- 23 Haziran 2025
- 135
- 184
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.801
Yaa ne güzel cesaret etmiş ama 3. trimester cok daha riskli. Yani benim doktorum aslında uçağa bindin gittin gezdin bir sey olur demiyor. Başına bir şey gelirse eğer doktora ve tedaviye ulaşman buradaki gibi kolay değil, o yüzden ben git diyemem diyor.Benim arkadasım 30.haftasında viyanaya gittşben gidemezdim muhtemelen ama gittş geldi valla
Catlicam sinirden ya Rabbim ya sabırBenim kaynanamda herşeyime karışır sadece birtane olayı söylicem ve sinirlenceksiniz siz zaten eminimeşime dedim ki "hayatım bebeğin altını değiştir" dedim oda aldı bezı gitti oturma odasına değiştirmeye ve kaynanam bunu gördü bi tepki verdi gitti eşimim elinden bebeğimi aldı sonra dedi ki "sen salaksn cocuğun altınıda mı baba değiştirir sen normal misin" bide kayınbabam icerde oturuyordu diye diyorki ayıp bişey "babasının yanında alt değiştiriyor" sonra cocuğumu yere yatırıp kendi değiştiriyor biyandan daha söyleniyordu, ben bunları gördüm ve delirdim tabi sinirden dedim "sana noluyor senin ne derdin var bizimle benim kocam yane senin oğlun bana yardım ediyor diye sevinmen lazım bu ne tepki dedim ya?" sonra tabi kaynanamın eli kolu birbirine dolaştı "siz ne anlaraınız çocuk büyütmekten dedi" ve o sıra bezi ters bağlıyordu. Ben bunu gördüm dedim ki "Belli sen anlıyorsun demi dedim daha bezi bile ters bağlıyorsun" dedim cektim gittim.
Ay o yalan tatlı isminden dahi midem bulanıyor hiç aklıma dahi getirmek istemiyordum hep ekşi tuzluValla normalde ben çok sever ve yerdim bağımlı gibiydim hatta bu hamilelik beni çok değiştirdihani ye tatlıyı doğur atlıyıydı yalan
BenErkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
biliyordum sizin sinirlenceniziCatlicam sinirden ya Rabbim ya sabır
Bende önceden çok severdim ama tuzlu be ekşi yedim hep bu dönemBenDirekt limon olmasa da ekşi, turşu vs şeylere bu dönemde fazlaca düştüm. Hamilelik öncesi tatlı da severdim aslında ama artık canım hiç istemiyor.
Çalışıyoduyanlız olmadığımı bilmek enazından iyi hisseyiriyor
yaaa hahaha ayy çok tatlıo anı eşin görseydi ne tepki verirdi acaba hayal ettim şuan
Haklısın tabi uslüp çok önemli sonuna kadar hak veriyorm sana. Su konusunda da evet okudum ben de doğrudur illa bütün doktorlar aynı şeyi savunuyor çünkü. Mantıklı da verilmemesiCanım ben zaten ben bilirim ben veririm gibi net konuşmasına sinir oluyorum galiba. Versek iyi olur rahatlar bebekler falan dese belki bu kadar takılmayacağım. Su konusunu da araştırdım ve anne sütünün %90ı, mamanın da %80i sudan oluştuğu için bebeklerin aslında suya zaten ihtiyacı olmuyormuş. Bir de bebeklerin midesi çok küçük olduğu için su verilince kendilerini tok hissedermiş ve daha az anne sütü içmesine neden olurmuş. 6 aydan sonra ek gıdaya geçince verilirmiş.
Bir yandan iyi tatlı yiceksem bile meyve yiyorum kilo alımı belki olmaz gerçi tuzlu şeyler de ödem yapıyor amaBenDirekt limon olmasa da ekşi, turşu vs şeylere bu dönemde fazlaca düştüm. Hamilelik öncesi tatlı da severdim aslında ama artık canım hiç istemiyor.
