Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar perinatolog muayeneleri ne kadar araştırdınız mı? Ben 20li haftaşarda Antalyada olacağım. Bir prof perinatolog buldum 7bin istiyor normal mi acaba

Kızlar perinatolog muayeneleri ne kadar araştırdınız mı? Ben 20li haftaşarda Antalyada olacağım. Bir prof perinatolog buldum 7bin istiyor normal mi acaba

Ben daha sormadım canım ama normaldir diye düşünüyorum çünkü detaylı ultrason epey uzun sürüyor ve ilgileniyor gerçekten doktor, ehline denk geliriz inşallah

Ben daha sormadım canım ama normaldir diye düşünüyorum çünkü detaylı ultrason epey uzun sürüyor ve ilgileniyor gerçekten doktor, ehline denk geliriz inşallah
İnşallah canım. Benim araştırdığım doktor iyi gibi hatta anne karnındaki ilk ameliyatı yapan kişiymiş yorumları da iyiydi

İnşallah canım. Benim araştırdığım doktor iyi gibi hatta anne karnındaki ilk ameliyatı yapan kişiymiş yorumları da iyiydi
Normal bence de canım fiyat olarak. Ben sigortamdan dolayı %10unu ödedim ilk ikili tarama zamanı o zaman 1.100 civarı ödemiştim hatta.

Selam kızlar iştahınız nasıl benimki ilk günden beri çok açık kilo alıyorum resmen ya ne yapabilirim şimdi kalkıp zayıflasam tehlikeli olur mu
Aşkım şöyle benim ilk günden iştahım açık ama asla ve asla karbonhidrat tüketmiyorum, haftasonu eşimle kahvaltıda 2 dili tam buğday ekmek yiyorum, kahvaltıları yumurtaları ekmeksiz yediğim için her şeyi yiyorum ama kilo yapmıyor, bu ara gece acıkıyorum işte yoğurt, muz onlarla idare edip hemen yatağa geçiyorum, tatlıda haftada bir veya 2. Yemeklerini ye ama örn çorbayıda ekmekle içme o zaman hemen farkı görürsün, ekmeği çıkarman yeterli hayatından, baktın zorlanıyorsun tam buğday ekmeği kahvaltıda bir dilimle idare et, 1 hafta zorlanırsın ama sonra mide alışıyor. Ara öğünleride ceviz badem yoğurt muz olacak şekillerde yap, tam bebeğe kilo aldıran şeyler bunlar

Aşkım sigortayla alakalı durum bence, benim gittiğim perinatologa 3 bin ödeyen var ama ben 12 bin ödüyorum indirimle, normalde 24 bin detaylı

Aşkım sigortayla alakalı durum bence, benim gittiğim perinatologa 3 bin ödeyen var ama ben 12 bin ödüyorum indirimle, normalde 24 bin detaylı
Benimki sigortasız direkt ucuzmuş ya benimki sevindim şuan ahaha. Doçenti arayıp sormuştum o 5bin demişti prof 7bin

Canım doktorun perinatologsa güveniyorsan ona yaptırabilirsin, benim dr perinatolog değil normal kadın doğum, o yüzden ben aynı hastanede başka perinatolog dr gidiyorum detaylılar için

Ben Mersin'de 3bine anlaştım nakit. Dün kendi doktoruma da sordum daha erken 1ay sonra görüşelim dedi o yapıyor mu bilmiyorum ama perinatologa gitmek daha mantıklı geldi

Canım doktorun perinatologsa güveniyorsan ona yaptırabilirsin, benim dr perinatolog değil normal kadın doğum, o yüzden ben aynı hastanede başka perinatolog dr gidiyorum detaylılar için

Ben de canım öyle yaptıracağım, güvendiğim bir Prof var ona gideceğim belki iki farklı doktora gidebilirim bu önemli benim için çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…