Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızzzz bizim bebişlerin pipi fotoları aynı nerdeyseee kordon olma ihtimali nedir yaa

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-06-30 at 16.18.14.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 50
Ay çok heyecanlı çevremde o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki o yüzden 17. haftaya kadar beklemek istedim. Yarın kontrolüm var heyecandan öleceğim
Ayyy hadi bakalmm yaa cinsiyet hamileliğin en heyecanlı kısmı gerçekten benimki değişmez artık doktor bile değişmez kesin gibi dedi ama bakalm senden de haber bekliyoruz o zamannn cinsiyet tahmini yapmış mıydı doktor

Kanka benim kızımın erkek olma ihtimali nasıl yoksa seninkide kız olma ihtimali o kadar yok

Hahahaa feleğin tokatı gibi geliyordu gerçekler Ayy Allah'ın gücüne gitmesin valla sadece alışamadığım için şuan öyle oluyor alışıcam heralde bu fikre
Kanka 1 haftaya alışırsın bende kendimi erkek annesi olarak kodlamıştım hurafeler yüzünden, kız diyince ben şok 1 hafta kendime gelemedim, burda ne kadar uğraştım değişir mi diye
Ama şu an kızım diye seviyorum konuşuyorum. Hemen kimse sevmesede annen seni çok sevecek moduna girdim

Olabilir aşko bana biraz süre tanıyın, alışmam lazım mavi rengi de hiççç sevmem yaa yeşil, gri, kahve falan alcam mecbur Sen fetal yaptırmıştın dimi ama senin daha kesin hahaha

Tamam canım dikkat edicem boyda kiloda sıkıntı olsa söylerdi herhalde doktorlarımız. Uygulamalar biraz önde gibi geliyor bana.
Kızlar bizim gibi düşünen var mı
Doktorlar baş popo mesafesini genelde boy olarak söylüyor bacaklarıda eklerseniz üstüne uygulama cm ine gelir bence bana 16. Haftada baş popo mesafesi 10,5 cm demişti bacaklar hariç dedi bacakları pozisyondan ölçemedi

Olabilir aşko bana biraz süre tanıyın, alışmam lazım mavi rengi de hiççç sevmem yaa yeşil, gri, kahve falan alcam mecbur Sen fetal yaptırmıştın dimi ama senin daha kesin hahaha
Evet aşko benim fetal kesinleşti yani bundan sonra erkek doğarsa seçilmiş kişiler gibi görecem kendimi tövbe estağfurullah

Aaa evet şimdi uygulamaya baktım 14. haftadan beri baştan topuğa boy uzunluğu veriyor harikasınız bunu fark etmemiştim ben

Kızzzz bizim bebişlerin pipi fotoları aynı nerdeyseee kordon olma ihtimali nedir yaa
Ay çok heyecanlı çevremde o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki o yüzden 17. haftaya kadar beklemek istedim. Yarın kontrolüm var heyecandan öleceğim
Yok canım ben istemedim net olmadan söylemeyin dedim gönlüm kız, rüyalarım ve hissim erkek haha tabiki sağlıklı olsun ama heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…