- 1 Aralık 2022
- 2.451
- 3.792
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.161
Teşekkür ederimGözünüz aydın canım raporda cinsiyet yazmaz doktora söylemişlerdir ama temsilci de söyler size.
Msja dönmezse temsilciyi arayın kuzum hadi hayırlısı olsunTeşekkür ederimben de yazmıyor diye biliyorum da chat gbt bir an heyecanlandırdı beni bakalım inşallah dönerler mesajıma
Merhabalar hanımlar çok şükür fetal DNA sonucum az önce geldi sorun yokmuş. Cinsiyet bu sonucun bir yerinde yazıyor da ben anlamıyor muyum acabachat gbt ye yorumlattım kız dedi genoks temsilcisine yazdım henüz cevap gelmedi doktorumun direk numarası da yok bir merak sardı içimi
Çok teşekkür ederim ne kadar rahatladığımı hafiflediğimi anlatamamÇok şükür canım, gözün aydın
Galiba xx, xy falan karışık satır aralarında biyerlerde yazıyordu ya. Ben fetal DNA sonucu görmedim ama aklımda nedense böyle bir bilgi kalmışMerhabalar hanımlar çok şükür fetal DNA sonucum az önce geldi sorun yokmuş. Cinsiyet bu sonucun bir yerinde yazıyor da ben anlamıyor muyum acabachat gbt ye yorumlattım kız dedi genoks temsilcisine yazdım henüz cevap gelmedi doktorumun direk numarası da yok bir merak sardı içimi
Ben de o firmaya yaptırdım 1.Sayfada yazması lazım atarsan bakayım canımTeşekkür ederimben de yazmıyor diye biliyorum da chat gbt bir an heyecanlandırdı beni bakalım inşallah dönerler mesajıma
multivitamin sanırsam efamom olan içinde diğer mineral ve vitaminler de varBalık yağı dediğin multivitamin mi acaba canım nasıl bişey kullanıyorsun. Direkt balık yağı iciyorsan onu bilmiyorum
hmm doğrudur o zamn canım teşekkür ederimKuzum bende omega3 ağırlıklı metil folat kullanıyordum bugün doktora sordum devam mı diye evet dedi 3aylik daha verdi seninki de devam ettirir
Bunu doğuma kadar kullanacaksın diye biliyorum canım. Buna benzer bişey kullaniyorum benim doktorum öyle dedimultivitamin sanırsam efamom olan içinde diğer mineral ve vitaminler de var
yaa teşekkür ederim canımBunu doğuma kadar kullanacaksın diye biliyorum canım. Buna benzer bişey kullaniyorum benim doktorum öyle dedi
okuyordun da niçiiinn yazmıyordunHerkese selam kızlar, ben 1 aydır felan giremiyorum ama mesajların %90 nını okudum vallanerelere gelmişsiniz maaşallah, kıyafet almalar başlamış, bebek odaları konuşulmaya başlanmış en heyecanlı zamanlar gelmişş
Ayyy şükür şükürhadi gözün aydın aşkooo haftalar ilerledikçe premseslik geliyor bize
Seni de hatırlıyorum kuzum hatta içimden geçirmiştim herhalde ben doğurana kadar içemicem diyeAhaha çok iyi ya ben de paylaşmıştım kahve içebiliyorum diyeGözün aydın bebişim. Allah kimseyi kahvesizlikle sınamasın
Doktorda dediki bir daha internetten bakıp telaşlanarak buraya gelirsen seni almam odayaYa çok sevindim. Acaba benim idrar da mı koyuydu ilk testimde ondan mı iki gün sonra temiz çıktı anlamadımbeni de chat gpt gömmüştü direkt
Ben de diyorum ta benim yazdığım 1000 olmuştur zaten ilahiKuzum 14150. Mesajlardayiz şu an. Altta yazan sayfa no
Amin kuzucum aminnnAllah’ ım içine inşirah ferahlığı versin canım, dualarımız seninle
Temiz çıkacak canım gör bak ben öyle hissediyorumHayır canım daha 3 haftamız var
Ne demek canım rica ederimTablomuzun altına ilk sayfaya ekledim canım teşekkür ederim paylaştığın için. Bakarız arada
İyi çok şükür dinlen kız kendini çok yormaSağol kuzum dönüyorum şimdi yoruldum tabi baya. Kızımı çok özledim. Küçük kızımı da pazartesi görcem inşallah onu da çok özlüyorumsen naptin hala haber bekliyoruz prensesin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?