- 23 Ekim 2024
- 4.212
- 6.712
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.761
Ya ben de aynı durumdayım tansiyonum hep 8-5 7-5 yerlerde. Önce demir ilacından oldu ilacı değiştirdik ama son 1 haftadır sıklıkla gene düşüyorTansiyonum hep 7-3 8-4 olduğu için tuzlu yiyorum belki de o yapıyor dediğin gibi canım biraz dikkat edeyim bakim
Canım geçmiş olsun benim normalde de tansiyonum hep böyle o yüzden pek önemsemiyorum ama doktor düşük diyorYa ben de aynı durumdayım tansiyonum hep 8-5 7-5 yerlerde. Önce demir ilacından oldu ilacı değiştirdik ama son 1 haftadır sıklıkla gene düşüyor
Niye sıkıntı canım sana annemden başka kim iyi bakabilirAynennnndoğum için antalyaya gitsem ailemin yanına o da sıkıntı
Ay öyle valla, inşallah rüyamdaki gibi uslu, nahif bir erkek olurbelirtiler aynı rüyalar gerçek oluyormuş sağlıkla gelsinnn
Limon değil de bol ekşili kısır favorim olduErkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Ben de aynıyım tatlıyı normalde çok severim ama tiksindim resmen ağzıma bile sürmüyorum .hep ekşi tuzlu şeyler .salatalığa limon sıkıp yiyorumErkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun benim normalde de tansiyonum hep böyle o yüzden pek önemsemiyorum ama doktor düşük diyor
Canım günaydın senin bulantı nasıl oldu ? Benim hala devam ya yine içiyorum hapı yoksa gün içinde iş yerinde zorlanıyorum .akşam yemeklerini hala kusuyorum aradaKızlar, kızlar çoşmuşsunuz, yetiştim yetiştim
Yeni bitirdim okumayı ayol
Maşallah eski neşemiz geri gelmiş
Ben akşamdan sızmışım, çok yoruluyorum gün içerisinde ve hala enerjim yerine gelmedi
Benim de karnım da sertlik var, akşamları daha doğrusu yağlanıyorum her gece artık düzenli, eşim sürüyor pehlivana döndümhafif yanlarım kaşınıyor
Canım günaydın senin bulantı nasıl oldu ? Benim hala devam ya yine içiyorum hapı yoksa gün içinde iş yerinde zorlanıyorum .akşam yemeklerini hala kusuyorum arada
Canım kendi düzenini istiyo insan. Bir de 5 yaşında bi kızım daha var okula gidiyor . Ondan sıkıntıNiye sıkıntı canım sana annemden başka kim iyi bakabilir
Ben de aynı canım zaten çok yersem direk istifra ediyorum .bu sabah kötüyüm ama bulantım var içmemiştim hapı az önce içtim 2 tane .onu da içince gözümü açamıyorum inşaallah uykum gelmezHapı bıraktım canım ama yemek sonrası kriz geliyor banada akşamları yemiyorum, o kadar az yiyorum ki canınız çekmesin inşallah geçen akşam 1 adet içli köfte yedim yattım, eşimde diyor böyle olmaz ama yiyemem yemediğim halde midem bulanıyor ve çok şişiyorım bu yüzden de kilo alamıyorum işte ağzıma tek lokma koymuyorum çünkü kahvaltıyı sağlam yapıyorum ama akşamları ben de kötüyüm ya neden öyle acaba
Ben de aynı canım zaten çok yersem direk istifra ediyorum .bu sabah kötüyüm ama bulantım var içmemiştim hapı az önce içtim 2 tane .onu da içince gözümü açamıyorum inşaallah uykum gelmez
Hiiii doğru o zmn kuzum ben de 4gundur evinden eşimden uzaktayım özledim valla şimdiden kendi düzenimi çok iyi anlıyorum seniCanım kendi düzenini istiyo insan. Bir de 5 yaşında bi kızım daha var okula gidiyor . Ondan sıkıntı
Ben de aynıyım tatlıyı normalde çok severim ama tiksindim resmen ağzıma bile sürmüyorum .hep ekşi tuzlu şeyler .salatalığa limon sıkıp yiyorum
Limon değil de bol ekşili kısır favorim oldu
Kaç zamandır randevu bulamiyorumÜniversitede yaptıracağım bulunduğun ilde varsa randevu alabilirsen çok güzel olur
Kız tatlıdan iyidir ben ağzına şekerli bse sürmeyi düşünmüyorum doğunca da ama etrafımdakiler özellikle babası benden habersiz yedirirse bilemicem benim kaynana eltimin çocuğuna 6aylikken bal yedirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?