- 16 Eylül 2024
- 5.642
- 5.029
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.401
Gerçekten öyle beklemek kadar belirsizlik kadar zor birsey yoksaol canım teşekkür ederim, olsun düşünmen yeterliBeklemek kadar zor bişey var mı yaa, ama hayırlı ve sağlıklı sonuçlar alacağına tüm kalbimle inanıyorum canım. Hep pozitif düşün olur mu
oyyyy okurken gözlerim doldu kızzz kurban olur teyzeleri onaaa, hep dua edicem kuzum merak etme., oğluşun çok güçlü annesi merak etme seni çok sevindirecek inşallahGerçekten öyle beklemek kadar belirsizlik kadar zor birsey yok
Sürekli aklımda ve hic biseyden keyif alamıyorum. Amin canim aminnn inşallah sağlıklı sonuçlar alacağız. Sonucumuz bebegimizin sağlıklı oldugu haberi ile bizi bayram havasina sokacak inşallah
Sizde aklınıza geldikce bebegim icinde dua edin olur mu oglumun hic görmediğim kalbi güzel kendi güzel teyeleri
20.haftadan sonra dedi bana ama benim önceki iş durumumdan dolayı 4 doz olmuşluğum vardı ondan mı öyle dedi bilmiyorumKızlar tetanoz aşısı için aile hekiminiz gün verdi mi? Beni haftaya yani 17+3 olacağım zaman çağırdı
CanımmmmGerçekten öyle beklemek kadar belirsizlik kadar zor birsey yok
Sürekli aklımda ve hic biseyden keyif alamıyorum. Amin canim aminnn inşallah sağlıklı sonuçlar alacağız. Sonucumuz bebegimizin sağlıklı oldugu haberi ile bizi bayram havasina sokacak inşallah
Sizde aklınıza geldikce bebegim icinde dua edin olur mu oglumun hic görmediğim kalbi güzel kendi güzel teyeleri
Bana ilk tekmeyi yediğinde gel demiştiKızlar tetanoz aşısı için aile hekiminiz gün verdi mi? Beni haftaya yani 17+3 olacağım zaman çağırdı
Canım geçecek hepsi hatırlayıp aynı sıkıntıları yaşayanlari teskin edeceksin sende bak kalbini ferah tutGerçekten öyle beklemek kadar belirsizlik kadar zor birsey yok
Ayy çok güzel açıklamış. Ense kalınlığı ve nazal kemik olmasına rağmen sırf 35yaş olduğum için istenmişti benden.O dönem görseydim çok rahatlatırdı beni bu videoKızlar benim gittiğim perinatolog şöyle bir video paylaşmış sizinle paylaşayım dedim, fetal dna ile ilgili
Canım birde görüyormusun tüm kromozomları bakan paketin içeriği yanıltıcı olabiliyormuş, bunu baştan bilseydik keşke, benim çok şükür hepsi temiz geldi ama öyle sorun olan kızlara bir nebze rahatlatır diye düşündümAyy çok güzel açıklamış. Ense kalınlığı ve nazal kemik olmasına rağmen sırf 35yaş olduğum için istenmişti benden.O dönem görseydim çok rahatlatırdı beni bu video
Canım bildiğim kadarıyla tokluk kan şekeri 100-140 arası normal kabul ediliyor. Ki sen poğaça yiyip meyve suyu içmişsin. Bunlar da ani yükselişe sebep olur.Kizlar selam 11 haftalik hamileyim.glukozum 132 cikmis doktoruma attim henuz donmedi.kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim.cok mu yuksek sizce.sekeri yuksek cikan oldu mu
Insallah canim.ac veremedim midem bulandigindan kusmayayim diye bir seyler yemistimCanım bildiğim kadarıyla tokluk kan şekeri 100-140 arası normal kabul ediliyor. Ki sen poğaça yiyip meyve suyu içmişsin. Bunlar da ani yükselişe sebep olur.
Canımsınoyyyy okurken gözlerim doldu kızzz kurban olur teyzeleri onaaa, hep dua edicem kuzum merak etme., oğluşun çok güçlü annesi merak etme seni çok sevindirecek inşallah
Canım benimm Allah razı olsun dua eden herkestenCanımmmmaz kaldı az daha sabır hep duamdasın. Sen bebeğin ve güzel haber bekleyen tüm kız kardeşlerim
Ah kuzum benim inşallah tam dedigin gibi olurCanım geçecek hepsi hatırlayıp aynı sıkıntıları yaşayanlari teskin edeceksin sende bak kalbini ferah tut
Bunu doktoruna belirt ama. Açlık şekeri olarak düşünmesin bu değeriInsallah canim.ac veremedim midem bulandigindan kusmayayim diye bir seyler yemistim
Ben de kan vermeden önce midem bulanıyor diye 3-5 tane kahvaltılık gevrek atmıştm ağzıma şekerim yüksek çıktı tabi, doktor sordu bişey yemişmiydin diye söyledim tamam o zaman sıkıntı yok dediKizlar selam 11 haftalik hamileyim.glukozum 132 cikmis doktoruma attim henuz donmedi.kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim.cok mu yuksek sizce.sekeri yuksek cikan oldu mu
Valla canım yaptırsan bi dert yaptırmasan ayrı bi dert. Sanki içinde o var bu yok bilmiyoruz ki Allah’a emanetiz hepimizArtık boğmacayla beraber olanı yapıyorlarmış genelde canım
Tabi canım orası öyleValla canım yaptırsan bi dert yaptırmasan ayrı bi dert. Sanki içinde o var bu yok bilmiyoruz ki Allah’a emanetiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?