAslında sahil kenarında yürüsem iyi gelebilir gerçekten
Ben spor yapmıyorum ama he gün mutlaka en az 1.5 saat sahilde yürüyorumKızlar aranızda düzenli yüzen spor yapan var mı ben ara vermiştim ilk 3 ay başlasam mı tekrar bilemiyorum
teşekkür ederim benimki havuzdu ya korkuyorum klordan enfeksiyondan ama üyeliğim yanıyorDenizde yüzme imkanın varsa yüzmek çok iyi cnm havuzdan korkarım.spor olarakta benim dr pilates falan yapma ama açık hava yürüyüş yap demişti
Ay maşallah harikasınBen spor yapmıyorum ama he gün mutlaka en az 1.5 saat sahilde yürüyorum
teşekkür ederim benimki havuzdu ya korkuyorum klordan enfeksiyondan ama üyeliğim yanıyoryürüyüş en sağlıklısı zaten haklısın biraz daha bekliyim bakalım
Merhaba canım ben doktora yüzmeyi sordum. Yüzmeyi seviyoruz dediKızlar aranızda düzenli yüzen spor yapan var mı ben ara vermiştim ilk 3 ay başlasam mı tekrar bilemiyorum
Ay o kadar olmuş mu ya? 12-14 bin çok geldi bir an. 2022’de oğlumda İstanbul’da sayılı perinatologlardan birine gitmiştim detaylı için. Yanılmıyorsam 2 bin+kdv idi. Çok artış olmuş şaşırdım.Dün ayrıntılı ultrason konuşmuşsunuz benim hastanede doğum paketim olduğu içn indirimli 6bin,normalde 8 bin.ama benim hastane ücretleri genele göre hep uygun o yüzden diğer özeller 2 katı olabilir.
Hım yani önceden tedbiren başlıyorlar tmm canım sağolCherry Mom aşkitom bana dr kas ağrısı birde rahimde kasılma olmasın diye vermişti. Uyku düzeni içinde iyi demişti
Evet baby ben 10.haftadan başladımHım yani önceden tedbiren başlıyorlar tmm canım sağol
Haklısın canım yürüyüş en iyisi gibi duruyor ikna oldum sanırımHavuz tehlikeli olabilir canım, en güzeli yürüyüş gerçekten, hafif tempolu yürüyüş şifadırben de yürüyeceğim inşallah hafta sonları çıkmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim canım Doktorum her şey için sıkıntı yok diyor çok rahat onu gördükçe gevşiyorumMerhaba canım ben doktora yüzmeyi sordum. Yüzmeyi seviyoruz deditemizliğinden emin olduğun havuz ve denizde yüzebilirsin demişti. ıslak mayo ile beklememek önemli hemen değiştirmek gerek. Yine de doktoruna sormanı öneririm, gebeliğe özgü başka bi durum yok ise yüzülebilir diye biliyorum
Ay hadi bakalım canım yarın saat kaçta randevunkızlar dünden beri ne kadar konuşmuşsunuz maşallah okuyamadım hepsini keşke özet kısmı olsaYarın doktor kontrolüm var 13+6 olcaz inşallah görebiliriz cinsiyeti
Akşam üstü 16:30 kuzu. AminnnnnnAy hadi bakalım canım yarın saat kaçta randevunnerdeyse 14 hafta görürsünüz inşallah
banda karında yag orani fazla bebegi net cekemiyorum dediDoktor fazla kilo varsa net goruntulenemeyebiliniyor dedi çok garip bi kelime yazarken bile heceleyerek yazdımneyse bilgin olsun dedi
benim iki genim heterozigot banafa yuksek folikasit denildi ve 12.haftaya kadar folbiol kullandm 150 mg ecopirin ve 4000 bin axeparin igne kullaniyorum canimMerhaba, sizin de mi mthfr homozigot, benim pai ve mthfr heterezigot ve homozigot olarak çıktı, şişli memorial'de tüp Bebek doktorları yüksek doz folik asit önerdi, ama eşimin görev yaptığı hastanedeki hekim arkadaşlar oksapar doğuma kadar dedi. Bu durumlarda olanların doktor görüşlerini merak ediyorum açıkçası.
1 kilo aldm canımGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
bende 2 gundur kahve iciyorum cok mutluyumGünaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?