- 10 Haziran 2024
- 270
- 88
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.381
Dimi ama artık göbeğimiz biraz daha büyüsün kıyafetlerden belli olsunValla bence çıkması lazım artıkama bu hafta sanki hızla büyüyecek gibi hissediyorum biraz şişmeye başladım çünkü hamile gibi görünmek hamile gibi hissetmek istiyorum artık
ohhhh maşallah yok mu arttıranGörümcede tekde değil 3Allahtan hepsinin çoluğu çocuğu varda çok uğraşmazlar benimkiyle
bence de yaa artık kilolu göbeği değil de hamile göbeği gibi görünsün istiyormDimi ama artık göbeğimiz biraz daha büyüsün kıyafetlerden belli olsun
Aşkım bizde erkek olsa gerçek türk isimlerinden koyacaktık ama onu düşünmeye fırsat olmadıKızlar yaa ben hiç erkek ismi düşünmemişim kıza şartlamışm kendimi. Erkek isim önerilerinize açığım
hmm bakayım bir o zamanAşkım bizde erkek olsa gerçek türk isimlerinden koyacaktık ama onu düşünmeye fırsat olmadı
Evet evettt sanki yemeği biraz fazla kaçırmışız gibi şu an göbeklerbence de yaa artık kilolu göbeği değil de hamile göbeği gibi görünsün istiyorm
progestan dex 25 mg mı eğer onu diyorsan ben de fikrimi belirteyim dedim 10. haftsmın ortasında kesicem inşallsh ama gebelikten gebeliğe oynama mutlaka olur diye düşünüyorum bir de fitil var progestan o da hamişe göre değişiyor bana baya bir süre daha kullanmam gerektiğini söyledi belki hamileliğin sonuna kadarbabylovee geçenlerde progestanı kac haftaya kadar kullanabiliriz diye sormuştun ya doktora sordun mu onu ne dedi acaba
Aaaa öyle bişey sormadım canım. İlk gittiğimden hatırlıyorum tetanoz olduğunuHangi aşıyı yaptılar canım tetanoz boğmaca bir arada olanı mı
Artık boğmacayla beraber olanı yapıyorlarmış genelde canımAaaa öyle bişey sormadım canım. İlk gittiğimden hatırlıyorum tetanoz olduğunu
Ben hiç dex kullanmadım canim fitili kullanıyorum ara ara lekelenmem oldugu içinprogestan dex 25 mg mı eğer onu diyorsan ben de fikrimi belirteyim dedim 10. haftsmın ortasında kesicem inşallsh ama gebelikten gebeliğe oynama mutlaka olur diye düşünüyorum bir de fitil var progestan o da hamişe göre değişiyor bana baya bir süre daha kullanmam gerektiğini söyledi belki hamileliğin sonuna kadar
Ama dökülüyormus tabi kalıcı değilmiş onu da dipnot soyleyeyimGebelikte fazla alınan progestan bebek de killanmaya neden oluyormuş taze bilgi. Bende de hiç görünce yok yüz tane eltim var onlardan biri yeni doğum yaptı bebeğin alninda felan hep kıllar var sordum da öyle dedi
Geçmiş olsun canım enfeksiyon kaçınılmaz oldu maalesefBenim idrarda da protein kaçağı çıkmıştı tekrar idrar verdim negatif çıktı yanlış ölçüldü herhalde. Doktor proteinde sıkıntı yok ama idrar yolu enfeksifonun var dedibitmiyor benim idrar yolu enfeksiyonum, monurol yazdı doktor dün içtim inşallah işe yarar
Canım nasil olayım.. fetal dna sonucunu bekliyorum hala , bir umut bir hevesle. İnşallah sağlıklı sonuçlar alacağımıza inanıyorum
Merhaba evet sordum canim, cumartesi kontrolümde doktor rahim agzini ölçtü daha sonra da konuşunca artik progestani birakabilirsin dedi. Kademeli olarak azaltarak birak dedi. Ben bu hafta da tam kullanmayi düşünüyorum. Gelecek hafta azaltarak birakacagim inşallahbabylovee geçenlerde progestanı kac haftaya kadar kullanabiliriz diye sormuştun ya doktora sordun mu onu ne dedi acaba
saol canım teşekkür ederim, olsun düşünmen yeterliCanım nasil olayım.. fetal dna sonucunu bekliyorum hala , bir umut bir hevesle. İnşallah sağlıklı sonuçlar alacağımıza inanıyorumçok teşekkür ederim sordugun için Canım
Bebişin hayırlı olsun saglikla büyüt inşallah kusura bakma arada girip okuyorum gec kalmis bir tebrik oldu cinsiyet açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?