Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Canım önemli olsaydı doktorun mutlaka gel derdi içini ferah tut vitaminlerin etkisi de olabilir bu hafta bi dinlen iş yapma takip et umarım devam etmez
İnşallah canım evet yatıp dinleniyorum bu ara biraz ayakta da çok kaldım aklıma bin bir türlü şey geliyor

Canım doktorun birşey yok dediyse bence hiç canını sıkma. Ama ben olsam içimin rahat etmesi için mutlaka acile giderdim
Bir daha olursa o da hemen gel dedi inşallah olmaz randevum da geçen haftasınuydu hiç bişey yoktu bi ay daha göremicem şimdi hareketlerini falan hissetmeye başlayınca bu kadar aklım kalmazdı

Bir daha olursa o da hemen gel dedi inşallah olmaz randevum da geçen haftasınuydu hiç bişey yoktu bi ay daha göremicem şimdi hareketlerini falan hissetmeye başlayınca bu kadar aklım kalmazdı
Anladım canım o zaman gözlemle bakalım ama birşey olmayacaktır inşallah artık çok büyüdü bebeklerimiz. Bir seferlik birşeydir

Çok haklısın canım ama genelde kimse istemiyor kısmı bana çok saçma geldi. Kim istemez ki bebeğinin fotoğrafını. Ne sevimsiz doktora denk gelmişsin ya. Ama bu kadar üzülme bence. Bir sağlık sorunu olsa söylerdi. Bebeğin gayet iyi. Çok mutlu ol bence

Ya bazen doktorlara çok sinirleniyorum ben de istedim ultrason fotoğrafı napacaksın boşver dedi ya sanane be adam sananeeee

Canim geçen haftalarda ben de aynısını yaşadım çok panik oldum tam da spora başladığım haftaydı ondan mı diye kendimi yedim o kadar minikti ki aslında. Doktorum da kahverengi lekelerden korkmuyoruz takip edelim dedi şükür sonra da olmadı, 2 gün önce de bebeğimi gördüm çok şükür iyi. İçini ferah tut aynı haftalarda oldu bana da yukarı çıktığı için dedi doktorum

kız sende insana acayip güzel morel oluyorsun ha tamam olucam

Bir çoğumuzda oldu hatta bazılarında kırmızı bile oldu ama şükür problem çıkmadı. Zaten kahverengi olanlar eski kanama oluyor, sen de geçen hafta görmüşsün bebişini muhtemelen ondan önce olan bir kanamadır. Bebekle ilgili bir kanamanın iki türlü olanı var; 1 düşük olması bu durumda aşırı sancın olurdu ve renk hemen kırmızıya dönerdi, 2 kalp durması bu durum da da 1 haftada vücut onu algılayamaz 3-4 hafta sonra felan algılıyor diye biliyorum o yüzden çok büyük ihtimalle sıradan bir kanamadır. Çok endişelenme ama kendine çok sıkıntı yapacaksan yarın gidip baktır illa randevunu beklemene gerek yok için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…