- 15 Mayıs 2022
- 1.877
- 2.435
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.181
Evet kuzum çok tatlışmışPamlok canım ben şimdi baktım da benim dolap Sundvık diye geçiyormuş bak görsel de ekleyeceğim ölçüleri var, şifonyer hemnes almışım
Canım öncelikle gözün aydınTeşekkür ederimben de yazmıyor diye biliyorum da chat gbt bir an heyecanlandırdı beni bakalım inşallah dönerler mesajıma
Canım önemli olan bebişin sağlıklı çok şükür her şey yolunda, bizede ayda bir gelin artık dedi randevuuya bu normal olanı herhalde. En son ultrason fotosu banada bebeğin sadece bacak arasını verdiKızlar benim randevum pek güzel gecmedi herşey yolunda bişey söylemedi ama zaten 2 aya bir randevu veriyorlar birde özensiz 2 dkka göstermesi morelimi bozdu.. resmini bile çıkarmadı halbuki güzel görüntüler vardı. hatta bacak arası çok güzel poz verdi bebeğim orda sordum cinsiyetini kız dedi ona mutlu oldum ama resmini çıkarmamış benim demem gerekiyormuş ultrason resmi istiyorum diye dedim ben istiyorum sonra tekrar baktı çekmek için ama yakalıyamadı buseferde yane kısacası berbat özensiz bi randevuydu morelim yok..
26.ağustosa randevu nedir ya..
Allahtan özelde organ taraması var 27.temmuzdabaşım ağrıyor bugün mutluluk hormonu sıfır sıfır
kız yine bir aya bir veriyorlar çok iyi bence bana 2 aya bir veriyorCanım önemli olan bebişin sağlıklı çok şükür her şey yolunda, bizede ayda bir gelin artık dedi randevuuya bu normal olanı herhalde. En son ultrason fotosu banada bebeğin sadece bacak arasını verdi
Olsun kuzu en azından gördün ve sağlıklı olduğunu öğrendin boşver düşünme daha fazlasını bu bile mutlu olmak için yeterliKızlar benim randevum pek güzel gecmedi herşey yolunda bişey söylemedi ama zaten 2 aya bir randevu veriyorlar birde özensiz 2 dkka göstermesi morelimi bozdu.. resmini bile çıkarmadı halbuki güzel görüntüler vardı. hatta bacak arası çok güzel poz verdi bebeğim orda sordum cinsiyetini kız dedi ona mutlu oldum ama resmini çıkarmamış benim demem gerekiyormuş ultrason resmi istiyorum diye dedim ben istiyorum sonra tekrar baktı çekmek için ama yakalıyamadı buseferde yane kısacası berbat özensiz bi randevuydu morelim yok..
Allahtan özelde organ taraması var 27.temmuzdabaşım ağrıyor bugün mutluluk hormonu sıfır sıfır
evet canım hep gittiğim doktor pek bişey göstermedide bilgi vermedide kilosu şu tam haftasında gidiyor felan hiçbişey demedi ben şuan bebeğimle ilgili hiçbişey öğrenemedim..Olsun kuzu en azından gördün ve sağlıklı olduğunu öğrendin boşver düşünme daha fazlasını bu bile mutlu olmak için yeterlihep gittiğin doktora mı gittin ki
Ay o kötü olmuş, ben o yüzden her ihtimale karşı telefonumda notlara soruların hepsini hazırlayıp gidiyorum orda sorarım diye, bazen unutulabiliyorevet canım hep gittiğim doktor pek bişey göstermedide bilgi vermedide kilosu şu tam haftasında gidiyor felan hiçbişey demedi ben şuan bebeğimle ilgili hiçbişey öğrenemedim..
artık kesinlikle bende öyle yapıcam..Ay o kötü olmuş, ben o yüzden her ihtimale karşı telefonumda notlara soruların hepsini hazırlayıp gidiyorum orda sorarım diye, bazen unutulabiliyor
Canım önemli olsaydı doktorun mutlaka gel derdi içini ferah tut vitaminlerin etkisi de olabilir bu hafta bi dinlen iş yapma takip et umarım devam etmezKızlar moralim çok kötü. Az önce çamaşırımda çamur gibi kahverengi lekelenme gördüm. Hemen doktoruma yazdım kahverengi lekelenmeler pek önemli değil dedi takip edelim dedi ama içim bi kötü oldu çok ağladım. İlişki de olmadı ağır da kaldırmadım ama bu hafta doktor kan ilacı magnezyum ve balık yağı başlamıştı o ilaçların mı etkisi oldu acaba. 16+0 dayım bu zamana kadar böyle bişey olmamıştı
Canim bozma moralini benimde yakin zamanda iki kere oldu çok şükür bisey yok hatta kırmızıya yakında gelmişti acile gitmiştim o zaman bile bisey yoktu tabi yine kontrollerini ihmal etmeKızlar moralim çok kötü. Az önce çamaşırımda çamur gibi kahverengi lekelenme gördüm. Hemen doktoruma yazdım kahverengi lekelenmeler pek önemli değil dedi takip edelim dedi ama içim bi kötü oldu çok ağladım. İlişki de olmadı ağır da kaldırmadım ama bu hafta doktor kan ilacı magnezyum ve balık yağı başlamıştı o ilaçların mı etkisi oldu acaba. 16+0 dayım bu zamana kadar böyle bişey olmamıştı
Ayy ne biliyim ya bir süre yazmayınca ortaya dalıyormuş gibi oluyor diye sanırımokuyordun da niçiiinn yazmıyordunHoşgeldin bu aradaaa
Benim bulantımın geçmesi o kadar hızlı oldu ki birkaç gün içinde herşeyi yer içer hale geldim çok şükür. Sen de hamilelik öncesi hayatına döndün sayılır artık soğanı da halledersinAyyy şükür şükür
Seni de hatırlıyorum kuzum hatta içimden geçirmiştim herhalde ben doğurana kadar içemicem diyeçok şükür bugün bir adım daha attım birde soğan kavurarak yemek yapmayı denicem bakalım ona da asla tahammül edemiyordum
Nasıl ya neden kiİyi çok şükür dinlen kız kendini çok yorma
küçük prensesi yine her ay görüyorsun canım ne güzelbenim randevularım zaten her 2 aya bir birde okadar özensiz bakıldı ki morelim yok pek bugün canlarım
Ya kıyamam çok can sıkıcı gerçekten. Ama bebeğinin sağlık haberi en önemlisi. Başka doktora daha gitme imkanın olur mu. Bizdeki devlet doktorları gibi mi oradaki sistem yoksa ücret ödüyor musunKızlar benim randevum pek güzel gecmedi herşey yolunda bişey söylemedi ama zaten 2 aya bir randevu veriyorlar birde özensiz 2 dkka göstermesi morelimi bozdu.. resmini bile çıkarmadı halbuki güzel görüntüler vardı. hatta bacak arası çok güzel poz verdi bebeğim orda sordum cinsiyetini kız dedi ona mutlu oldum ama resmini çıkarmamış benim demem gerekiyormuş ultrason resmi istiyorum diye dedim ben istiyorum sonra tekrar baktı çekmek için ama yakalıyamadı buseferde yane kısacası berbat özensiz bi randevuydu morelim yok..
Ne güzel isim maşallah hemen yazıyorumKızlar merhaba dün randevum vardı bebişin cinsiyeti kesinleşti bir oğlum olacak hayırlısıyla ismi Demir Ali olacak listeye eklersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?