- 18 Temmuz 2022
- 6.496
- 11.004
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.201
Canım doktorun birşey yok dediyse bence hiç canını sıkma. Ama ben olsam içimin rahat etmesi için mutlaka acile giderdimKızlar moralim çok kötü. Az önce çamaşırımda çamur gibi kahverengi lekelenme gördüm. Hemen doktoruma yazdım kahverengi lekelenmeler pek önemli değil dedi takip edelim dedi ama içim bi kötü oldu çok ağladım. İlişki de olmadı ağır da kaldırmadım ama bu hafta doktor kan ilacı magnezyum ve balık yağı başlamıştı o ilaçların mı etkisi oldu acaba. 16+0 dayım bu zamana kadar böyle bişey olmamıştı
Cinsiyet belli değil miAyy ne biliyim ya bir süre yazmayınca ortaya dalıyormuş gibi oluyor diye sanırımhoşbuldum teşekkür ederim
Benim 8. Haftalarda öyle bir şey olmuştu sol taraf özellikle yürürken oluyodu ama kendiliğinden 12. Haftalarda azalarak geçtiArkadaslar ya utanarak soruyorum ama vajina dudağı dediğimiz yer sızlıyor ben de bi kere daha sormuştum da yani nerdeyse her gun belli ettiriyor sizlayip geciyor siz böyle bisey yaşadınız mı doktorum da cok telefondan bilgi vermiyor kontrolüme de var daha
Sen doktora sormuş muydun bisey dedi miBenim 8. Haftalarda öyle bir şey olmuştu sol taraf özellikle yürürken oluyodu ama kendiliğinden 12. Haftalarda azalarak geçtiama yine de doktora gittiğinizde sorun mutlaka
Ben ilk gebeliğimde yaklaşık 17-18. Haftada falan yurtdışına gitmiştim ama Kasım ayı ve Brüksel’di. Öncesinde doktora sorunca git hiçbir şey olmaz demişti. Belki İspanya bu mevsimde aşırı sıcak falan ondan demiş olabilir mi?Yaa benim de ispanya planım var, hamilelikten önce aldım vizemi, 15 temmuzda başlıyor 3 aylık. Ama benim doktorum her sey yolunda olsa da genel olarak git diyemem ben dedi risk almamak için. Yani tamamen bana bıraktı. Böyle olunca ben de gidip gitmemek arasında kaldım. Sen kaçıncı haftada gitmeyi planlıyorsun acaba ?
Aslında nereye ve ne zaman gideceğimle cok ilgilenmedi. Anladığım kadarıyla genel tepkisi negatif. Olur da başına bir sey gelirse diye risk almak istemiyor. O yüzden ben git ya da gitme demem dedi. Ama giden gezen de cok var. Gitmezsem vizem boşa gidecek diye üzülürümBen ilk gebeliğimde yaklaşık 17-18. Haftada falan yurtdışına gitmiştim ama Kasım ayı ve Brüksel’di. Öncesinde doktora sorunca git hiçbir şey olmaz demişti. Belki İspanya bu mevsimde aşırı sıcak falan ondan demiş olabilir mi?
