- 23 Ekim 2024
- 3.829
- 6.029
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.361
Bu sözlerini hatırlatırız aşkoHahah bazen onu eşim de diyor rahat bırak artık şu çocuğu diye napim kız doğunca da bence uyutmucam gbi sürekli bı yerleriyle oynarim ben hahahaha
Tekmeye baslasin inşaallah daha da zor giderim doktora inşaallah hepimiz rahatlayacagimiz günlere çabucak gelirizSıkıştım burda anne bana alan aç diyorhareketlerini hissetmeye başlamışsın böylece içindeki o korku biraz daha hafifler belki canım
İnşallah canımmTekmeye baslasin inşaallah daha da zor giderim doktora inşaallah hepimiz rahatlayacagimiz günlere çabucak geliriz
Yavrum o kdar çok insan var ki bu bebisi bekleyen çocuğu sadece emzirmek icn bana verecek gibiler o günleri görelim de heleeeBu sözlerini hatırlatırız aşkobir yerleriyle oynuyormusun yoksa ilk bulduğun yerde sende uyudun mu diye
Valla canım gebeliğimi ilk öğrendiğimde gitmiştim. 30 Haziran demişlerdi şuan 18+2 yimAy ne güzel yaaaaakuzum ilk aşı icin erken değil mi daha doktor mu söyledi
Evet canım tetenozMaşallahtetanoz aşısı mı yaptırdın
Hangi aşıyı yaptılar canım tetanoz boğmaca bir arada olanı mıEvet canım tetenoz
Uff kızlar ben bu olaya nasıl alışacam çocuğumu herkesten kıskanacağım gibi hissediyorumYavrum o kdar çok insan var ki bu bebisi bekleyen çocuğu sadece emzirmek icn bana verecek gibiler o günleri görelim de heleee
Ben onlara resti çektim hatta şu an kendi ailemin yanına geldim geri de dönmeyeceğim dedim hayır diyemedilerUff kızlar ben bu olaya nasıl alışacam çocuğumu herkesten kıskanacağım gibi hissediyorumkv görümcelerim biz onu sana vermeyiz bakarız falan diyince gözüm seğiriyor normaldede çok kıskanç biriyim
Valla bence çıkması lazım artıkArtık biraz daha belli olması lazım değil mibu göbek mevzusu iç karnın geniş olmasıyla alakalıymış sanırım bizde de ne iç karın varmış
evet erkekçıktı :)
Yok öylee canımmm ilk zamanlar bi görsünler yeterliUff kızlar ben bu olaya nasıl alışacam çocuğumu herkesten kıskanacağım gibi hissediyorumkv görümcelerim biz onu sana vermeyiz bakarız falan diyince gözüm seğiriyor normaldede çok kıskanç biriyim
Dimi aslında boş konuşuyorlarBen onlara resti çektim hatta şu an kendi ailemin yanına geldim geri de dönmeyeceğim dedim hayır diyemedilertepkini koyarsın ya hayırdır yani ne emeklerle taşıyoruz 9ay boyunca zaten sevmeye gelince severler ağlayınca al senin çocuğun sustur derler
sen varya sen fenasın heee senin yolundayım bundn sonraBen onlara resti çektim hatta şu an kendi ailemin yanına geldim geri de dönmeyeceğim dedim hayır diyemedilertepkini koyarsın ya hayırdır yani ne emeklerle taşıyoruz 9ay boyunca zaten sevmeye gelince severler ağlayınca al senin çocuğun sustur derler
Kanka Allahtan aramazsan çağırmazsan gelen tipler değiller çok şükürYok öylee canımmm ilk zamanlar bi görsünler yeterlisen de fazla gitme görümcenlere onlar da gelmesin kabul etme bebek var hasta olmasın diye ben de öyle olcam galiba ablama veririm ama görümceme vermem haha
Ben onlara resti çektim hatta şu an kendi ailemin yanına geldim geri de dönmeyeceğim dedim hayır diyemedilertepkini koyarsın ya hayırdır yani ne emeklerle taşıyoruz 9ay boyunca zaten sevmeye gelince severler ağlayınca al senin çocuğun sustur derler
Parti kur oy verelimsen varya sen fenasın heee senin yolundayım bundn sonra
Şükür de gelmesinler bir zahmet yaniKanka Allahtan aramazsan çağırmazsan gelen tipler değiller çok şükür
Görümcede tekde değil 3Şükür de gelmesinler bir zahmet yaniama sankim senin işin zor be görümce bir yandan kv bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?