Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Allah razı olsun aile bağlarım güçlendi sayende

Kizlar calisanlariniz calistigi yere söyledi mi? Bunun icin doktor raporu falan gerekiyor mu, calisma sartlariniz iyilestirildi mi merak ediyorumm
Canım ben öğretmenim. Zaten az saat dersim vardı ama nöbet tutmak istemediğim için doktoruma ayakta uzun süre durması uygun değildir gibi bir rapor yazdırdım nöbetten muaf oldum o kadar iyi oldu ki. Zaten bir gün nöbetten sonra lekelenme yaşamıştım. Eğer böyle bir isteğin varsa rapor alıp talep edebilirsin ama idarenin kabul etmeme hakkı da var tabi. Onun dışında çoğul gebelikte 30, tekil gebelikte 32.haftadan sonra rapor alıp izne çıkabilirsin. Ama kendini iyi hisseden çoğu anne 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp doğum öncesi 8 haftalık izninin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmak istiyor.

Senin isin daha da zormus, kolay gelsin. Ben ofisteyim ama ofise gitmek icin 1,5 saat falan yolda geciyor ya. Bel agrisina dayanamiyorum kac gundur. Doktorla da bi konusacagim bakalim

Cok iyi olmus senin icin ben de ofisim uzak oldugu icin gitmeyip evden calisabilmek istiyorum, isim ofiste olmayi gerektirmiyo zaten de iste bunu yapan var midir emin degilim

Ne kadar güzel bir cümle oldu fikir verebilir üslubunca ama karar asla

Senin isin daha da zormus, kolay gelsin. Ben ofisteyim ama ofise gitmek icin 1,5 saat falan yolda geciyor ya. Bel agrisina dayanamiyorum kac gundur. Doktorla da bi konusacagim bakalim

Aa canım yolun çok bencede konuşmalısın, bel ağrısı çok zor söyle istersen anlayışla karşılayacaktır bence

Cok iyi olmus senin icin ben de ofisim uzak oldugu icin gitmeyip evden calisabilmek istiyorum, isim ofiste olmayi gerektirmiyo zaten de iste bunu yapan var midir emin degilim
Canım burada idarenin tutumu önemli aslında. O tamam derse oluyor. Mesela benim müdürüm de yönetmelik de böyle bir şey yok istersen ücretsiz izin al diyebilirdi. Başkasının idaresi yapsa bile senin idaren uygun görmeyebilir yani. İnşallah anlayışlı bir idaren vardır

İnsallah canim bakalim doktorla gorustukten sonra bir konusacagim

E bizde oradaydık 2 sene oldu süremiz dolunca çıktık ama arkadaşlarım için ara ara giderim yine çocuklar için harika bir ortam çok şanslısın
Ay ben de kendimizi çok şanslı hissediyorum Gelirsen bir gün bana da beklerim
Bir anne içşn ne kadar elverişli olduğunu bilirsin. Çocukları bahar aylarında alıp kafeye gidip çamların altında oturmak bile hem bebeklere hem anneye nasıl iyi gelir.

Teşekkür ederim canım gelirsem yazarım sana
Çok anı biriktirdim orda senin bebeklerinde sağlıkla orda büyüsünler inşallah

Eki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Ben ekektrikli değilde manuel olanlardan düşünüyorum canımm babybjörn marka bebeğin ergonomisine en uygun olanmış sanırım. Bir arkadaşım kullanıyor çook memnun
Erkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Tatlıdan tiksindim bende normalde her gün en az 1-2 çikolata tatlı yiyen ben oğlanlar bizi ekşiye düşürdü ilk zamanlar aşırı erik yiyordum şimdide herşeye aşırı tuz döküp yiyorum

nasıl oluyor o yönetici olayı anlatsana bu grupta nasıl sen oldun canım ben ilk başlarda yokdum
Zaten 3-5 kişi vardık sadece yazan biri yönetici olsa diye birkaç kez yazıldı. Ben de ben yapayım dedim. Admine yazdım o şekilde oldum. Daha ultrasona bile girmemiştim o belirsizlikle atladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…