Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Detaylı ultrasonda en net belli olacak demek ki, biz henüz doktorla detaylıyı konuşmadık. İnsan o an heyecandan her şeyi aklında tutamıyor ya

Bende 17+1 oldum. Aynı endişeleri taşıyorum
Ben de en son 13. Haftamda gitmiştim. Çok korkuyordum çok tedirgin oluyordum çünkü bebek hareketi vs asla hissedemiyordum. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyordum. Sadece bazen arada seğirme tarzı bir şeyler oluyordu. İlk hamileliğim olduğu için onu da anlamlandıramıyordum. İnsanlar hamilelik nasıl gidiyor diyince moralim bozuluyordu içimden acaba gidiyor mu karnımda mı hala diye düşünüp duruyordum. Hele kontrolüme 2 gün kala asla uyku uyuyamadım. 17+1 de kontrole gittim doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. Tedirgin olmayın sizde. Her şey yolundadır merak etmeyin.

İnşallah , teşekkür ederim

Günaydın canım, ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse, rüyalarımda hep erkek gördüm ama hislerim hep kız diyordu.O kdar emindim ki hatta kız olacağından pembiş kıyafet bile almıştım haha sonraaa hayat şaşırttı valla olsun alışıyorum bu fikre de düşündükte gerçekten kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun da sadece kendini şartlamakla alakalı heralde aynı şeyleri yaşamışz kendimi hiç erkek annesi olarak düşünemiyorm ama olcaz demekki

Tamam canım dikkat edicem boyda kiloda sıkıntı olsa söylerdi herhalde doktorlarımız. Uygulamalar biraz önde gibi geliyor bana.
Kızlar bizim gibi düşünen var mı
Canım ben 17+5 te gittim 17cm 185 gr. Dedi. Uygulamada 20cm gözüküyor. Ama çok takmıyorum ben. Çünkü asıl büyümesi 17. Haftadan sonra başlıyor. Hatta ilk 3 ay boyunca 17. Haftadan itibaren büyüdüğü gibi büyüse bi fil yavrusuna denk gelirmiş düşün yani büyüme hızını. O yüzden kafanıza takmayın. 17de 180 gr 18de 225 gr gösteriyor uygulama. Bu dönem çok büyüyecekler yani aradaki farklar kaybolur. Hem her bebek aynı kiloda boyda seyredecek değil. Sağlıklı olsunlar yeter

Bende hala acaba hamile miyim hissi oluyor karnım tam çıkmadığı için bazen unutuyorum bile

Uygulamalar biraz daha büyük olarak gösteriyor sanırım bende o yüzden çok yanılıyorum. Aslında önemli olan doktorun dediği şeyler ama işte insan yine de tedirgin oluyor. Yazdığınız mesajla içimi rahatlattınız ve mantıklı geldi

18-24.haftalar arasında canım ama Kasım grubunda okuduğuma göre bebek 300gr olmadan bakamiyolarmis kuzum kilon fazlaysa 23.hafta en idealmis zayifsan 20.haftadan sonra net görünür Allah'ın izniyle
En iyisi garanti olsun diye 20-21.haftalarda gitmek o zaman canım. İnşallah hepimiz için güzel geçer her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…