Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım sanki sonuçlar 1 ay içinde çıkacaktı dimi? Ben inanıyorum çook sağlıklı tatlış mı tatlış bir kız bebeğin var içerden sana "annecimmm ben gayet iyiyimm" diyo
Gozlerım dolu okudum kuzum aglattın benı. Cok zor surec gecırıyorum mental acıdan. Amniyosentez ın cıkmasına 3 hafta var annemlere geldım memlekete vakit gecırıyorum. İyiki varsın cnım sagol

Gozlerım dolu okudum kuzum aglattın benı. Cok zor surec gecırıyorum mental acıdan. Amniyosentez ın cıkmasına 3 hafta var annemlere geldım memlekete vakit gecırıyorum. İyiki varsın cnım sagol
3 hafta sonra hep birlikte sevinçten ağlayacağız inşallah kuzum benim dualarımdasın, hissettiklerini anlamamız mümkün değil rabbim feraha çıkarsın

Canım senin trizomi kaç yüksek çıktı? Benim attığım vidoeda 7 ve 9 pozitif çıkıp amniyosentezde temiz geliyormuş

Kuşlar iki gündür bebeğimi sütten kesmeye çalışıyorum ama bugün baya gidip gelip istedi aşırı etkileniyorum duygusal olarak kendimi suçlu hissediyorum lütfen beni rahatlatın bebeğim iki güne 15 ayını bitirecek

Son düzenleme:

bu videoyu öneririm. Kademeli olarak sütten kesmeyi anlatıyor belki yaşadığı deneyimler sizi rahatlatır

Hanımlar fetal DNA testi kaç günde sonuçlanıyor ya stres yumağına döndüm, genoks da yaptırdım telefonda 3-5 iş günü demişlerdi, kan almaya gelen hemşire 10 iş günü dedi. Şimdi yorumlarda gördüm 20 günde çıkmayan olmuş

Genoksu bilmiyorum ama geneldi 10 gün sürüyor çıkması, benimki 1 haftada çıkmıştı ama

Genoksu bilmiyorum ama geneldi 10 gün sürüyor çıkması, benimki 1 haftada çıkmıştı ama
Süre uzadıkça acaba bir sorun var da ondan mı uzun sürüyo diye düşünüyorum zaten evhamlı bir insandım bu hamilelikte iyice coştu, beklemek mental olarak çok yorucu

Süre uzadıkça acaba bir sorun var da ondan mı uzun sürüyo diye düşünüyorum zaten evhamlı bir insandım bu hamilelikte iyice coştu, beklemek mental olarak çok yorucu
Hayır canım kesinlikle öyle düşünme, benim yaptırdığım firmada 12 günde gelen kızlar var burda sonucu, senle değil firmayla laboratuvarla alakalı kesinlikle, güzel gelecek sonuçların inşallah evham yapma, çok iyi anlıyorum seni

Bende acıbadem ataşehir’e gidiyorum Parvana hocaya. paket hakkında ne bilgi verdiler tam olarak

Gecikme olabilir diye 10 diyorlar ama benm de 3 ya da 4. Gün çıktı sonuç

Canım benimde 4-5 günde çıkmıştı. Ama banada 10-12 gün demişlerdi. Hatta aşınan kanda bebeğin yeterli dnasına rastlamazsak bi daha alırız demişlerdi

haber ver bizeee
Ahahahah alışacaksınn tabiiii hatta oğluşum oğluşum diye sevmeye başlayacaksınn :) kendimden biliyorummm
oyyy inşallah

Günaydın kızlar, yoğun geçen birkaç günümün ardından nefes alacak zaman buldum

Mesajların hepsini okuyamadım maalesef, cinsiyet öğrenenler olmuş, hayırlı olsun Allah’ım hepsine sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallah

Nasılsınız

Günaydın canımm, ben iyiyim sen nasılsın neyin yoğunluğunu yaşadın yolunda mı her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…