Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gerçekten öyle beklemek kadar belirsizlik kadar zor birsey yok
Sürekli aklımda ve hic biseyden keyif alamıyorum. Amin canim aminnn inşallah sağlıklı sonuçlar alacağız. Sonucumuz bebegimizin sağlıklı oldugu haberi ile bizi bayram havasina sokacak inşallah
Sizde aklınıza geldikce bebegim icinde dua edin olur mu oglumun hic görmediğim kalbi güzel kendi güzel teyeleri

Kızlar tetanoz aşısı için aile hekiminiz gün verdi mi? Beni haftaya yani 17+3 olacağım zaman çağırdı

oyyyy okurken gözlerim doldu kızzz kurban olur teyzeleri onaaa, hep dua edicem kuzum merak etme., oğluşun çok güçlü annesi merak etme seni çok sevindirecek inşallah

Canımmmm az kaldı az daha sabır hep duamdasın. Sen bebeğin ve güzel haber bekleyen tüm kız kardeşlerim

Canım geçecek hepsi hatırlayıp aynı sıkıntıları yaşayanlari teskin edeceksin sende bak kalbini ferah tut

Kızlar benim gittiğim perinatolog şöyle bir video paylaşmış sizinle paylaşayım dedim, fetal dna ile ilgili
Ayy çok güzel açıklamış. Ense kalınlığı ve nazal kemik olmasına rağmen sırf 35yaş olduğum için istenmişti benden.O dönem görseydim çok rahatlatırdı beni bu video

Ayy çok güzel açıklamış. Ense kalınlığı ve nazal kemik olmasına rağmen sırf 35yaş olduğum için istenmişti benden.O dönem görseydim çok rahatlatırdı beni bu video
Canım birde görüyormusun tüm kromozomları bakan paketin içeriği yanıltıcı olabiliyormuş, bunu baştan bilseydik keşke, benim çok şükür hepsi temiz geldi ama öyle sorun olan kızlara bir nebze rahatlatır diye düşündüm

Kizlar selam 11 haftalik hamileyim.glukozum 132 cikmis doktoruma attim henuz donmedi.kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim.cok mu yuksek sizce.sekeri yuksek cikan oldu mu

Kizlar selam 11 haftalik hamileyim.glukozum 132 cikmis doktoruma attim henuz donmedi.kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim.cok mu yuksek sizce.sekeri yuksek cikan oldu mu
Canım bildiğim kadarıyla tokluk kan şekeri 100-140 arası normal kabul ediliyor. Ki sen poğaça yiyip meyve suyu içmişsin. Bunlar da ani yükselişe sebep olur.

oyyyy okurken gözlerim doldu kızzz kurban olur teyzeleri onaaa, hep dua edicem kuzum merak etme., oğluşun çok güçlü annesi merak etme seni çok sevindirecek inşallah
Canımsın Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah canim inşallah en büyük duamız bu inşallah sağlıklı sonucunu alcaz en yakın zamanda fetal dna sonucu tertemiz sağlıklı gelecek amin
Çok teşekkür ederim canım benim

Canımmmm az kaldı az daha sabır hep duamdasın. Sen bebeğin ve güzel haber bekleyen tüm kız kardeşlerim
Canım benimm Allah razı olsun dua eden herkesten gercekten bu destek cok kıymetli..
İnşallah bebegimizin sağlıklı oldugu haberini alalım saglikla da dünyaya gelsin inşaallah aminnn

Canım geçecek hepsi hatırlayıp aynı sıkıntıları yaşayanlari teskin edeceksin sende bak kalbini ferah tut
Ah kuzum benim inşallah tam dedigin gibi olur Allahım yavrumuzun sağlıklı oldugu haberini bize en yakin zamanda versin inşallah bu habere o kadar ihtiyacim var ki.. daha simdiden zaten yaptirmayin diyorum yaptiracaklara bu ikili testi.. arastirdigim kadariyla o kadar cok hatalı sonuclar vermis ki...

Ben de kan vermeden önce midem bulanıyor diye 3-5 tane kahvaltılık gevrek atmıştm ağzıma şekerim yüksek çıktı tabi, doktor sordu bişey yemişmiydin diye söyledim tamam o zaman sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…