Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Bu da mantikli geliyo her sey mantikli geliyo su an bi ucundan baslasam gerisi gelir de

Alabiliyorsan bebek arabası beşiğini yapacaksan oda takımını şimdiden al kiyafetleride son aylara bırak malum sürekli zam yapıyorlar ne kadar erken alsan o kâr

Valla gönül istiyor ki her şeyi hazır olsun dursun. Ama kasım indirimleri de baya iyi oluyo bazı şeyleri bırakmak lazım

Günaydın canooo ben de bugün aynı şeyi düşünüyordum yaaa durdu sanki hatta biraz indi gibi de Dediğin gbii akşamları daha şiş oluyor ama hazımsızlıktan yine

Arkadaşlar saglik ocağı gebe izlem için randevu veriyor ya o tarihten önce gitsek de oluyor mu acaba
Cok onemli değil o tarihten kisa sure once kan idrar verdiysen onuda baz aliyorlar beni 22 temmuzda çağırmıştı asm bu pzt kadin doguma gideceğim gitmişken vereceğim orda

Tetanoz için verilen tarih onemli 20. haftadan sonra yapiliyodu oda sanirim

Selam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
Selam canım benim hep kapalı bu aralar açılır gibi oldu birkaç gün sütlü meyveli tatlı yedim baktım hemen alıyorum diyete girdim .veremiyorum ama sabit tutuyorum kiloyu Şuanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…