Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kendimizden pay biçiyorum kilo alan var almayan var. Şuan kedi yavrusu kadarlar ama onlarından bi bünyeleri var bence hepsinin kilosu farklı olacaktır

Kızlar şuan asmden çıktım ilk aşımı yaptırdım ve kalp atışını dinlettiler böyle ellerinde oyuncak gibi telefon boyutunda bi hoparlör diğer tarafında mikrofon gibi bişey var. Jel sürdü mikrofonu dayadı veeeeee gümbür gümbür maşallah süphanallah aynı ultrasondaki gibi geliyor ses. Tabi bi tık daha az volüm ile. Ama gayet net duyabiliyorsun

Ay ne güzel yaaaaa kuzum ilk aşı icin erken değil mi daha doktor mu söyledi

İç gidiklayici başta içimde biri sakız balonu patlatır gibiydi smdi hafiften pıt pıt vurduğunu hissediyorum alt karında özellikle kahve içtikten sonra hareketleniyor kuşum
Hemen kahve içicem bi umut belki bende hissederim diye çok sabırsızım bu konuda yaaaa keşke bende artık hissetmeye başlasam
Bebeğim ben sürekli giden biriyim doktorun söylediği günleri pek umursamadım şimdiye kdar bide baya evhamliyim görmeden haftam geçmiyor
Her şey yolundaysa 3 haftada bir gitsen yeter aslında canım fazla evham seni de çok yoruyordur

Maşallah tetanoz aşısı mı yaptırdın

Yormaktan ziyade korkku oluyor ama kalbini duyuncaki mutluluk tabi herşeye değer kahve iç sırt üstü uzan bekle arada şey de yapıyorum karnımı sıkıştırıyorm bacaklarımla ya da yüz üstü yatıyorum kalk düzelt kendni diye hissettiriyor yine kendni

Çocuğa içeriyi dar etti ya yavrum pişman oldu hareket ettiğine

Sıkıştım burda anne bana alan aç diyor hareketlerini hissetmeye başlamışsın böylece içindeki o korku biraz daha hafifler belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…