- 10 Haziran 2024
- 270
- 88
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.341
Artık biraz daha belli olması lazım değil miBenim de öyle 17+5 olduk ama göbeğim hala hamile göbeği gibi değil
17+3 sanırım önden gidince günü net bilemiyorum Perşembe günü randevum var soracağım o gün ama 17bitti orası kesinİnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımsen kaç haftalık oldunn
Kendimizden pay biçiyorumUygulamalar biraz daha büyük olarak gösteriyor sanırım bende o yüzden çok yanılıyorum. Aslında önemli olan doktorun dediği şeyler ama işte insan yine de tedirgin oluyor. Yazdığınız mesajla içimi rahatlattınız ve mantıklı geldi
Ya bse diyim mi benim gobegim de 6aylik gbi benim iç karnım da darmis direkt çıktı bebeğin hareketlerini de hafiften hissetmeye başladım felanBenim de öyle 17+5 olduk ama göbeğim hala hamile göbeği gibi değil
Maşallah maşallah17+3 sanırım önden gidince günü net bilemiyorum Perşembe günü randevum var soracağım o gün ama 17bitti orası kesin
Çok haklısın valla içimi rahatlattınKendimizden pay biçiyorumkilo alan var almayan var. Şuan kedi yavrusu kadarlar ama onlarından bi bünyeleri var bence hepsinin kilosu farklı olacaktır
Bebeğim ben sürekli giden biriyim doktorun söylediği günleri pek umursamadım şimdiye kdar bide baya evhamliyim görmeden haftam geçmiyorMaşallah maşallahne güzel kontrole az kalmış
Yaaa ne güzelll hareketleri hissetmek nasıl bi duyguymuşşYa bse diyim mi benim gobegim de 6aylik gbi benim iç karnım da darmis direkt çıktı bebeğin hareketlerini de hafiften hissetmeye başladım felan
İç gidiklayici başta içimde biri sakız balonu patlatır gibiydi smdi hafiften pıt pıt vurduğunu hissediyorum alt karında özellikle kahve içtikten sonra hareketleniyor kuşumYaaa ne güzelll hareketleri hissetmek nasıl bi duyguymuşş
21. Haftadan sonra galiba tetenoz aşısı için çağıriyorlar o haftada dinletirler belkiCanım boyu nereden ölçerek baktı bilmiyorum inan12 cm, 120 gram dedi. Seninki ne kadardı son ölçtür
Aa kaçtan sonra duyulur acaba?
Ay ne güzel yaaaaaKızlar şuan asmden çıktım ilk aşımı yaptırdım ve kalp atışını dinlettilerböyle ellerinde oyuncak gibi telefon boyutunda bi hoparlör diğer tarafında mikrofon gibi bişey var. Jel sürdü mikrofonu dayadı veeeeee gümbür gümbür maşallah süphanallah aynı ultrasondaki gibi geliyor ses. Tabi bi tık daha az volüm ile. Ama gayet net duyabiliyorsun
Hemen kahve içicem bi umut belki bende hissederim diyeİç gidiklayici başta içimde biri sakız balonu patlatır gibiydi smdi hafiften pıt pıt vurduğunu hissediyorum alt karında özellikle kahve içtikten sonra hareketleniyor kuşum
Her şey yolundaysa 3 haftada bir gitsen yeter aslında canım fazla evham seni de çok yoruyordurBebeğim ben sürekli giden biriyim doktorun söylediği günleri pek umursamadım şimdiye kdar bide baya evhamliyim görmeden haftam geçmiyor
MaşallahKızlar şuan asmden çıktım ilk aşımı yaptırdım ve kalp atışını dinlettilerböyle ellerinde oyuncak gibi telefon boyutunda bi hoparlör diğer tarafında mikrofon gibi bişey var. Jel sürdü mikrofonu dayadı veeeeee gümbür gümbür maşallah süphanallah aynı ultrasondaki gibi geliyor ses. Tabi bi tık daha az volüm ile. Ama gayet net duyabiliyorsun
Bende hissediyorum bu aralar bebişi özellikte çikolata yediğimdeİç gidiklayici başta içimde biri sakız balonu patlatır gibiydi smdi hafiften pıt pıt vurduğunu hissediyorum alt karında özellikle kahve içtikten sonra hareketleniyor kuşum
Yormaktan ziyade korkku oluyor ama kalbini duyuncaki mutluluk tabi herşeye değerHemen kahve içicem bi umut belki bende hissederim diyeçok sabırsızım bu konuda yaaaa keşke bende artık hissetmeye başlasam
Her şey yolundaysa 3 haftada bir gitsen yeter aslında canım fazla evham seni de çok yoruyordur
Ya kurban olsunlar ona ne tatlı ya RabbimBende hissediyorum bu aralar bebişi özellikte çikolata yediğimde
Çocuğa içeriyi dar etti yaYormaktan ziyade korkku oluyor ama kalbini duyuncaki mutluluk tabi herşeye değerkahve iç sırt üstü uzan bekle arada şey de yapıyorum karnımı sıkıştırıyorm bacaklarımla ya da yüz üstü yatıyorum kalk düzelt kendni diye hissettiriyor yine kendni
Hahah bazen onu eşim de diyor rahat bırak artık şu çocuğu diye napim kız doğunca da bence uyutmucam gbi sürekli bı yerleriyle oynarim ben hahahahaÇocuğa içeriyi dar etti yayavrum pişman oldu hareket ettiğine
Sıkıştım burda anne bana alan aç diyorYormaktan ziyade korkku oluyor ama kalbini duyuncaki mutluluk tabi herşeye değerkahve iç sırt üstü uzan bekle arada şey de yapıyorum karnımı sıkıştırıyorm bacaklarımla ya da yüz üstü yatıyorum kalk düzelt kendni diye hissettiriyor yine kendni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?