Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Canım doktorun birşey yok dediyse bence hiç canını sıkma. Ama ben olsam içimin rahat etmesi için mutlaka acile giderdim

Benim 8. Haftalarda öyle bir şey olmuştu sol taraf özellikle yürürken oluyodu ama kendiliğinden 12. Haftalarda azalarak geçti ama yine de doktora gittiğinizde sorun mutlaka

Ben ilk gebeliğimde yaklaşık 17-18. Haftada falan yurtdışına gitmiştim ama Kasım ayı ve Brüksel’di. Öncesinde doktora sorunca git hiçbir şey olmaz demişti. Belki İspanya bu mevsimde aşırı sıcak falan ondan demiş olabilir mi?

Kızlar bu grupta benden baska amnıyosentez yaptırma durumunda kalan arkadasım var mı bisey danısmak ıstıyorum

Aslında nereye ve ne zaman gideceğimle cok ilgilenmedi. Anladığım kadarıyla genel tepkisi negatif. Olur da başına bir sey gelirse diye risk almak istemiyor. O yüzden ben git ya da gitme demem dedi. Ama giden gezen de cok var. Gitmezsem vizem boşa gidecek diye üzülürüm Gidersem aklımda hep şüphe olabilir Bir sorun yaşamadın değil mi gidip geldiğinde ? Bir de sonuçta gezmeye gideceğiz bol yürüyüş ve yorgunluk olacaktır ne kadar dikkat etsek de

Bana doktorum güven verdi aslında. Üstelik 15. Haftada yumurtalık torsiyonu geçirip hastanede yatmama rağmen. Günde 15 bin adım falan attığım da oldu. Hiçbir aksilik yaşamadım şükür. Tabii ihtimaller dahilinde her şey ama olumlu düşünmek iyidir.

Galiba xx, xy falan karışık satır aralarında biyerlerde yazıyordu ya. Ben fetal DNA sonucu görmedim ama aklımda nedense böyle bir bilgi kalmış sonucu atsan mi biz de baksak

Ben de o firmaya yaptırdım 1.Sayfada yazması lazım atarsan bakayım canım
chat GBT ye tekrar sordum cinsiyet bilgisi yazmıyor dedi duygularımla oynadı biraz ama olsun önemli olan sağlıklı olmasıydı. Temsilciyle görüştüm doktora iletildi sizinle paylaşmam yasak dedi, Çarşamba randevum var onu bekliycem artık

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-03-20-23-31-416_com.google.android.apps.docs.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 43
Yaa maşallah ne güzel geçirmişsin Gerçekten önemli olan rahatlık. Annem de doktorum da hep söylüyor hasta değilsin hamilesin diye. Ben biraz hasta gibi yaşayanlardanım maalesef

Nasıl ya neden ki ne söyledi sağlığı nasıl gelişimi falan açıklama yapmadı mı
sadece ultrasondan baktı ve bu sırtı bu kemiği dediğini hatırlıyom sorna ben cinsiyetini sorunca bacak arası baktı kız dedi bukadar başka hiç bişey demedi bebek iyi herşey yolunda bile demedi.
Ya kıyamam çok can sıkıcı gerçekten. Ama bebeğinin sağlık haberi en önemlisi. Başka doktora daha gitme imkanın olur mu. Bizdeki devlet doktorları gibi mi oradaki sistem yoksa ücret ödüyor musun
bugünki gittiğim devlet doktorum du ücret olmuyor ama özelde var gittim hatta bikere siz ultrason resimlerini çok beğenmiştiniz hatta cinsiyeti orda yazmışdı özel doktor oraya tekrar bu ay gidicem Allahtan yoksa bebeğime hasret kalıcam ben

Chat gpt cidden dalga geçiyor bazen bizimle ya demekki yazmiyormus cinsiyet bilgisi. Herhalde bu cinsiyet kromozomlariyla ilgili olan kısım kalmış benim aklimda artık azıcık daha sabredeceksin o zaman canım sağlıklı olması en önemli şey şu an gözün aydın

Git canım ya insan görmeden duramiyor. Hareketlerini hissedince beklemek kolay ama bu haftalarda ultrason dışında haberimiz olmuyor yavrumuzdan

Git canım ya insan görmeden duramiyor. Hareketlerini hissedince beklemek kolay ama bu haftalarda ultrason dışında haberimiz olmuyor yavrumuzdan
aynen öyle canım gidecem
bana resim bile vermedi ben dedim niye vermediniz istemedin dedi bende istiyorum dedim istemiyerek tekrar ultrason resmi çekti. çekerken bana diyorki normalde anneler resim istemiyor diyor bende dedim ben ozaman diğer annelerden daha duygusalım dedim ben arada onun resmine bakıp duygulanıyorum dedim anlamadım ben mi garipim bunlar mı anormal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…