Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Ülkece başkaların derdine yararız
Kız bizim burdaki dayanışma ruhunu bile başka toplumda bulamazsın
Gerçi görümce elti fitnesi de, kadınların kıskançlıkları da, her tür çirkinlik de bizim toplumda yine. Bu milleti çözemeden göçerim ben bu diyardan

kızlar doktora sormayı unuttm da size danışayım, benim balık yağım bir kaç güne bitmek üzere, tekrar alıp kullanacak mıyım yoksa bu kadar mıydı acaba

Olabilir evet söylediklerin de haklısın bir kaç gün daha kullanıp hala aynı olursam söylemeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı gebelik süreci geçiririz hepimiz

Kızlar bu arada aylar sonra bugün ilk defa kahve içebiliyorum kokusundan bile tiksinmiştim tarihe not düşmek istedim 15+5te kahve granola kahvaltıma geri dönebildim
Ahaha çok iyi ya ben de paylaşmıştım kahve içebiliyorum diye Gözün aydın bebişim. Allah kimseyi kahvesizlikle sınamasın

kızlar doktora sormayı unuttm da size danışayım, benim balık yağım bir kaç güne bitmek üzere, tekrar alıp kullanacak mıyım yoksa bu kadar mıydı acaba
Balık yağı dediğin multivitamin mi acaba canım nasıl bişey kullanıyorsun. Direkt balık yağı iciyorsan onu bilmiyorum

Görüştüm canım doktorla enfeksiyon yokmuş ChatGPT beni kandırmış doktor sadece suyu arttır idrar koyu çıkmış dedi tamam dedim kaçtım hemen
Ya çok sevindim. Acaba benim idrar da mı koyuydu ilk testimde ondan mı iki gün sonra temiz çıktı anlamadım beni de chat gpt gömmüştü direkt

Kuzum bende omega3 ağırlıklı metil folat kullanıyordum bugün doktora sordum devam mı diye evet dedi 3aylik daha verdi seninki de devam ettirir

Merhabalar hanımlar çok şükür fetal DNA sonucum az önce geldi sorun yokmuş. Cinsiyet bu sonucun bir yerinde yazıyor da ben anlamıyor muyum acaba chat gbt ye yorumlattım kız dedi genoks temsilcisine yazdım henüz cevap gelmedi doktorumun direk numarası da yok bir merak sardı içimi

Gözünüz aydın canım raporda cinsiyet yazmaz doktora söylemişlerdir ama temsilci de söyler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…