- 24 Ekim 2024
- 631
- 509
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.141
Teşekkür ederim sağlıklı hamilelikler yaşayalım inşallahÇok haklısın canım iyi ki bakmışlar gerçekten. Mesele sadece bebeğin sağlığı değil anne sağlığı için de gerekli dediğin gibi. Çok geçmiş olsun
Kız bizim burdaki dayanışma ruhunu bile başka toplumda bulamazsınÜlkece başkaların derdine yararız
Tablomuzun altına ilk sayfaya ekledim canım teşekkür ederim paylaştığın için. Bakarız aradaKızlar hafta olarak böyle oluyormuşuz. Burdan hesaplayabilirsiniz kac aylık olduğunuzu
19 temmuza randevu hayırlısı ile 18 haftalık oluyor artık kesinleşirSen de mi öyle yapıyosun hahhane zaman kesinleştiriyorz senin bebişin cinsiyetini
Hadi bakalm az kalmış kesinleşir bence de yaaa19 temmuza randevu hayırlısı ile 18 haftalık oluyor artık kesinleşiren son 13 haftada gittim
Evet hiç gitmedim aslında bir daha doktorum öyle isteyince bir supriz olmasa yazarım buraya inşallahHadi bakalm az kalmış kesinleşir bence de yaaa
hadi gözün aydın aşkooo haftalar ilerledikçe premseslik geliyor bizeKızlar bu arada aylar sonra bugün ilk defa kahve içebiliyorumkokusundan bile tiksinmiştim tarihe not düşmek istedim 15+5te kahve granola kahvaltıma geri dönebildim
Anladım teşekkür ederim bilgi verdiğin için biraz daha kullanıcam inşallah dün gibi olmazsam doğuma kadar bununla devam edeceğimizi söylediEvet canim ben de tek bir ilaç kullanıyorum multivitamin diye doktor verdi ama rahatsız etmedi beni
Görüştüm canım doktorla enfeksiyon yokmuş ChatGPT beni kandırmışSu içmeye dvm et tekrar bir tahlil ver canım bence antibiyotiğe gerek olmayabilir
Şimdiki hedefim 1000. Mesajhahahaha kız harbi birden kayboldunkendi kendimize kutladık
evet şimdi geldim randevuma kızcelerim
kız mesajları daha yeni okuyom yetişcem
Olabilir evet söylediklerin de haklısın bir kaç gün daha kullanıp hala aynı olursam söylemeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı gebelik süreci geçiririz hepimizEvet bana da multivitamin vermişti. Elenatal 2 kullanıyorum ben yan etki yaşamadım çok şükür. Benimki büyük bir ilaç ama kaygan bir ilaç kayıp gidiyor. Bir de magnezyum alıyorum o çok fena zor yutuyorum. Seni iyi anlıyorum
Doktora sor istersen amaaa tansiyonun falan da oynamış olabilir bence havalar çok sıcak
Ahaha çok iyi ya ben de paylaşmıştım kahve içebiliyorum diyeKızlar bu arada aylar sonra bugün ilk defa kahve içebiliyorumkokusundan bile tiksinmiştim tarihe not düşmek istedim 15+5te kahve granola kahvaltıma geri dönebildim
Balık yağı dediğin multivitamin mi acaba canım nasıl bişey kullanıyorsun. Direkt balık yağı iciyorsan onu bilmiyorumkızlar doktora sormayı unuttm da size danışayım, benim balık yağım bir kaç güne bitmek üzere, tekrar alıp kullanacak mıyım yoksa bu kadar mıydı acaba
Kuzum 14150. Mesajlardayiz şu an. Altta yazan sayfa noŞimdiki hedefim 1000. Mesaj
Ya çok sevindim. Acaba benim idrar da mı koyuydu ilk testimde ondan mı iki gün sonra temiz çıktı anlamadımGörüştüm canım doktorla enfeksiyon yokmuş ChatGPT beni kandırmışdoktor sadece suyu arttır idrar koyu çıkmış dedi tamam dedim kaçtım hemen
Kuzum bende omega3 ağırlıklı metil folat kullanıyordum bugün doktora sordum devam mı diye evet dedi 3aylik daha verdi seninki de devam ettirirkızlar doktora sormayı unuttm da size danışayım, benim balık yağım bir kaç güne bitmek üzere, tekrar alıp kullanacak mıyım yoksa bu kadar mıydı acaba
Gözünüz aydın canım raporda cinsiyet yazmaz doktora söylemişlerdir ama temsilci de söyler size.Merhabalar hanımlar çok şükür fetal DNA sonucum az önce geldi sorun yokmuş. Cinsiyet bu sonucun bir yerinde yazıyor da ben anlamıyor muyum acabachat gbt ye yorumlattım kız dedi genoks temsilcisine yazdım henüz cevap gelmedi doktorumun direk numarası da yok bir merak sardı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?