- 1 Aralık 2022
- 2.451
- 3.792
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.281
Selam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
oyüzdennn böyle iyilerÖzele gidiyorum zaten canım devlette değil fotoğraf vermek bilgi bile doğru düzgün vermiyorlar ki
oyüzdennn böyle iyilerbenimde özel doktorum iyi sagolsun kısa bi video bile hazırlamıştı kızımızı cekmek için peki ücret nekadar veriyorsun ve her ay mı gidiyorsun?
Ben 16.haftaya geçince yani tam 2 haftadır aç olmamama rağmen tansiyonum düşüyor elim ayağım tutmuyo resmen hemen bişeyler yiyiorum kendime geliyorum yemesem bayılcam ama açta değilim doktor çok normal dediSelam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
ne güzel iyi yapıyorsun vallah özelde ki ilgiyi bende başka yerde göremiyorum malesefEvet canım, özel olduğu için iyi zaten, yoksa zor hayatNormal muayene ücretinden emin olamadım canım çünkü eşimin anlaşmalı olduğu bir hastaneye gidiyoruz belirli bir indirimi var, aslında ayda bir çağırıyor ama bu sefer bir buçuk ay sonra gitmiş olacağım yaklaşık, çok gitme taraftarı da değilim canım ama ben bir sonrakine herhalde detaylı için giderim, sabretmeye çalışıyorum hem çok istiyorum gitmeyi hem de endişeleniyorum stres oluyorum doktora gideceğim gün böyle kısır döngü maalesef ki
Eklemez miyim seve seveKızlarrr bizimde isim belli olduuu gibi büyük ihtimalle değişmez diye düşünüyorummm
Oğluşumuzun ismi YAĞIZ olucakbabası gibi şöyle uzun boylu yağız bi delikanlı şarkıdaki gibi kara kaşlı kara gözlü bi oğluş listeye ekleyebilirmisin canım annabelica
ne güzel iyi yapıyorsun vallah özelde ki ilgiyi bende başka yerde göremiyorum malesefnezaman ki detaylı randevun?
7 kilonekadar aldın canım şimdiye kadar?
Keşke benimde kapalı olsa nasılsın bir iştah bu bilmiyorum çok fenaSelam canım benim hep kapalı bu aralar açılır gibi oldu birkaç gün sütlü meyveli tatlı yedim baktım hemen alıyorum diyete girdim .veremiyorum ama sabit tutuyorum kiloyu Şuanlık
Canım sen merak etme seninki biraz zorlu geçiyor ama bir anda kayabolabilir yaşadıkların çok şaşıracaksın diyetisyen bende düşünüyorum ama uymamki bu iştah oldugu süreceSelam canım, benim hiç iştahım yok maalesef ki, ne yesem hala tadını almıyorum, iştahla bir keyifli yemek yemeyi özledimdiyestisyenle devam edebilirsin aslında, onlar bebeğe kilo aldırırken annenin kilosunu minimum da tutmaya çalışıyor, ben 14. haftaya geldim ama hiç kilo alamadım henüz
Evet senle aynı kilodayız tam ama ben 64 kiloda hamile kaldım yalnış değilsemBen 16.haftaya geçince yani tam 2 haftadır aç olmamama rağmen tansiyonum düşüyor elim ayağım tutmuyo resmen hemen bişeyler yiyiorum kendime geliyorum yemesem bayılcam ama açta değilim doktor çok normal deditam 2 haftada 1 kilo aldım normalde 67 ile hamile kaldım 2 hafta oncesine kadar 68 dim bi ara 70 i gördüm şuan 69 um yani alıyorum bi veriyorum ama hissediyorum 80 i bulcam galiba boşver illa ki alcaz kilo zaten
Acaba onda bizim mi söylememiz gerekiyor ultrason görüntüsü verir misiniz diye yine kaçırmayalımaynı şekil ya birde daha güzel 3d renkli felan vercekler ya oda heycanlandırıyor beni
Kilo verebilirmisin bilmiyorum ama bundan sonra yediklerine dikkat edersen sağlıklı beslenirsen daha az kilo alabilirsinSelam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
