Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Benim arkadasım 30.haftasında viyanaya gittş ben gidemezdim muhtemelen ama gittş geldi valla
Yaa ne güzel cesaret etmiş ama 3. trimester cok daha riskli. Yani benim doktorum aslında uçağa bindin gittin gezdin bir sey olur demiyor. Başına bir şey gelirse eğer doktora ve tedaviye ulaşman buradaki gibi kolay değil, o yüzden ben git diyemem diyor.

Catlicam sinirden ya Rabbim ya sabır

Erkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Ben Direkt limon olmasa da ekşi, turşu vs şeylere bu dönemde fazlaca düştüm. Hamilelik öncesi tatlı da severdim aslında ama artık canım hiç istemiyor.

Haklısın tabi uslüp çok önemli sonuna kadar hak veriyorm sana. Su konusunda da evet okudum ben de doğrudur illa bütün doktorlar aynı şeyi savunuyor çünkü. Mantıklı da verilmemesi

Eki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Huggy rockie markasından alıcam ben adkadaşımda var çok memnun mama sandalyesine dönüşüyor Bluetooth var sallanma kademeleri falan var

Beyazyasemin Oglusannesi suuuduru68

Ayy kızlar ya, gerçekten zor kayınvalidenin böyle anlayışsız olması, yani niye her şeyi kendileri biliyor gibi davranıyorlar ki bu çok sinir bozucu kaç yaşına gelmiş insanlarız tabi bizler de biliyoruz bir şeyler, muhakkak yardım isteyecek zaman gelir ama böyle her şeyi ben bilirim demek, bizleri yetersiz gördüğü anlamına gelir ki bu çok incitici gerçekten, iyi ki eşleriniz lider pozisyonda yoksa çok zor olur Daraldım cidden okuyunca bu ne münasebet ya ne zahmetlerle bu çocuklara sahip olduk bırakın yeri gelsin saçmalayalım da çok görmüyorum bize bunları

Bir yandan iyi tatlı yiceksem bile meyve yiyorum kilo alımı belki olmaz gerçi tuzlu şeyler de ödem yapıyor ama
Ay ben kilo da alıyorum valla cok tatlı yemiyorum ama yemek ve yemekle birlikte ekmek yiyorum
Tansiyonuna dikkat et canım tuzlu konusunda. Benim düşük tansiyon olduğu için tuz sıkıntı yapmıyor

Yok ultrason kağıdı atıyorlar yorumluyor um hiç yalnışım olmadı şimdiye şükür
İşte terzi kendi söküğünü dikemiyor kendi bebeğini anlamıyon ama demi
Yok canım aşkolsun Biz öyle ultrason resmi atıp cinsiyet sormaya gelen malum şahıslardan değiliz sonuna kadar birlikteyiz bu yolda
He ya kendimi kullanılmış hissediyorum selam Yok sabah Yok cinsiyet ne
Çok normal canım dediğin gibi başka bir boyut olacak artık ama inan bunları aşıncada kızım büyüyor diye duygulanacaksın
Evet damakları çok sertleşiyor ısırmasalar bile orda hassasiyet hep oluyor bencede artık biraz nadasa bırak

Aynen şu ihtiyaçları olmuyor ayrıca daha doğmamış bebelere mama mama diye konuşmanın alemi ne çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…