- 10 Haziran 2024
- 270
- 88
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.321
Detaylı ultrasonda en net belli olacak demek ki, biz henüz doktorla detaylıyı konuşmadık. İnsan o an heyecandan her şeyi aklında tutamıyor yaBanada yüksek ihtimalle erkek ama 22 haftada netleşir dedi. O dediğiniz ölçüm hakkında bir bilgim yok. En son gittiğim kendi doktorum değildi devlet hastanesiydi. 16da gittim. Boyu söyledi ama kâğıt vermedi bilemiyorum. Sadece kilosu aklımda kaldı 150 gram civarı dedi
Bende konuşmadım. Farklı bi doktora kendim gideceğim diye haftaya karar verdimDetaylı ultrasonda en net belli olacak demek ki, biz henüz doktorla detaylıyı konuşmadık. İnsan o an heyecandan her şeyi aklında tutamıyor ya
Kontrollere hep aynı doktora gitmiyor musunuzBende konuşmadım. Farklı bi doktora kendim gideceğim diye haftaya karar verdim
Aynen canım doppler el cihazıyla kalp dinlenebiliyor ama bulamama durumlarında stres çok olur diye ben hiç gitmedim asmyeBu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir miiiii
Senin bebiş kaç haftalık
Ben de en son 13. Haftamda gitmiştim. Çok korkuyordum çok tedirgin oluyordum çünkü bebek hareketi vs asla hissedemiyordum. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyordum. Sadece bazen arada seğirme tarzı bir şeyler oluyordu. İlk hamileliğim olduğu için onu da anlamlandıramıyordum. İnsanlar hamilelik nasıl gidiyor diyince moralim bozuluyordu içimden acaba gidiyor mu karnımda mı hala diye düşünüp duruyordum. Hele kontrolüme 2 gün kala asla uyku uyuyamadım. 17+1 de kontrole gittim doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. Tedirgin olmayın sizde. Her şey yolundadır merak etmeyin.Bende 17+1 oldum. Aynı endişeleri taşıyorum
İnşallah , teşekkür ederimBen de en son 13. Haftamda gitmiştim. Çok korkuyordum çok tedirgin oluyordum çünkü bebek hareketi vs asla hissedemiyordum. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyordum. Sadece bazen arada seğirme tarzı bir şeyler oluyordu. İlk hamileliğim olduğu için onu da anlamlandıramıyordum. İnsanlar hamilelik nasıl gidiyor diyince moralim bozuluyordu içimden acaba gidiyor mu karnımda mı hala diye düşünüp duruyordum. Hele kontrolüme 2 gün kala asla uyku uyuyamadım. 17+1 de kontrole gittim doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. Tedirgin olmayın sizde. Her şey yolundadır merak etmeyin.
Hep gittiğim var ama bikaç kez farklı doktora da görünmek istedim. Detaylı içinde perinatologa ayrı gideceğimKontrollere hep aynı doktora gitmiyor musunuz
Günaydın canım, ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse, rüyalarımda hep erkek gördüm ama hislerim hep kız diyordu.O kdar emindim ki hatta kız olacağından pembiş kıyafet bile almıştım hahaSen kız mı hissediyordun canım senin de mi ters köşe oldubenim de eşim kız kız kız diye diye bir tuhaf hissettirmişti beni erkek olduğunu duyunca tövbe estağfurullah.kendime çok kızdım sonra ne farkeder diye .sonra o gece rüyamda gördüm bebeğimi emziriyordum nasıl güzel bir duyguydu gerçeğini düşünemiyorum senin başka bebeğin var mıydı ?
Canım ben 17+5 te gittim 17cm 185 gr. Dedi. Uygulamada 20cm gözüküyor. Ama çok takmıyorum ben. Çünkü asıl büyümesi 17. Haftadan sonra başlıyor. Hatta ilk 3 ay boyunca 17. Haftadan itibaren büyüdüğü gibi büyüse bi fil yavrusuna denk gelirmişTamam canım dikkat edicemboyda kiloda sıkıntı olsa söylerdi herhalde doktorlarımız. Uygulamalar biraz önde gibi geliyor bana.
Kızlar bizim gibi düşünen var mı
Anladım canım cevap için teşekkürlerAynen canım doppler el cihazıyla kalp dinlenebiliyor ama bulamama durumlarında stres çok olur diye ben hiç gitmedim asmye
Detaylı ultrason kaçıncı haftada oluyorduHep gittiğim var ama bikaç kez farklı doktora da görünmek istedim. Detaylı içinde perinatologa ayrı gideceğim
Bende hala acaba hamile miyim hissi oluyor karnım tam çıkmadığı için bazen unutuyorum bileBen de en son 13. Haftamda gitmiştim. Çok korkuyordum çok tedirgin oluyordum çünkü bebek hareketi vs asla hissedemiyordum. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyordum. Sadece bazen arada seğirme tarzı bir şeyler oluyordu. İlk hamileliğim olduğu için onu da anlamlandıramıyordum. İnsanlar hamilelik nasıl gidiyor diyince moralim bozuluyordu içimden acaba gidiyor mu karnımda mı hala diye düşünüp duruyordum. Hele kontrolüme 2 gün kala asla uyku uyuyamadım. 17+1 de kontrole gittim doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. Tedirgin olmayın sizde. Her şey yolundadır merak etmeyin.
Uygulamalar biraz daha büyük olarak gösteriyor sanırım bende o yüzden çok yanılıyorum. Aslında önemli olan doktorun dediği şeyler ama işte insan yine de tedirgin oluyor. Yazdığınız mesajla içimi rahatlattınız ve mantıklı geldiCanım ben 17+5 te gittim 17cm 185 gr. Dedi. Uygulamada 20cm gözüküyor. Ama çok takmıyorum ben. Çünkü asıl büyümesi 17. Haftadan sonra başlıyor. Hatta ilk 3 ay boyunca 17. Haftadan itibaren büyüdüğü gibi büyüse bi fil yavrusuna denk gelirmişdüşün yani büyüme hızını. O yüzden kafanıza takmayın. 17de 180 gr 18de 225 gr gösteriyor uygulama. Bu dönem çok büyüyecekler yani aradaki farklar kaybolur. Hem her bebek aynı kiloda boyda seyredecek değil. Sağlıklı olsunlar yeter
18-24.haftalar arasında canım ama Kasım grubunda okuduğuma göre bebek 300gr olmadan bakamiyolarmis kuzum kilon fazlaysa 23.hafta en idealmis zayifsan 20.haftadan sonra net görünür Allah'ın izniyleDetaylı ultrason kaçıncı haftada oluyordu
En iyisi garanti olsun diye 20-21.haftalarda gitmek o zaman canım. İnşallah hepimiz için güzel geçer her şey18-24.haftalar arasında canım ama Kasım grubunda okuduğuma göre bebek 300gr olmadan bakamiyolarmis kuzum kilon fazlaysa 23.hafta en idealmis zayifsan 20.haftadan sonra net görünür Allah'ın izniyle
İnşaallah kaçıncı haftadasinEn iyisi garanti olsun diye 20-21.haftalarda gitmek o zaman canım. İnşallah hepimiz için güzel geçer her şey
17+1İnşaallah kaçıncı haftadasin
Maşallah Allah esirgesin sagsalim kavuşmayı nasip etsin
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımMaşallah Allah esirgesin sagsalim kavuşmayı nasip etsin
Benim de öyle 17+5 olduk ama göbeğim hala hamile göbeği gibi değilBende hala acaba hamile miyim hissi oluyor karnım tam çıkmadığı için bazen unutuyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?