Hadi yaaa bilmiyordum hiç canım teşekkür ederim. Ay sizler bana çok şey öğretiyorsunuz valla yaaa çok hoşuma gidiyorCanım pekmezi bilmiyorum ama bal 1 yaşına kadar kesinlikle verilmemeliymiş. Gıda zehirlenmesi falan yapıyormuş Allah korusun
Huggy rockie markasından alıcam ben adkadaşımda var çok memnun mama sandalyesine dönüşüyor Bluetooth var sallanma kademeleri falan varEki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Acın acımızdr bacımbiliyordum sizin sinirlencenizicansın vallah
Anladm canım tabi her çocuk bir olmuyor kiYasak bal zararlı ilk 1 yıl he bizim yegene bse olmadı ama her bebek de bir degilki ona olmaz benimkine olur mazallah
Ay ben kilo da alıyorum vallaBir yandan iyi tatlı yiceksem bile meyve yiyorum kilo alımı belki olmaz gerçi tuzlu şeyler de ödem yapıyor ama
İşte terzi kendi söküğünü dikemiyorYok ultrason kağıdı atıyorlar yorumluyor um hiç yalnışım olmadı şimdiye şükür
He ya kendimi kullanılmış hissediyorum selam Yok sabah Yok cinsiyet neYok canım aşkolsunBiz öyle ultrason resmi atıp cinsiyet sormaya gelen malum şahıslardan değiliz sonuna kadar birlikteyiz bu yolda
Çok normal canım dediğin gibi başka bir boyut olacak artık ama inan bunları aşıncada kızım büyüyor diye duygulanacaksınYok emzirme fiilini sevdiğimden değil yakızımla aramdaki o bağın en yoğun hali dokunmak bakışmak muazzam bişey tarifi imkansız. Şimdi nasılsa başka bebek emzircem diye teselli olamıyorum. Çok büyük bir adım bence memeden ayırmak. İlişkimiz artık farklı bir boyuta geçecek. Çok duygusalim çok
Evet damakları çok sertleşiyor ısırmasalar bile orda hassasiyet hep oluyor bencede artık biraz nadasa bırakOy çok kötü ya içim fena oldukızım sadece birkaç kez yaptı onu çok sürdürmedi. Ama baya agladim canımın yanmasından. Seni düşünemiyorum bile. Biz kazasız belasız geldik 18. Aya meme uçlarımla Bir yerden sonra çene güçleniyor çekiş gücü artıyor ısırmasa bile acıyor ya. Şu sıralar gebeliğin de etkisi muhtemelen çok hassaslasti. İlk tutuşta fena bir sızlama geliyor. Evren artık ayrılın diyor bize
Boşver doğunca söylersin biz söyledikte ne olduBende 17+4 oldum bugün ve hala eş ailesine söylemedim kızlar :) o yüzden rahatım karışan laf eden yok.
Aynen o da var enişteye maşallah benim eşim seninkileri aradıysak benimkileri de arayalım dedi hemenKız eşin hiç mi söyleyelim diye ısrar etmiyor
Yanınada pastırma sucuk mük bir kahvaltı olur6 aylıkken ek gıdalara başlayıp az bişey pekmez bal falan yiyemiyorlar mı canım bilmiyorum da hiç
Canım ben zaten ben bilirim ben veririm gibi net konuşmasına sinir oluyorum galiba. Versek iyi olur rahatlar bebekler falan dese belki bu kadar takılmayacağım. Su konusunu da araştırdım ve anne sütünün %90ı, mamanın da %80i sudan oluştuğu için bebeklerin aslında suya zaten ihtiyacı olmuyormuş. Bir de bebeklerin midesi çok küçük olduğu için su verilince kendilerini tok hissedermiş ve daha az anne sütü içmesine neden olurmuş. 6 aydan sonra ek gıdaya geçince verilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?