Benim doktor hepsini kendi yapıyor canım bende 19 haftalık oluyor gittimdeKızlar detaylı için doktorunuzun kendisi mi yapıyor ya da dışarıda siz mi bir doktora gitmeyi düşünüyorsunuz hiç fiyat aldınız mı, ben henüz arayıp sormadım hiç 21. Hafta giderim diye düşünüyorum açıkçası doktoruma da soracağım kendisi de yapıyorsa ona da yaptıracağım bir de kendi güvendiğim bir doktorum var ona da gideceğim şimdilik böyle planlıyorum, arayıp fiyat sorunca yazarım buraya da
Canım ben hayatım boyunca diyet yapan yapmak zorunda olan biriyim çünkü iştahlıyım yani ve tatlıyı aşırı severim .normalde haftada 3-4 kilo alabilen biriyim yememe dikkat etmez ve aşırı tatlı tükerswm .Ben 90 kilodan 67 ye düşmüştüm sonra 72 lerde filan kaldım . tüp bebek transferden sonra 1 hafta 10 gün stresten çok yedim ve 76-77 leri gördüm kısa sürede sonra zaten hamile kaldım şimdi iştah yok hiç tiksindim herşeyden o yüzden 17.haftadayım ve 1 kilo bile almadım ama o kadar az yememe ve kusmama rağmen de gram kilo veremedim versem iyi olacaktı çünkü benim iştahım açılırsa kendimi çok iyi biliyorum haftada 2-3 kilo bile alırım yani .7 kilo
Keşke benimde kapalı olsa nasılsın bir iştah bu bilmiyorum çok fena
Canım sen merak etme seninki biraz zorlu geçiyor ama bir anda kayabolabilir yaşadıkların çok şaşıracaksın diyetisyen bende düşünüyorum ama uymamki bu iştah oldugu sürece
Evet senle aynı kilodayız tam ama ben 64 kiloda hamile kaldım yalnış değilsem
O yüzden seni çok iyi anlıyorum yani benim de iştahım açık olsa asla kendimi tutamam .dengelemeye çalış canım 2-3 gün yiyorsan sonra birkaç gün kalorisi yüksek şeyler yememeye bakCanım ben hayatım boyunca diyet yapan yapmak zorunda olan biriyim çünkü iştahlıyım yani ve tatlıyı aşırı severim .normalde haftada 3-4 kilo alabilen biriyim yememe dikkat etmez ve aşırı tatlı tükerswm .Ben 90 kilodan 67 ye düşmüştüm sonra 72 lerde filan kaldım . tüp bebek transferden sonra 1 hafta 10 gün stresten çok yedim ve 76-77 leri gördüm kısa sürede sonra zaten hamile kaldım şimdi iştah yok hiç tiksindim herşeyden o yüzden 17.haftadayım ve 1 kilo bile almadım ama o kadar az yememe ve kusmama rağmen de gram kilo veremedim versem iyi olacaktı çünkü benim iştahım açılırsa kendimi çok iyi biliyorum haftada 2-3 kilo bile alırım yani .
Canım protein ağırlıklı beslendikten sonra ye yani doyana kadar salata protein gibi şeylerde ben porsiyon hesabı yapmıyorum çok. Ve sık besleniyorum inanılmaz acıkıyorum çünkü. Karbonhidrat yiyeceksem sınırlı tutuyorumKızlar ben diyet işini abartıyor muyum acaba çok kaygılıyım bebeğim de gelişmez kilo almaz diye. Karbonhidrat çok aşırı minimum tutuyorum. Yumurta peynir et tereyağı sebze bol bol yiyorum ama o kadar aç hissediyorum ki kendimi. Emzirdigim için de iyice halsiz kalıyorum. Bu kadar aç kalmak da mantıklı gelmiyor bana. Endokrine haftaya gidicem daha çok var. Bana tavsiye verebilir misinizbabylovee D destinaa88 K kumsal007 ve başka bilenler
Benim doktor hepsini kendi yapıyor canım bende 19 haftalık oluyor gittimde
Parol harici bişey pek almamak lazım sanki geçmiş olsun canımkızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?