Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154

Çok tatlı ya küçük kavunlarımız, maşallah canım

Biraz flu gördüm ama kız bence çünkü benimki gibi sonucun öncelik sağlık elbette

niye böyle oluyor anlamıyorum ya bir dilim çilolata bile yiyemiyorum

Ay ben kilo da alıyorum valla cok tatlı yemiyorum ama yemek ve yemekle birlikte ekmek yiyorum
Tansiyonuna dikkat et canım tuzlu konusunda. Benim düşük tansiyon olduğu için tuz sıkıntı yapmıyor
Benimde normalde düşük tansiyon gün içerisindede arada düşüyor bir de bu ara limona sardım dilim dilim yiyorum bir limon bitti öyle

Günaydın kızlarrrr

Haftayı bitiriyoruz, hoptiri lay lay, lay lay li lay lom zaman çabuk geçince seviniyorum ama bir yandan da üzülüyorum işte bu süreçler de çok güzel ya
Gut mornik aşkom
Ay bende üzülüyorum keşke hamilelik 19 ay olsa herkes pervane ya etrafımda sen elleme sen kaldırma

Gut mornik aşkom
Ay bende üzülüyorum keşke hamilelik 19 ay olsa herkes pervane ya etrafımda sen elleme sen kaldırma

Tabiii o kısmı işte çok güzel, hep yatıyorum, herkes bana bakıyor prenses dönemimiz Kız yok sen de 19 ay nasıl beklerim minik tıytılımı, doğsa da evim cennet koksa ahh

Benim de var artık göbüşüm, dışarıdan belli olmaya başladı akşamları oluyorda sabahları olmuyordu artık sabahları da var

Maşallah çok tatlı göbüşün

Ay ben son aylarda bi anda yüklü maddi harcamamak için en azından elektronik- büyük parçaları bir iki almaya başladım zıbınları sona saklıyorum onlar en kolayı geliyor

Ay ben son aylarda bi anda yüklü maddi harcamamak için en azından elektronik- büyük parçaları bir iki almaya başladım zıbınları sona saklıyorum onlar en kolayı geliyor
Benim de bi yandan öyle yapasım var ya bi de enflasyon var malum dolar artmasın diye dua etmek istemiyorum son aylarda ahahah

Tecrübeli anne değilim ama bir iki zıbın aldım şimdilik. Detaylı ultrasondan sonra dolap+şifonyer+park yatak+bebek arası gibi büyük şeyleri alalım istiyorum. Bunları alalım ki alacağım küçük şeyleri de yerleştirecek yerim olsun istiyorum. Şimdilik araştırma sürecindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…