Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Görümcede tekde değil 3 Allahtan hepsinin çoluğu çocuğu varda çok uğraşmazlar benimkiyle
ohhhh maşallah yok mu arttıran birini kovalasan biri gelir hahaa Allah kolaylık versin bacım benim bir görümcem var o da benden çekiniyor zaten nasıl korkutmuşsam gözünü kv hayatta değil kafam rahat sanırım

Kızlar yaa ben hiç erkek ismi düşünmemişim kıza şartlamışm kendimi. Erkek isim önerilerinize açığım

Acıbadem ataşehire giden kızlar ben bilgi aldım paket konusunda, evet öyle bir şey varmış, bir aydır uygulanıyor dedi ama maalesef sadece 2 dr kapsıyor, onlarda benim dr değil, biri doc.fırat tülek diğeride yine bir erkek dr ama hafızamda tutamadım adını

babylovee geçenlerde progestanı kac haftaya kadar kullanabiliriz diye sormuştun ya doktora sordun mu onu ne dedi acaba
progestan dex 25 mg mı eğer onu diyorsan ben de fikrimi belirteyim dedim 10. haftsmın ortasında kesicem inşallsh ama gebelikten gebeliğe oynama mutlaka olur diye düşünüyorum bir de fitil var progestan o da hamişe göre değişiyor bana baya bir süre daha kullanmam gerektiğini söyledi belki hamileliğin sonuna kadar

Ben hiç dex kullanmadım canim fitili kullanıyorum ara ara lekelenmem oldugu için

Gebelikte fazla alınan progestan bebek de killanmaya neden oluyormuş taze bilgi. Bende de hiç görünce yok yüz tane eltim var onlardan biri yeni doğum yaptı bebeğin alninda felan hep kıllar var sordum da öyle dedi

Gebelikte fazla alınan progestan bebek de killanmaya neden oluyormuş taze bilgi. Bende de hiç görünce yok yüz tane eltim var onlardan biri yeni doğum yaptı bebeğin alninda felan hep kıllar var sordum da öyle dedi
Ama dökülüyormus tabi kalıcı değilmiş onu da dipnot soyleyeyim

Geçmiş olsun canım enfeksiyon kaçınılmaz oldu maalesef

@asdaf Nasılsın canım haftasonu falan buralarda değildim yazdıysan da göremedim, var mı haber? babylovee canoo sen nasıl oldun senden var mı haber? İnşallah güzel haberlerle gelin
Canım nasil olayım.. fetal dna sonucunu bekliyorum hala , bir umut bir hevesle. İnşallah sağlıklı sonuçlar alacağımıza inanıyorum çok teşekkür ederim sordugun için Canım
Bebişin hayırlı olsun saglikla büyüt inşallah kusura bakma arada girip okuyorum gec kalmis bir tebrik oldu cinsiyet açısından

babylovee geçenlerde progestanı kac haftaya kadar kullanabiliriz diye sormuştun ya doktora sordun mu onu ne dedi acaba
Merhaba evet sordum canim, cumartesi kontrolümde doktor rahim agzini ölçtü daha sonra da konuşunca artik progestani birakabilirsin dedi. Kademeli olarak azaltarak birak dedi. Ben bu hafta da tam kullanmayi düşünüyorum. Gelecek hafta azaltarak birakacagim inşallah

saol canım teşekkür ederim, olsun düşünmen yeterli Beklemek kadar zor bişey var mı yaa, ama hayırlı ve sağlıklı sonuçlar alacağına tüm kalbimle inanıyorum canım. Hep pozitif düşün olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…