- 1 Nisan 2025
- 778
- 1.069
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.241
Nerde yaptıracaksın canım. Bende bulamıyorum21 temmuzun haftasında artık ne zaman verirler bilmiyorum canım henüz telefonlara çıkmadılar
Kızlar ben zsyıff hamıle kaldım kılo da 1 kg fazlam var haftam 18 e geldi. Sırt ustu yatınca kucuk kavun yutmus gıbı sert bir sıslık var bu hafta ınanılmaz sekilde belşrginlesti elleyince cok sert oldugundan bı tuhaf oluyorum
Biraz flu gördüm ama kız bence çünkü benimki gibi sonucun öncelik sağlık elbettechat GBT ye tekrar sordum cinsiyet bilgisi yazmıyor dediduygularımla oynadı biraz ama olsun önemli olan sağlıklı olmasıydı. Temsilciyle görüştüm doktora iletildi sizinle paylaşmam yasak dedi, Çarşamba randevum var onu bekliycem artık
niye böyle oluyor anlamıyorum ya bir dilim çilolata bile yiyemiyorumBen ekektrikli değilde manuel olanlardan düşünüyorum canımm babybjörn marka bebeğin ergonomisine en uygun olanmış sanırım. Bir arkadaşım kullanıyor çook memnun
Tatlıdan tiksindim bende normalde her gün en az 1-2 çikolata tatlı yiyen benoğlanlar bizi ekşiye düşürdü ilk zamanlar aşırı erik yiyordum şimdide herşeye aşırı tuz döküp yiyorum
Benimde normalde düşük tansiyon gün içerisindede arada düşüyor bir de bu ara limona sardım dilim dilim yiyorum bir limon bitti öyleAy ben kilo da alıyorum vallacok tatlı yemiyorum ama yemek ve yemekle birlikte ekmek yiyorum
Tansiyonuna dikkat et canım tuzlu konusunda. Benim düşük tansiyon olduğu için tuz sıkıntı yapmıyor
Limon tansiyon düşürür kuzum çok yemeBenimde normalde düşük tansiyon gün içerisindede arada düşüyor bir de bu ara limona sardım dilim dilim yiyorum bir limon bitti öyle
Gut mornik aşkomGünaydın kızlarrrr
Haftayı bitiriyoruz, hoptiri lay lay, lay lay li lay lomzaman çabuk geçince seviniyorum ama bir yandan da üzülüyorum işte bu süreçler de çok güzel ya
Kanka daha ne istiyorsun aramızda 5 gün var seninki maşallahGünaydın kızlar benim bu aralar karnımın büyümesi durdu gibi yailk zamanlar sanki daha büyüktü diyorum gaz hazımsızlık filandı herhalde .Yemek yedikten sonra daha çok çıkıyor hele akşamları
Bebiş doğduktan sonra hamileliğiniGut mornik aşkom
Ay bende üzülüyorum keşke hamilelik 19 ay olsaherkes pervane ya etrafımda sen elleme sen kaldırma
Hahaha kuzum ama ben kiloluyum normalde de 77 kiloyumKanka daha ne istiyorsun aramızda 5 gün var seninki maşallah
Gut mornik aşkom
Ay bende üzülüyorum keşke hamilelik 19 ay olsaherkes pervane ya etrafımda sen elleme sen kaldırma
Günaydın kızlar benim bu aralar karnımın büyümesi durdu gibi yailk zamanlar sanki daha büyüktü diyorum gaz hazımsızlık filandı herhalde .Yemek yedikten sonra daha çok çıkıyor hele akşamları
Ay ben son aylarda bi anda yüklü maddi harcamamak için en azından elektronik- büyük parçaları bir iki almaya başladım zıbınları sona saklıyorum onlar en kolayı geliyorTecrübeli anneler alışveriş için daha erken mi yanelerden başlamalıyız büyük/elektronik parçalar mı yoksa giyim vs ufak şeyler mi sizce? Bi yanım bebek arabasını bile al diyo diğer yanım önce bi iki zıbın al diye susturuyo
Benim de bi yandan öyle yapasım var ya bi de enflasyon var malumAy ben son aylarda bi anda yüklü maddi harcamamak için en azından elektronik- büyük parçaları bir iki almaya başladım zıbınları sona saklıyorum onlar en kolayı geliyor
Tecrübeli anne değilim ama bir iki zıbın aldım şimdilik. Detaylı ultrasondan sonra dolap+şifonyer+park yatak+bebek arası gibi büyük şeyleri alalım istiyorum. Bunları alalım ki alacağım küçük şeyleri de yerleştirecek yerim olsun istiyorum. Şimdilik araştırma sürecindeyimTecrübeli anneler alışveriş için daha erken mi yanelerden başlamalıyız büyük/elektronik parçalar mı yoksa giyim vs ufak şeyler mi sizce? Bi yanım bebek arabasını bile al diyo diğer yanım önce bi iki zıbın al diye susturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?