Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın canımm, ben iyiyim sen nasılsın neyin yoğunluğunu yaşadın yolunda mı her şey

Ayy iyiyim ben de çok şükür, her şey yolunda Kız yok hafta sonu biraz evimle ilgileneyim dedim hemen yorulup dökülüyordum, dün de iş yerinde çok yoğundum ama sağlığım iyi şükür haftaya doktora gitmeyi planlıyorum bu hafta içi arayıp randevu isteyeceğim

Ay hadi bakalım çok heyecanlı, cinsiyet öğrenicez desene

Aşko 5 gün var, ilerleyen zamanlarda bebek önden gidiyor ya, o arayı kapatırız senle

Ya evet canım, aslında doğum benim 31Aralık olarak görünüyordu doktor öne aldı önde gidiyor diye bayağı oldu gitmeyeli, ben o kadar sürmez ama canım sezeryan olacağım çünkü maalesef ki

Ya evet canım, aslında doğum benim 31Aralık olarak görünüyordu doktor öne aldı önde gidiyor diye bayağı oldu gitmeyeli, ben o kadar sürmez ama canım sezeryan olacağım çünkü maalesef ki
Canım mesela sezeryan olunca normal tarihten ne kadar öne alıyorlar

Kanka sen her pozisyonunu video yada resim çek biz söyleriz cinsiyetinin ne olduğunu sana

Eşim çekecektir inşallah aslında doktora söyleme ve kağıda yaz diyeceğiz, kardeşlerim minik kendi aramızda eğlenerek öğrenelim diyorlar ama bakalım nasip

Ama doktorum çok heyecanlı bir kadın bana geliyor ki aniden ağzından kaçıracak

Canım mesela sezeryan olunca normal tarihten ne kadar öne alıyorlar

İnan ki hiç bilmiyorum konuşmadım doktorumla canım, sanırım bebeğin gelişimiyle ve risk durumuyla alakalı ama bana daha önce kolestaz geçirdiğim için bir önceki doktorum ikinci çocuk için ben en geç 37 beklerim demişti, ben de doktorumu değiştirdim, sağlıklıysam ve sorun yoksa neden 37 de alsın ki, çok saçma geldi bana

Günaydın canooo, sezeryanda normalde son dakikaya kadar beklemiyorlar mı yoksa daha mı erken alıyorlar yada kolestaz olduğu için mi erken oluyor

Günaydın canooo, sezeryanda normalde son dakikaya kadar beklemiyorlar mı yoksa daha mı erken alıyorlar yada kolestaz olduğu için mi erken oluyor

Aslında beklenir tabi mesela normal doğumu bekleyen anneler var bekliyor bekliyor olmuyor ama mecburi sezeryan oluyor mesela onlar beklenir ama çoğu doktor beklemiyor işte, beni bekletmezler canım riskli diye evet ama şimdiden doktorum erken dedi konuşmak için ama kan değerleriyle gideceğiz dedi, belki maksimum 39+ lara giderim ki inşallah çok dua ediyorum

Anladım canım teşekkür ederim , inşallahhh erken yada geç değil zamanında doğar bebişlerimiz

Seni çok iyi anlıyorum. Benim kızım da 18 aylık olacak 20 temmuzda. Aşısı var o zaman. Aşıdan sonra bir hafta daha emzirir bıraktırırım diyorum artık. Çok küçükler daha kafayı yicem düşündükçe ağlıyorum ben de. Ama çok yorgun tükenmiş hissediyorum kendimi. Biliyor gibi iyice memeye düştü son günlerde. Ben daha sürece başlamadan ağlıyorum. Seni düşünemiyorum bile şu an. 2 yaşa kadar emzirmeyi çok isterdim. 2 yaş bebek pis oldu yara oldu diyorsun anlıyor yine laftan. Ben de çok vicdan azabı duyuyorum o yüzden 1,5 yaşında ne desen anlamıyor mecbur ağlaya ağlaya ayrilcaz

Günaydın kızlar. Hiç hamile gibi değilim artık bulantım kalmayınca hissedemiyorum sağlık ocağı kalp atışı dinlemek için çağırdı ama gidemedim. Zaten yeni muayene olmuştum. Biraz merak edince giderim artık 7 temmuzda muayenem var üçlü test yapacak doktorum. 11 temmuzda da endokrine gidiyorum. Şu an gebelik şekerim olma riskinden dolayı karbonhidratı çok azalttım. Diyetin ayarını kaçırdım galiba. 1 kilo vermişim normal diyet olsa elli kere kaçamak yapardım ama şu an bir kaşık fazla bile yemiyorum. Bebeğime zarar verecek bişey yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…