Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Pamlok canım ben şimdi baktım da benim dolap Sundvık diye geçiyormuş bak görsel de ekleyeceğim ölçüleri var, şifonyer hemnes almışım
Evet kuzum çok tatlışmış hemnes bence cidden çok kullanışlı, dolap olarak pax modelinden yaptırırım diye düşündüm bende normal dolap olsun diye içini istediğim gibi yaptırırım

Kızlar benim randevum pek güzel gecmedi herşey yolunda bişey söylemedi ama zaten 2 aya bir randevu veriyorlar birde özensiz 2 dkka göstermesi morelimi bozdu.. resmini bile çıkarmadı halbuki güzel görüntüler vardı. hatta bacak arası çok güzel poz verdi bebeğim orda sordum cinsiyetini kız dedi ona mutlu oldum ama resmini çıkarmamış benim demem gerekiyormuş ultrason resmi istiyorum diye dedim ben istiyorum sonra tekrar baktı çekmek için ama yakalıyamadı buseferde yane kısacası berbat özensiz bi randevuydu morelim yok..
26.ağustosa randevu nedir ya..
Allahtan özelde organ taraması var 27.temmuzda başım ağrıyor bugün mutluluk hormonu sıfır sıfır

Teşekkür ederim ben de yazmıyor diye biliyorum da chat gbt bir an heyecanlandırdı beni bakalım inşallah dönerler mesajıma
Canım öncelikle gözün aydın ben farklı bir firmaya yaptırdım ama yönetmelik gereği hastaya gönderilen raporda cinsiyet belirtmeleri yasak, doktora iletebiliyorlar sadece. Ama firmadan firmaya değişiklik gösterir mi esneklik var mıdır bilmiyorum. Doktorun numarası yoksa bile asistanını arayabilirsin. Ya da doktor zaten sana bilgi vermek için ulaşır diye düşünüyorum

Canım önemli olan bebişin sağlıklı çok şükür her şey yolunda, bizede ayda bir gelin artık dedi randevuuya bu normal olanı herhalde. En son ultrason fotosu banada bebeğin sadece bacak arasını verdi

Canım önemli olan bebişin sağlıklı çok şükür her şey yolunda, bizede ayda bir gelin artık dedi randevuuya bu normal olanı herhalde. En son ultrason fotosu banada bebeğin sadece bacak arasını verdi
kız yine bir aya bir veriyorlar çok iyi bence bana 2 aya bir veriyor benim şuan özelde randevum olmasın bu ay iki ay sonra görcektim bebeğimi
bilmiyorum bugün morelim hiç yok canlarım

Olsun kuzu en azından gördün ve sağlıklı olduğunu öğrendin boşver düşünme daha fazlasını bu bile mutlu olmak için yeterli hep gittiğin doktora mı gittin ki

Olsun kuzu en azından gördün ve sağlıklı olduğunu öğrendin boşver düşünme daha fazlasını bu bile mutlu olmak için yeterli hep gittiğin doktora mı gittin ki
evet canım hep gittiğim doktor pek bişey göstermedide bilgi vermedide kilosu şu tam haftasında gidiyor felan hiçbişey demedi ben şuan bebeğimle ilgili hiçbişey öğrenemedim..

evet canım hep gittiğim doktor pek bişey göstermedide bilgi vermedide kilosu şu tam haftasında gidiyor felan hiçbişey demedi ben şuan bebeğimle ilgili hiçbişey öğrenemedim..
Ay o kötü olmuş, ben o yüzden her ihtimale karşı telefonumda notlara soruların hepsini hazırlayıp gidiyorum orda sorarım diye, bazen unutulabiliyor

Kızlar moralim çok kötü. Az önce çamaşırımda çamur gibi kahverengi lekelenme gördüm. Hemen doktoruma yazdım kahverengi lekelenmeler pek önemli değil dedi takip edelim dedi ama içim bi kötü oldu çok ağladım. İlişki de olmadı ağır da kaldırmadım ama bu hafta doktor kan ilacı magnezyum ve balık yağı başlamıştı o ilaçların mı etkisi oldu acaba. 16+0 dayım bu zamana kadar böyle bişey olmamıştı

Canım önemli olsaydı doktorun mutlaka gel derdi içini ferah tut vitaminlerin etkisi de olabilir bu hafta bi dinlen iş yapma takip et umarım devam etmez

Canim bozma moralini benimde yakin zamanda iki kere oldu çok şükür bisey yok hatta kırmızıya yakında gelmişti acile gitmiştim o zaman bile bisey yoktu tabi yine kontrollerini ihmal etme

Arkadaslar ya utanarak soruyorum ama vajina dudağı dediğimiz yer sızlıyor ben de bi kere daha sormuştum da yani nerdeyse her gun belli ettiriyor sizlayip geciyor siz böyle bisey yaşadınız mı doktorum da cok telefondan bilgi vermiyor kontrolüme de var daha

Benim bulantımın geçmesi o kadar hızlı oldu ki birkaç gün içinde herşeyi yer içer hale geldim çok şükür. Sen de hamilelik öncesi hayatına döndün sayılır artık soğanı da halledersin

Nasıl ya neden ki ne söyledi sağlığı nasıl gelişimi falan açıklama yapmadı mı

Ya kıyamam çok can sıkıcı gerçekten. Ama bebeğinin sağlık haberi en önemlisi. Başka doktora daha gitme imkanın olur mu. Bizdeki devlet doktorları gibi mi oradaki sistem yoksa ücret ödüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…