- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.301
Kızlar perinatolog muayeneleri ne kadar araştırdınız mı? Ben 20li haftaşarda Antalyada olacağım. Bir prof perinatolog buldum 7bin istiyor normal mi acaba
İnşallah canım. Benim araştırdığım doktor iyi gibi hatta anne karnındaki ilk ameliyatı yapan kişiymişBen daha sormadım canım ama normaldir diye düşünüyorum çünkü detaylı ultrason epey uzun sürüyor ve ilgileniyor gerçekten doktor, ehline denk geliriz inşallah
Normal bence de canım fiyat olarak. Ben sigortamdan dolayı %10unu ödedim ilk ikili tarama zamanı o zaman 1.100 civarı ödemiştim hatta.İnşallah canım. Benim araştırdığım doktor iyi gibi hatta anne karnındaki ilk ameliyatı yapan kişiymişyorumları da iyiydi
Aşkım şöyle benim ilk günden iştahım açık ama asla ve asla karbonhidrat tüketmiyorum, haftasonu eşimle kahvaltıda 2 dili tam buğday ekmek yiyorum, kahvaltıları yumurtaları ekmeksiz yediğim için her şeyi yiyorum ama kilo yapmıyor, bu ara gece acıkıyorum işte yoğurt, muz onlarla idare edip hemen yatağa geçiyorumSelam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
Aaa o zaman normal diyebiliriz evettNormal bence de canım fiyat olarak. Ben sigortamdan dolayı %10unu ödedim ilk ikili tarama zamanı o zaman 1.100 civarı ödemiştim hatta.
Aşkım sigortayla alakalı durum bence, benim gittiğim perinatologa 3 bin ödeyen var ama ben 12 bin ödüyorum indirimle, normalde 24 bin detaylıKızlar perinatolog muayeneleri ne kadar araştırdınız mı? Ben 20li haftaşarda Antalyada olacağım. Bir prof perinatolog buldum 7bin istiyor normal mi acaba
Benimki sigortasız direktAşkım sigortayla alakalı durum bence, benim gittiğim perinatologa 3 bin ödeyen var ama ben 12 bin ödüyorum indirimle, normalde 24 bin detaylı
Canım doktorun perinatologsa güveniyorsan ona yaptırabilirsin, benim dr perinatolog değil normal kadın doğum, o yüzden ben aynı hastanede başka perinatolog dr gidiyorum detaylılar içinKızlar detaylı için doktorunuzun kendisi mi yapıyor ya da dışarıda siz mi bir doktora gitmeyi düşünüyorsunuz hiç fiyat aldınız mı, ben henüz arayıp sormadım hiç 21. Hafta giderim diye düşünüyorum açıkçası doktoruma da soracağım kendisi de yapıyorsa ona da yaptıracağım bir de kendi güvendiğim bir doktorum var ona da gideceğim şimdilik böyle planlıyorum, arayıp fiyat sorunca yazarım buraya da
Kanka sen onu kaçırma hemen randevu alBenimki sigortasız direktucuzmuş ya benimki sevindim şuan ahaha. Doçenti arayıp sormuştum o 5bin demişti prof 7bin
Bence deKanka sen onu kaçırma hemen randevu al
Cihazi olan detaylı yapsın o zaman , Allah Allah kankamı sinirlendirdilerBence deben de kendi doktoruma değil perinatoloğa gitmek istiyorum. Önüne gelen ayrıntılı yapıyo ypmasınlar uzmanlık boşa mı var
Valla ya ahahhaa aşırı sinir oluyorum. Bi doktoru aradım detaylı yapıyorum diyo baktım perinatolog değilCihazi olan detaylı yapsın o zaman , Allah Allah kankamı sinirlendirdiler
Canım ne zaman peki detaylı tarihinValla ya ahahhaa aşırı sinir oluyorum. Bi doktoru aradım detaylı yapıyorum diyo baktım perinatolog değilhemen uzaklaştım
Ben Mersin'de 3bine anlaştım nakit. Dün kendi doktoruma da sordum daha erken 1ay sonra görüşelim dedi o yapıyor mu bilmiyorum ama perinatologa gitmek daha mantıklı geldiKızlar perinatolog muayeneleri ne kadar araştırdınız mı? Ben 20li haftaşarda Antalyada olacağım. Bir prof perinatolog buldum 7bin istiyor normal mi acaba
Canım doktorun perinatologsa güveniyorsan ona yaptırabilirsin, benim dr perinatolog değil normal kadın doğum, o yüzden ben aynı hastanede başka perinatolog dr gidiyorum detaylılar için
İyi yapıyorsun aşkım içine sinsin için rahat etsinBen de canım öyle yaptıracağım, güvendiğim bir Prof var ona gideceğim belki iki farklı doktora gidebilirim bu önemli benim için çünkü
İyi yapıyorsun aşkım içine sinsin için rahat etsin
Valla 21.haftam 15 ağustosa denk geliyo o hafta giderim muhtemelenCanım ne zaman peki detaylı tarihin
Çok iyi 3 bin. Kaçımcı haftanda gideceksin pekiBen Mersin'de 3bine anlaştım nakit. Dün kendi doktoruma da sordum daha erken 1ay sonra görüşelim dedi o yapıyor mu bilmiyorum ama perinatologa gitmek daha mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?