- 18 Kasım 2024
- 525
- 335
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.421
Kuzum ben bugün vuruldum 18+2 yim bugün. Ablam bazıları ağır geçiriyor ateş halsizlik falan yapıyor demişti onda öyle olmuş. Bende Şuan bişey yok bakalımKızlar tetanoz aşısı için aile hekiminiz gün verdi mi? Beni haftaya yani 17+3 olacağım zaman çağırdı
Kızzzz bizim bebişlerin pipi fotoları aynı nerdeyseeeKızlarrrrrr ben geldimmmbizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi koyalımmmm
Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordumbabamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede Eki Görüntüle 3608839
Ay çok heyecanlıKızzzz bizim bebişlerin pipi fotoları aynı nerdeyseeekordon olma ihtimali nedir yaa
Ayyy hadi bakalmm yaa cinsiyet hamileliğin en heyecanlı kısmı gerçektenAy çok heyecanlıçevremde o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki o yüzden 17. haftaya kadar beklemek istedim. Yarın kontrolüm var heyecandan öleceğim
Kanka benim kızımın erkek olma ihtimali nasıl yoksa seninkide kız olma ihtimali o kadar yokAyyy hadi bakalmm yaa cinsiyet hamileliğin en heyecanlı kısmı gerçektenbenimki değişmez artık doktor bile değişmez kesin gibi dedi ama bakalm senden de haber bekliyoruz o zamannn cinsiyet tahmini yapmış mıydı doktor
Hahahaa feleğin tokatı gibi geliyordu gerçeklerKanka benim kızımın erkek olma ihtimali nasıl yoksa seninkide kız olma ihtimali o kadar yok
Kanka 1 haftaya alışırsın bende kendimi erkek annesi olarak kodlamıştım hurafeler yüzünden, kız diyince ben şokHahahaa feleğin tokatı gibi geliyordu gerçeklerAyy Allah'ın gücüne gitmesin valla sadece alışamadığım için şuan öyle oluyor alışıcam heralde bu fikre
Olabilir aşko bana biraz süre tanıyın, alışmam lazımKanka 1 haftaya alışırsın bende kendimi erkek annesi olarak kodlamıştım hurafeler yüzünden, kız diyince ben şok1 hafta kendime gelemedim, burda ne kadar uğraştım değişir mi diye
Ama şu an kızım diye seviyorum konuşuyorum. Hemen kimse sevmesede annen seni çok sevecek moduna girdim
Doktorlar baş popo mesafesini genelde boy olarak söylüyor bacaklarıda eklerseniz üstüne uygulama cm ine gelir benceTamam canım dikkat edicemboyda kiloda sıkıntı olsa söylerdi herhalde doktorlarımız. Uygulamalar biraz önde gibi geliyor bana.
Kızlar bizim gibi düşünen var mı
Ömer, Kerem, Fatih, Ahmet, EmreKızlar yaa ben hiç erkek ismi düşünmemişim kıza şartlamışm kendimi. Erkek isim önerilerinize açığım
Evet aşko benim fetal kesinleştiOlabilir aşko bana biraz süre tanıyın, alışmam lazımmavi rengi de hiççç sevmem yaa yeşil, gri, kahve falan alcam mecbur Sen fetal yaptırmıştın dimi ama senin daha kesin hahaha
Teşekkür ederim önerilerin içinÖmer, Kerem, Fatih, Ahmet, Emre
Aaa evet şimdi uygulamaya baktım 14. haftadan beri baştan topuğa boy uzunluğu veriyorDoktorlar baş popo mesafesini genelde boy olarak söylüyor bacaklarıda eklerseniz üstüne uygulama cm ine gelir bencebana 16. Haftada baş popo mesafesi 10,5 cm demişti bacaklar hariç dedi bacakları pozisyondan ölçemedi
Ahahahah alışacaksınn tabiiii hatta oğluşum oğluşum diye sevmeye başlayacaksınn :) kendimden biliyorummmHahahaa feleğin tokatı gibi geliyordu gerçeklerAyy Allah'ın gücüne gitmesin valla sadece alışamadığım için şuan öyle oluyor alışıcam heralde bu fikre
Ben adıyla sesleniyorum kulağı alışsınAhahahah alışacaksınn tabiiii hatta oğluşum oğluşum diye sevmeye başlayacaksınn :) kendimden biliyorummm
Ay çok heyecanlıKızzzz bizim bebişlerin pipi fotoları aynı nerdeyseeekordon olma ihtimali nedir yaa
Yok canım ben istemedim net olmadan söylemeyin dedimAyyy hadi bakalmm yaa cinsiyet hamileliğin en heyecanlı kısmı gerçektenbenimki değişmez artık doktor bile değişmez kesin gibi dedi ama bakalm senden de haber bekliyoruz o zamannn cinsiyet tahmini yapmış mıydı doktor
Aaaaa banada bugün o yüzden mi sordu acaba hareketini hissettin mi diye? Gerçi ben hissetmedim ama yinede yaptılarBana ilk tekmeyi yediğinde gel demişti
Aynen ondan sormuslardir hep öyle diyorlarmış herkese. İkinci dozu olacak msin kuzumAaaaa banada bugün o yüzden mi sordu acaba hareketini hissettin mi diye? Gerçi ben hissetmedim ama yinede yaptılar
Canım amnıyosentez oldum beklıyoruz sonuclarıasdaf Nasılsın canım haftasonu falan buralarda değildim yazdıysan da göremedim, var mı haber? @babylovee canoo sen nasıl oldun senden var mı haber? İnşallah güzel haberlerle gelin
Canım sanki sonuçlar 1 ay içinde çıkacaktı dimi? Ben inanıyorum çook sağlıklı tatlış mı tatlış bir kız bebeğin var içerden sana "annecimmm ben gayet iyiyimm" diyoCanım amnıyosentez oldum beklıyoruz sonucları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?