- 23 Mart 2016
- 30.794
- 91.853
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.841
Allah razı olsun aile bağlarım güçlendi sayendehemde ne eski kafalıbencede böyle şeyler yaşamıyosanız güzel görünsün kaynananız size diye anlatıyom bak
İnan ki eşim anlayıssız olsa biter evlilikler bu durumlardaEşim sağolsun bana her konuda yardım eder ben neler yapıyorsam aynısını yapıyor maşallah ve aşkla yapıyor nasıl böyle bi anadan böyle bi evlat gelmiş bilmiremmm
Canım ben öğretmenim. Zaten az saat dersim vardı ama nöbet tutmak istemediğim için doktoruma ayakta uzun süre durması uygun değildir gibi bir rapor yazdırdım nöbetten muaf oldum o kadar iyi oldu ki. Zaten bir gün nöbetten sonra lekelenme yaşamıştım. Eğer böyle bir isteğin varsa rapor alıp talep edebilirsin ama idarenin kabul etmeme hakkı da var tabi. Onun dışında çoğul gebelikte 30, tekil gebelikte 32.haftadan sonra rapor alıp izne çıkabilirsin. Ama kendini iyi hisseden çoğu anne 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp doğum öncesi 8 haftalık izninin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmak istiyor.Kizlar calisanlariniz calistigi yere söyledi mi? Bunun icin doktor raporu falan gerekiyor mu, calisma sartlariniz iyilestirildi mi merak ediyorumm
Senin isin daha da zormus, kolay gelsin. Ben ofisteyim ama ofise gitmek icin 1,5 saat falan yolda geciyor ya. Bel agrisina dayanamiyorum kac gundur. Doktorla da bi konusacagim bakalimİş yerinde ki arkadaşıma da şöyle ben mimarım, şantiye şefi olarak çalışıyorum, proje kontrolü sağlıyorum ve tehlikeli sürekli kontrolde çıkıyorum, yüküm hafifler diye söyledim, yardımcı olun bana diye sağ olsun oluyorlar ama nitekim kontrol için benim çıkmam gerekiyor, bir süre sonra zaten tamamen ofisi isteyeceğim, projeyi tamamlayıp, müdürüme söyleyeceğim mecburen, İK’ ya söylemedim ilgili arkadaş var o iletecek sanırım daha öncede öyle olmuştu
hahahahah yaa kız güldürmeAllah razı olsun aile bağlarım güçlendi sayende
Cok iyi olmus senin icinCanım ben öğretmenim. Zaten az saat dersim vardı ama nöbet tutmak istemediğim için doktoruma ayakta uzun süre durması uygun değildir gibi bir rapor yazdırdım nöbetten muaf oldum o kadar iyi oldu ki. Zaten bir gün nöbetten sonra lekelenme yaşamıştım. Eğer böyle bir isteğin varsa rapor alıp talep edebilirsin ama idarenin kabul etmeme hakkı da var tabi. Onun dışında çoğul gebelikte 30, tekil gebelikte 32.haftadan sonra rapor alıp izne çıkabilirsin. Ama kendini iyi hisseden çoğu anne 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp doğum öncesi 8 haftalık izninin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmak istiyor.
Mesafe iyidir :)))hahahahah yaa kız güldürmegüclensin tabi sımsıkı bağlan sarıl onlara sen
Ne kadar güzel bir cümle oldu fikir verebilir üslubunca ama karar asla30 yaşındayım ve bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da "sınır güzel şeydir"ki bu herkese karşı. Benim ailem de eşimin ailesi de çok şükür çok anlayışlı insanlar. Kayınvalidem her sabah mesaj atar şu yemeği yaptım evlatlarım isterseniz gelip alın sen yorulma isterseniz gelin beraber yiyelim diye. Mesajlarınızı okudukça çıldırıyorum. Kimin haddine bizim çocuklarımızla ilgili karar vermek ya. Fikir verebilirler üslubunca ama karar asla. Kızlar bence sınır koyun şimdiden
Senin isin daha da zormus, kolay gelsin. Ben ofisteyim ama ofise gitmek icin 1,5 saat falan yolda geciyor ya. Bel agrisina dayanamiyorum kac gundur. Doktorla da bi konusacagim bakalim
Canım burada idarenin tutumu önemli aslında. O tamam derse oluyor. Mesela benim müdürüm de yönetmelik de böyle bir şey yok istersen ücretsiz izin al diyebilirdi. Başkasının idaresi yapsa bile senin idaren uygun görmeyebilir yani. İnşallah anlayışlı bir idaren vardırCok iyi olmus senin icinben de ofisim uzak oldugu icin gitmeyip evden calisabilmek istiyorum, isim ofiste olmayi gerektirmiyo zaten de iste bunu yapan var midir emin degilim
Allah iyiliğini versin emiKIZLAR bugün 7 sayfa dolduralım buralar şenlensin 700mesaj olcak az kaldımaşallah bizee
İnsallah canim bakalim doktorla gorustukten sonra bir konusacagimCanım burada idarenin tutumu önemli aslında. O tamam derse oluyor. Mesela benim müdürüm de yönetmelik de böyle bir şey yok istersen ücretsiz izin al diyebilirdi. Başkasının idaresi yapsa bile senin idaren uygun görmeyebilir yani. İnşallah anlayışlı bir idaren vardır
Ay ben de kendimizi çok şanslı hissediyorumE bizde oradaydık2 sene oldu süremiz dolunca çıktık ama arkadaşlarım için ara ara giderim yine çocuklar için harika bir ortam çok şanslısın
Teşekkür ederim canım gelirsem yazarım sanaAy ben de kendimizi çok şanslı hissediyorumGelirsen bir gün bana da beklerim
Bir anne içşn ne kadar elverişli olduğunu bilirsin. Çocukları bahar aylarında alıp kafeye gidip çamların altında oturmak bile hem bebeklere hem anneye nasıl iyi gelir.
KIZLAR bugün 7 sayfa dolduralım buralar şenlensin 700mesaj olcak az kaldımaşallah bizee
Ben ekektrikli değilde manuel olanlardan düşünüyorum canımm babybjörn marka bebeğin ergonomisine en uygun olanmış sanırım. Bir arkadaşım kullanıyor çook memnunEki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Tatlıdan tiksindim bende normalde her gün en az 1-2 çikolata tatlı yiyen benErkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Zaten 3-5 kişi vardık sadece yazannasıl oluyor o yönetici olayı anlatsana bu grupta nasıl sen oldun canım ben ilk başlarda yokdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?