Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yavrum o kdar çok insan var ki bu bebisi bekleyen çocuğu sadece emzirmek icn bana verecek gibiler o günleri görelim de heleee
Uff kızlar ben bu olaya nasıl alışacam çocuğumu herkesten kıskanacağım gibi hissediyorum kv görümcelerim biz onu sana vermeyiz bakarız falan diyince gözüm seğiriyor normaldede çok kıskanç biriyim

Ben onlara resti çektim hatta şu an kendi ailemin yanına geldim geri de dönmeyeceğim dedim hayır diyemediler tepkini koyarsın ya hayırdır yani ne emeklerle taşıyoruz 9ay boyunca zaten sevmeye gelince severler ağlayınca al senin çocuğun sustur derler

Artık biraz daha belli olması lazım değil mi bu göbek mevzusu iç karnın geniş olmasıyla alakalıymış sanırım bizde de ne iç karın varmış
Valla bence çıkması lazım artık ama bu hafta sanki hızla büyüyecek gibi hissediyorum biraz şişmeye başladım çünkü hamile gibi görünmek hamile gibi hissetmek istiyorum artık

Yok öylee canımmm ilk zamanlar bi görsünler yeterli sen de fazla gitme görümcenlere onlar da gelmesin kabul etme bebek var hasta olmasın diye ben de öyle olcam galiba ablama veririm ama görümceme vermem haha

Dimi aslında boş konuşuyorlar anca severler, kv benim yatağın yanına onada küçük yatak alın dediğinde çarpıntı girdi kalbime

sen varya sen fenasın heee senin yolundayım bundn sonra

Yok öylee canımmm ilk zamanlar bi görsünler yeterli sen de fazla gitme görümcenlere onlar da gelmesin kabul etme bebek var hasta olmasın diye ben de öyle olcam galiba ablama veririm ama görümceme vermem haha
Kanka Allahtan aramazsan çağırmazsan gelen tipler değiller çok şükür

sen varya sen fenasın heee senin yolundayım bundn sonra
Parti kur oy verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…