Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Ben ilk gebe olduğumu öğrenince gitmiştim. Orda bilgilerimi falan almışlardı. Bence bi git görüş derim. Çünkü kimin gebe olduğunu bilemezlerki

Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?

Canım 18+2 de vuruldum. Belki ilk ve ikinci gebeliklerde falan farkediyor olabilir. Benim ilk olduğu için gel diyorlar gidiyorum

Eki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Gut mornik aşkım
Bunu benim görümcem kullanmış elektrikli olanından bebek küçükken işe yarıyormuş, 8 aya kadar işimi gördü ama sonra bebek sığmadı içine dedi

Eki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Ben de çok baktım bunlara ama pierre cardin plume almaya karar verdim uzun süreli kullanımda elektriksiz olanlar daha iyiymiş ama tercih meselesi tabi

Gut mornik aşkım
Bunu benim görümcem kullanmış elektrikli olanından bebek küçükken işe yarıyormuş, 8 aya kadar işimi gördü ama sonra bebek sığmadı içine dedi
Evet evet kuzum zaten belli bir kiloya kadar tartıyor sonrasında kullanılmıyor .ama gereksiz mi bilemedim iş filan yaparken yanıma aldığımda nerde duracak bebek küçükken anam ben hiç bir şey bilmiyorum çocuk büyütmeye dair ya

Gel sarılalım kanka burada sora sora büyütecez artık

Ben de çok baktım bunlara ama pierre cardin plume almaya karar verdim uzun süreli kullanımda elektriksiz olanlar daha iyiymiş ama tercih meselesi tabi
Kuzenimin arkadaşı kendi bebeğine aldığı baby plus marka elektrikli 2000 tl ye satıyor alsam mı acaba diye düşündüm .elektriksizler o fiyat nerdeyse .

Eklentiler

• IMG_1556.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 37
E bebekte hem bu şekilde otomatik hem de çıkarılıp normal manuel ana kucağı olanlarından vardi bende onu almayı düşünüyorum

Cybex alacaksanız yurtdışında almak çok uyguna geliyor. Gitme durumunuz varsa

Benim arkadasım 30.haftasında viyanaya gittş ben gidemezdim muhtemelen ama gittş geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…