- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.461
Günaydın canımm, ben iyiyim sen nasılsınneyin yoğunluğunu yaşadın yolunda mı her şey
Günaydın canımm, ben iyiyim sen nasılsınneyin yoğunluğunu yaşadın yolunda mı her şey
Ay hadi bakalım çok heyecanlı, cinsiyet öğrenicez deseneAyy iyiyim ben deçok şükür, her şey yolunda Kız yok hafta sonu biraz evimle ilgileneyim dedim hemen yorulup dökülüyordum, dün de iş yerinde çok yoğundum ama sağlığım iyi şükür haftaya doktora gitmeyi planlıyorum bu hafta içi arayıp randevu isteyeceğim
Aşko 5 gün var,Kız ben şimdi fark ettim gün olarak seninle aramızda ne kadar az zaman var yaayyy çok heyecanlı
Ay hadi bakalım çok heyecanlı, cinsiyet öğrenicez desene
Aşko 5 gün var,ilerleyen zamanlarda bebek önden gidiyor ya, o arayı kapatırız senle
Kanka sen her pozisyonunu video yada resim çek biz söyleriz cinsiyetinin ne olduğunu sanaÖyle umuyorumDoktorum aslında 16 dan önce söylemiyor biliyorum ve tanıyorum ama 15+ larda söyler diye umuyorum ama hayırlısı bakalım
Canım mesela sezeryan olunca normal tarihten ne kadar öne alıyorlarYa evet canım, aslında doğum benim 31Aralık olarak görünüyordu doktor öne aldı önde gidiyor diye bayağı oldu gitmeyeli, ben o kadar sürmez ama canım sezeryan olacağım çünkü maalesef ki
Kanka sen her pozisyonunu video yada resim çek biz söyleriz cinsiyetinin ne olduğunu sana
Korkma canım 4doz vurulani okudum herşey bebek için senin içinevet canım olucam. Ben böyle şeylerden korkarım
Canım mesela sezeryan olunca normal tarihten ne kadar öne alıyorlar
Günaydın canooo, sezeryanda normalde son dakikaya kadar beklemiyorlar mı yoksa daha mı erken alıyorlar yada kolestaz olduğu için mi erken oluyorYa evet canım, aslında doğum benim 31Aralık olarak görünüyordu doktor öne aldı önde gidiyor diye bayağı oldu gitmeyeli, ben o kadar sürmez ama canım sezeryan olacağım çünkü maalesef ki
Günaydın canooo, sezeryanda normalde son dakikaya kadar beklemiyorlar mı yoksa daha mı erken alıyorlar yada kolestaz olduğu için mi erken oluyor
Anladım canım teşekkür ederim , inşallahhh erken yada geç değil zamanında doğar bebişlerimizAslında beklenir tabi mesela normal doğumu bekleyen anneler var bekliyor bekliyor olmuyor ama mecburi sezeryan oluyor mesela onlar beklenir ama çoğu doktor beklemiyor işte, beni bekletmezler canım riskli diye evet ama şimdiden doktorum erken dedi konuşmak için ama kan değerleriyle gideceğiz dedi, belki maksimum 39+ lara giderim ki inşallah çok dua ediyorum
Bu hafta Aralık annelerine bişey olmuşş tabi çoğu kişi cinsiyeti öğrendi gittikimsecikler kalmamış buaralarda
Hahah bari sen yapma brütüsBen de öyle yapacağımhele öğreneyim terk edeceğim buraları
Nerede bu millet yahu
Hahah bari sen yapma brütüsmillet tatile falan çıktı heraldee yaa, enfeksiyonlara dikkat edin kızzzzzlarrrr çok çimmeyin
Seni çok iyi anlıyorum. Benim kızım da 18 aylık olacak 20 temmuzda. Aşısı var o zaman. Aşıdan sonra bir hafta daha emzirir bıraktırırım diyorum artık. Çok küçükler daha kafayı yicem düşündükçe ağlıyorum ben de. Ama çok yorgun tükenmiş hissediyorum kendimi. Biliyor gibi iyice memeye düştü son günlerde. Ben daha sürece başlamadan ağlıyorum. Seni düşünemiyorum bile şu an. 2 yaşa kadar emzirmeyi çok isterdim. 2 yaş bebek pis oldu yara oldu diyorsun anlıyor yine laftan. Ben de çok vicdan azabı duyuyorum o yüzdenKuşlar iki gündür bebeğimi sütten kesmeye çalışıyorum ama bugün baya gidip gelip istedi aşırı etkileniyorum duygusal olarak kendimi suçlu hissediyorum lütfen beni rahatlatın bebeğim iki güne 15 ayını bitirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?