- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.221
İnşallah canım evet yatıp dinleniyorum bu ara biraz ayakta da çok kaldım aklıma bin bir türlü şey geliyorCanım önemli olsaydı doktorun mutlaka gel derdi içini ferah tut vitaminlerin etkisi de olabilir bu hafta bi dinlen iş yapma takip et umarım devam etmez
Yok baktı kanama alani filan da yoktu bisey demedi bi kac gun dinlen dedi progestan yazmistiNeden olurmuş canım doktor bişey dedi mi
Bir daha olursa o da hemen gel dedi inşallah olmaz randevum da geçen haftasınuydu hiç bişey yoktu bi ay daha göremicem şimdi hareketlerini falan hissetmeye başlayınca bu kadar aklım kalmazdıCanım doktorun birşey yok dediyse bence hiç canını sıkma. Ama ben olsam içimin rahat etmesi için mutlaka acile giderdim
Ne güzel isim maşallah hemen yazıyoru
Teşekkür ederimNe güzel isim maşallah hemen yazıyorum
Anladım canım o zaman gözlemle bakalım ama birşey olmayacaktır inşallah artık çok büyüdü bebeklerimiz. Bir seferlik birşeydirBir daha olursa o da hemen gel dedi inşallah olmaz randevum da geçen haftasınuydu hiç bişey yoktu bi ay daha göremicem şimdi hareketlerini falan hissetmeye başlayınca bu kadar aklım kalmazdı
Çok haklısın canım ama genelde kimse istemiyor kısmı bana çok saçma geldi. Kim istemez ki bebeğinin fotoğrafını. Ne sevimsiz doktora denk gelmişsin ya. Ama bu kadar üzülme bence. Bir sağlık sorunu olsa söylerdi. Bebeğin gayet iyi. Çok mutlu ol benceaynen öyle canım gidecem
bana resim bile vermedi ben dedim niye vermediniz istemedin dedi bende istiyorum dedim istemiyerek tekrar ultrason resmi çekti. çekerken bana diyorki normalde anneler resim istemiyor diyor bende dedim ben ozaman diğer annelerden daha duygusalım dedim ben arada onun resmine bakıp duygulanıyorum dedim anlamadım ben mi garipim bunlar mı anormal?
Ya bazen doktorlara çok sinirleniyorum ben de istedim ultrason fotoğrafı napacaksın boşver dedi ya sanane be adam sananeeeeaynen öyle canım gidecem
bana resim bile vermedi ben dedim niye vermediniz istemedin dedi bende istiyorum dedim istemiyerek tekrar ultrason resmi çekti. çekerken bana diyorki normalde anneler resim istemiyor diyor bende dedim ben ozaman diğer annelerden daha duygusalım dedim ben arada onun resmine bakıp duygulanıyorum dedim anlamadım ben mi garipim bunlar mı anormal?
Canim geçen haftalarda ben de aynısını yaşadım çok panik oldum tam da spora başladığım haftaydı ondan mı diye kendimi yedim o kadar minikti ki aslında. Doktorum da kahverengi lekelerden korkmuyoruz takip edelim dedi şükür sonra da olmadı, 2 gün önce de bebeğimi gördüm çok şükür iyi. İçini ferah tut aynı haftalarda oldu bana da yukarı çıktığı için dedi doktorumKızlar moralim çok kötü. Az önce çamaşırımda çamur gibi kahverengi lekelenme gördüm. Hemen doktoruma yazdım kahverengi lekelenmeler pek önemli değil dedi takip edelim dedi ama içim bi kötü oldu çok ağladım. İlişki de olmadı ağır da kaldırmadım ama bu hafta doktor kan ilacı magnezyum ve balık yağı başlamıştı o ilaçların mı etkisi oldu acaba. 16+0 dayım bu zamana kadar böyle bişey olmamıştı
kız sende insana acayip güzel morel oluyorsun ha tamam olucamÇok haklısın canım ama genelde kimse istemiyor kısmı bana çok saçma geldi. Kim istemez ki bebeğinin fotoğrafını. Ne sevimsiz doktora denk gelmişsin ya. Ama bu kadar üzülme bence. Bir sağlık sorunu olsa söylerdi. Bebeğin gayet iyi. Çok mutlu ol bence
duygusuz bir kadın doğum doktoru olmakda ayrı bir mertebe işteYa bazen doktorlara çok sinirleniyorum ben de istedim ultrason fotoğrafı napacaksın boşver dedi ya sanane be adam sananeeee
Canım Sen başlarda vermiş miydin verdikten sonra aldığın mı bu
Maşallah canım, çok tatlı
Bir çoğumuzda oldu hatta bazılarında kırmızı bile oldu ama şükür problem çıkmadı. Zaten kahverengi olanlar eski kanama oluyor, sen de geçen hafta görmüşsün bebişini muhtemelen ondan önce olan bir kanamadır. Bebekle ilgili bir kanamanın iki türlü olanı var; 1 düşük olması bu durumda aşırı sancın olurdu ve renk hemen kırmızıya dönerdi, 2 kalp durması bu durum da da 1 haftada vücut onu algılayamaz 3-4 hafta sonra felan algılıyor diye biliyorum o yüzden çok büyük ihtimalle sıradan bir kanamadır. Çok endişelenme ama kendine çok sıkıntı yapacaksan yarın gidip baktır illa randevunu beklemene gerek yok için rahat etsinKızlar moralim çok kötü. Az önce çamaşırımda çamur gibi kahverengi lekelenme gördüm. Hemen doktoruma yazdım kahverengi lekelenmeler pek önemli değil dedi takip edelim dedi ama içim bi kötü oldu çok ağladım. İlişki de olmadı ağır da kaldırmadım ama bu hafta doktor kan ilacı magnezyum ve balık yağı başlamıştı o ilaçların mı etkisi oldu acaba. 16+0 dayım bu zamana kadar böyle bişey olmamıştı
Yanlış hatırlamıyorsam başka yok canım ama forumda konu açabilirsin mutlaka deneyimli olup cevap verecek çıkarKızlar bu grupta benden baska amnıyosentez yaptırma durumunda kalan arkadasım var mı bisey danısmak ıstıyorum
Evet canım ya çok sıkıntılı bir şey o kadar bekliyoruz belki bir ay o ultrasonla yaşıyoruzduygusuz bir kadın doğum doktoru olmakda ayrı bir mertebe işteistemek bizim hakkımız sacmalıyorlar işte
teşekkür ederim canım sizde atın kızMaşallah canım, çok tatlı
başlarda -2 kilo verip +3 geri almışım canımCanım Sen başlarda vermiş miydin verdikten sonra aldığın mı bu
iyiki yaEvet canım ya çok sıkıntılı bir şey o kadar bekliyoruz belki bir ay o ultrasonla yaşıyoruziyiki detaylı var bu ay
Kanka ben yarın atarımteşekkür ederim canım sizde atın kız
21 temmuzun haftasında artık ne zaman verirler bilmiyorum canım henüz telefonlara çıkmadılarteşekkür ederim canım sizde atın kız
başlarda -2 kilo verip +3 geri almışım canım
iyiki yasizin detaylılar nezaman canım?
Ben de atıcam da bebek mi göbek mi emin olamadımKanka ben yarın atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?