- 31 Ocak 2025
- 687
- 838
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.261
Bu da mantikli geliyo her sey mantikli geliyo su anTecrübeli anne değilim ama bir iki zıbın aldım şimdilik. Detaylı ultrasondan sonra dolap+şifonyer+park yatak+bebek arası gibi büyük şeyleri alalım istiyorum. Bunları alalım ki alacağım küçük şeyleri de yerleştirecek yerim olsun istiyorum. Şimdilik araştırma sürecindeyim
Alabiliyorsan bebek arabası beşiğini yapacaksan oda takımını şimdiden al kiyafetleride son aylara bırak malum sürekli zam yapıyorlar ne kadar erken alsan o kârTecrübeli anneler alışveriş için daha erken mi yanelerden başlamalıyız büyük/elektronik parçalar mı yoksa giyim vs ufak şeyler mi sizce? Bi yanım bebek arabasını bile al diyo diğer yanım önce bi iki zıbın al diye susturuyo
Valla gönül istiyor ki her şeyi hazır olsun dursun. Ama kasım indirimleri de baya iyi oluyoTecrübeli anneler alışveriş için daha erken mi yanelerden başlamalıyız büyük/elektronik parçalar mı yoksa giyim vs ufak şeyler mi sizce? Bi yanım bebek arabasını bile al diyo diğer yanım önce bi iki zıbın al diye susturuyo
Günaydın canooo ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum yaaa durdu sanki hatta biraz indi gibi deGünaydın kızlar benim bu aralar karnımın büyümesi durdu gibi yailk zamanlar sanki daha büyüktü diyorum gaz hazımsızlık filandı herhalde .Yemek yedikten sonra daha çok çıkıyor hele akşamları
Evet evet canım benim de indi gibi geliyor bana da bazen küçücük kalıyor hele kiGünaydın canooo ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum yaaa durdu sanki hatta biraz indi gibi deDediğin gbii akşamları daha şiş oluyor ama hazımsızlıktan yine
Cok onemli değil o tarihten kisa sure once kan idrar verdiysen onuda baz aliyorlar beni 22 temmuzda çağırmıştı asm bu pzt kadin doguma gideceğim gitmişken vereceğim ordaArkadaşlar saglik ocağı gebe izlem için randevu veriyor ya o tarihten önce gitsek de oluyor mu acaba
tamam kankam bekliyorumKanka ben yarın atarım
ay versinlerde detaylı görelim bebelerimizi21 temmuzun haftasında artık ne zaman verirler bilmiyorum canım henüz telefonlara çıkmadılar
Hatay eğitim araştırmada varmış canım orda yaptıracağım ama henüz görüşemedim bir türlü açık görünmüyor randevuNerde yaptıracaksın canım. Bende bulamıyorum
Evet çok heyecanlanıyorum zatentamam kankam bekliyorum
ay versinlerde detaylı görelim bebelerimizi
Ay bu da çok mantikliValla gönül istiyor ki her şeyi hazır olsun dursun. Ama kasım indirimleri de baya iyi oluyobazı şeyleri bırakmak lazım
aynı şekil ya birde daha güzel 3d renkli felan vercekler ya oda heycanlandırıyor beniEvet çok heyecanlanıyorum zaten
aynı şekil ya birde daha güzel 3d renkli felan vercekler ya oda heycanlandırıyor beni
Benim de çok açık, bulantım olduğu dönmelerde bile bastırmak için daha da yedimSelam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
nekdar iyi doktorlarınız kızlar benim sadece özel doktorum veriyorKızlar benim doktorum genelde renkli veriyor, en son o kadar minikti ki haftaya randevu günümü iple çekiyorum gerçektenyine verir herhalde diye düşünüyorum
nekadar aldın canım şimdiye kadar?Selam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
Teşekkür ederim canım benim maaşallah hepimizeBenim de var artık göbüşüm, dışarıdan belli olmaya başladı akşamları oluyorda sabahları olmuyordu artık sabahları da var
Maşallah çok tatlı göbüşün
Selam canım benim hep kapalı bu aralar açılır gibi oldu birkaç gün sütlü meyveli tatlı yedim baktım hemen alıyorum diyete girdim .veremiyorum ama sabit tutuyorum kiloyu ŞuanlıkSelam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
nekdar iyi doktorlarınız kızlar benim sadece özel doktorum veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?