Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Tansiyonum hep 7-3 8-4 olduğu için tuzlu yiyorum belki de o yapıyor dediğin gibi canım biraz dikkat edeyim bakim
Ya ben de aynı durumdayım tansiyonum hep 8-5 7-5 yerlerde. Önce demir ilacından oldu ilacı değiştirdik ama son 1 haftadır sıklıkla gene düşüyor

Ya ben de aynı durumdayım tansiyonum hep 8-5 7-5 yerlerde. Önce demir ilacından oldu ilacı değiştirdik ama son 1 haftadır sıklıkla gene düşüyor
Canım geçmiş olsun benim normalde de tansiyonum hep böyle o yüzden pek önemsemiyorum ama doktor düşük diyor

Erkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Ben de aynıyım tatlıyı normalde çok severim ama tiksindim resmen ağzıma bile sürmüyorum .hep ekşi tuzlu şeyler .salatalığa limon sıkıp yiyorum

Kızlar, kızlar çoşmuşsunuz, yetiştim yetiştim

Yeni bitirdim okumayı ayol
Maşallah eski neşemiz geri gelmiş

Ben akşamdan sızmışım, çok yoruluyorum gün içerisinde ve hala enerjim yerine gelmedi

Benim de karnım da sertlik var, akşamları daha doğrusu yağlanıyorum her gece artık düzenli, eşim sürüyor pehlivana döndüm hafif yanlarım kaşınıyor

Canım günaydın senin bulantı nasıl oldu ? Benim hala devam ya yine içiyorum hapı yoksa gün içinde iş yerinde zorlanıyorum .akşam yemeklerini hala kusuyorum arada

Canım günaydın senin bulantı nasıl oldu ? Benim hala devam ya yine içiyorum hapı yoksa gün içinde iş yerinde zorlanıyorum .akşam yemeklerini hala kusuyorum arada

Hapı bıraktım canım ama yemek sonrası kriz geliyor banada akşamları yemiyorum, o kadar az yiyorum ki canınız çekmesin inşallah geçen akşam 1 adet içli köfte yedim yattım, eşimde diyor böyle olmaz ama yiyemem yemediğim halde midem bulanıyor ve çok şişiyorım bu yüzden de kilo alamıyorum işte ağzıma tek lokma koymuyorum çünkü kahvaltıyı sağlam yapıyorum ama akşamları ben de kötüyüm ya neden öyle acaba

Ben de aynı canım zaten çok yersem direk istifra ediyorum .bu sabah kötüyüm ama bulantım var içmemiştim hapı az önce içtim 2 tane .onu da içince gözümü açamıyorum inşaallah uykum gelmez

Ben de aynı canım zaten çok yersem direk istifra ediyorum .bu sabah kötüyüm ama bulantım var içmemiştim hapı az önce içtim 2 tane .onu da içince gözümü açamıyorum inşaallah uykum gelmez

Aa evet canım ben de çok uyuyordum, akşam 9 da yatıyordum hep hele o 6. ve 7. Hafta ağlaya ağlaya uyuyordum şükür geçti o günler, akşamları ben de yiyemiyorum maalesef ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum

Handan2212 Oglusannesi Bizim minik adamlar ekşi sevecek galiba
Kız tatlıdan iyidir ben ağzına şekerli bse sürmeyi düşünmüyorum doğunca da ama etrafımdakiler özellikle babası benden habersiz yedirirse bilemicem benim kaynana eltimin çocuğuna 6aylikken bal yedirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…