Bana doktorum güven verdi aslında. Üstelik 15. Haftada yumurtalık torsiyonu geçirip hastanede yatmama rağmen. Günde 15 bin adım falan attığım da oldu. Hiçbir aksilik yaşamadım şükür. Tabii ihtimaller dahilinde her şey ama olumlu düşünmek iyidir.Aslında nereye ve ne zaman gideceğimle cok ilgilenmedi. Anladığım kadarıyla genel tepkisi negatif. Olur da başına bir sey gelirse diye risk almak istemiyor. O yüzden ben git ya da gitme demem dedi. Ama giden gezen de cok var. Gitmezsem vizem boşa gidecek diye üzülürümGidersem aklımda hep şüphe olabilir Bir sorun yaşamadın değil mi gidip geldiğinde ? Bir de sonuçta gezmeye gideceğiz bol yürüyüş ve yorgunluk olacaktır ne kadar dikkat etsek de
Ben genelde yürüdüğümde olduğu için sormadım doktora keşke sorsaydım ama doktora gittiğimde de sormayı unutuyodum zaten azalarak geçtiSen doktora sormuş muydun bisey dedi mi
Galiba xx, xy falan karışık satır aralarında biyerlerde yazıyordu ya. Ben fetal DNA sonucu görmedim ama aklımda nedense böyle bir bilgi kalmışsonucu atsan mi biz de baksak
chat GBT ye tekrar sordum cinsiyet bilgisi yazmıyor dediBen de o firmaya yaptırdım 1.Sayfada yazması lazım atarsan bakayım canım
Aynen maalesefAy yazmışım listeye gerçekten uzun zamandır yokmuşsun unutmuşum senin bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizi
Yaa maşallah ne güzel geçirmişsinÜBana doktorum güven verdi aslında. Üstelik 15. Haftada yumurtalık torsiyonu geçirip hastanede yatmama rağmen. Günde 15 bin adım falan attığım da oldu. Hiçbir aksilik yaşamadım şükür. Tabii ihtimaller dahilinde her şey ama olumlu düşünmek iyidir.
sadece ultrasondan baktı ve bu sırtı bu kemiği dediğini hatırlıyom sorna ben cinsiyetini sorunca bacak arası baktı kız dedi bukadar başka hiç bişey demedi bebek iyi herşey yolunda bile demedi.Nasıl ya neden kine söyledi sağlığı nasıl gelişimi falan açıklama yapmadı mı
bugünki gittiğim devlet doktorum du ücret olmuyor ama özelde var gittim hatta bikere siz ultrason resimlerini çok beğenmiştiniz hatta cinsiyeti orda yazmışdı özel doktor oraya tekrar bu ay gidicem Allahtan yoksa bebeğime hasret kalıcam benYa kıyamam çok can sıkıcı gerçekten. Ama bebeğinin sağlık haberi en önemlisi. Başka doktora daha gitme imkanın olur mu. Bizdeki devlet doktorları gibi mi oradaki sistem yoksa ücret ödüyor musun
Chat gpt cidden dalga geçiyor bazen bizimle yachat GBT ye tekrar sordum cinsiyet bilgisi yazmıyor dediduygularımla oynadı biraz ama olsun önemli olan sağlıklı olmasıydı. Temsilciyle görüştüm doktora iletildi sizinle paylaşmam yasak dedi, Çarşamba randevum var onu bekliycem artık
Git canım ya insan görmeden duramiyor. Hareketlerini hissedince beklemek kolay ama bu haftalarda ultrason dışında haberimiz olmuyor yavrumuzdansadece ultrasondan baktı ve bu sırtı bu kemiği dediğini hatırlıyom sorna ben cinsiyetini sorunca bacak arası baktı kız dedi bukadar başka hiç bişey demedi bebek iyi herşey yolunda bile demedi.
bugünki gittiğim devlet doktorum du ücret olmuyor ama özelde var gittim hatta bikere siz ultrason resimlerini çok beğenmiştiniz hatta cinsiyeti orda yazmışdı özel doktor oraya tekrar bu ay gidicem Allahtan yoksa bebeğime hasret kalıcam ben
aynen öyle canım gidecemGit canım ya insan görmeden duramiyor. Hareketlerini hissedince beklemek kolay ama bu haftalarda ultrason dışında haberimiz olmuyor yavrumuzdan
Canım ben bebeği bile göremedim yaa :/
Neden olurmuş canım doktor bişey dedi miCanim bozma moralini benimde yakin zamanda iki kere oldu çok şükür bisey yok hatta kırmızıya yakında gelmişti acile gitmiştim o zaman bile bisey yoktu tabi yine kontrollerini ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?