- 1 Nisan 2025
- 696
- 922
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.441
Gozlerım dolu okudum kuzum aglattın benı. Cok zor surec gecırıyorum mental acıdan. Amniyosentez ın cıkmasına 3 hafta var annemlere geldım memlekete vakit gecırıyorum. İyiki varsın cnım sagolCanım sanki sonuçlar 1 ay içinde çıkacaktı dimi? Ben inanıyorum çook sağlıklı tatlış mı tatlış bir kız bebeğin var içerden sana "annecimmm ben gayet iyiyimm" diyo
3 hafta sonra hep birlikte sevinçten ağlayacağız inşallah kuzum benim dualarımdasın, hissettiklerini anlamamız mümkün değil rabbim feraha çıkarsınGozlerım dolu okudum kuzum aglattın benı. Cok zor surec gecırıyorum mental acıdan. Amniyosentez ın cıkmasına 3 hafta var annemlere geldım memlekete vakit gecırıyorum. İyiki varsın cnım sagol
Canım senin trizomi kaç yüksek çıktı? Benim attığım vidoeda 7 ve 9 pozitif çıkıp amniyosentezde temiz geliyormuşGozlerım dolu okudum kuzum aglattın benı. Cok zor surec gecırıyorum mental acıdan. Amniyosentez ın cıkmasına 3 hafta var annemlere geldım memlekete vakit gecırıyorum. İyiki varsın cnım sagol
Kuşlar iki gündür bebeğimi sütten kesmeye çalışıyorum ama bugün baya gidip gelip istedi aşırı etkileniyorum duygusal olarak kendimi suçlu hissediyorum lütfen beni rahatlatın bebeğim iki güne 15 ayını bitirecek
Aç tok farketmiyor canım.2li test için kanda aç olmak gerekiyor mu bilgisi olan var mı yarın ikili test günümüz
Genoksu bilmiyorum ama geneldi 10 gün sürüyor çıkması, benimki 1 haftada çıkmıştı amaHanımlar fetal DNA testi kaç günde sonuçlanıyor ya stres yumağına döndüm, genoks da yaptırdım telefonda 3-5 iş günü demişlerdi, kan almaya gelen hemşire 10 iş günü dedi. Şimdi yorumlarda gördüm 20 günde çıkmayan olmuş
Süre uzadıkça acaba bir sorun var da ondan mı uzun sürüyo diye düşünüyorum zaten evhamlı bir insandım bu hamilelikte iyice coştu, beklemek mental olarak çok yorucuGenoksu bilmiyorum ama geneldi 10 gün sürüyor çıkması, benimki 1 haftada çıkmıştı ama
Hayır canım kesinlikle öyle düşünme, benim yaptırdığım firmada 12 günde gelen kızlar var burda sonucu, senle değil firmayla laboratuvarla alakalı kesinlikle, güzel gelecek sonuçların inşallah evham yapma, çok iyi anlıyorum seniSüre uzadıkça acaba bir sorun var da ondan mı uzun sürüyo diye düşünüyorum zaten evhamlı bir insandım bu hamilelikte iyice coştu, beklemek mental olarak çok yorucu
Bende acıbadem ataşehir’e gidiyorum Parvana hocaya. paket hakkında ne bilgi verdiler tam olarakAcıbadem ataşehire giden kızlar ben bilgi aldım paket konusunda, evet öyle bir şey varmış, bir aydır uygulanıyor dedi ama maalesef sadece 2 dr kapsıyor, onlarda benim dr değil, biri doc.fırat tülek diğeride yine bir erkek dr ama hafızamda tutamadım adını
Gecikme olabilir diye 10 diyorlar ama benm de 3 ya da 4. Gün çıktı sonuçHanımlar fetal DNA testi kaç günde sonuçlanıyor ya stres yumağına döndüm, genoks da yaptırdım telefonda 3-5 iş günü demişlerdi, kan almaya gelen hemşire 10 iş günü dedi. Şimdi yorumlarda gördüm 20 günde çıkmayan olmuş
evet canım olucam. Ben böyle şeylerden korkarımAynen ondan sormuslardir hep öyle diyorlarmış herkese. İkinci dozu olacak msin kuzum
Yok canım aç değil. Aksine bana kahvaltını tatlı ağırlıklı yap demişti2li test için kanda aç olmak gerekiyor mu bilgisi olan var mı yarın ikili test günümüz
Canım benimde 4-5 günde çıkmıştı. Ama banada 10-12 gün demişlerdi. Hatta aşınan kanda bebeğin yeterli dnasına rastlamazsak bi daha alırız demişlerdiHanımlar fetal DNA testi kaç günde sonuçlanıyor ya stres yumağına döndüm, genoks da yaptırdım telefonda 3-5 iş günü demişlerdi, kan almaya gelen hemşire 10 iş günü dedi. Şimdi yorumlarda gördüm 20 günde çıkmayan olmuş
haber ver bizeeeAy çok heyecanlıçevremde o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki o yüzden 17. haftaya kadar beklemek istedim. Yarın kontrolüm var heyecandan öleceğim
Yok canım ben istemedim net olmadan söylemeyin dedimgönlüm kız, rüyalarım ve hissim erkek haha tabiki sağlıklı olsun ama heyecan dorukta
oyyy inşallahAhahahah alışacaksınn tabiiii hatta oğluşum oğluşum diye sevmeye başlayacaksınn :) kendimden biliyorummm
Maalesef parvana hoca pakette yok diyince ben hiç gerisini sormadımBende acıbadem ataşehir’e gidiyorum Parvana hocaya. paket hakkında ne bilgi verdiler tam olarak
Günaydın canımm, ben iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar, yoğun geçen birkaç günümün ardından nefes alacak zaman buldum
Mesajların hepsini okuyamadım maalesef, cinsiyet öğrenenler olmuş, hayırlı olsunAllah’ım hepsine sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallah
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?