- 23 Ekim 2024
- 4.041
- 6.419
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.321
Evet aşko baya önemliymiş ben 13.haftada yaptırdım, birde işte 22.hafta yaptıracam, o minicik parmaklarını görmek için sabırsızlanıyorumTabi canım, okey diğer testleri yaptırmadım sadece kafam karışmasın diye ama detaylı çok önemli canım, doğum sonrası için bize bilgi verecek
Evet aşko baya önemliymiş ben 13.haftada yaptırdım, birde işte 22.hafta yaptıracam, o minicik parmaklarını görmek için sabırsızlanıyorum
Aşko ağlatıcaksın beniEvet bir de çok tatlı görüntüleri çıkıyor ortayaısırılası, doğunca da benziyorlar o fotoğrafa zaten
Canim bebeğe kilo aldiran seyleri tuketiyosan diyetine devam edebilirsin dietin hamileye uygun bi diyet değilmi içinde çiğ baden avokado muz kaşar peyniri kefir suan aklima gelen bebeğe kilo aldiran seyler bunlardi kizimi 4 kilo doğurdumKızlar ben diyet işini abartıyor muyum acaba çok kaygılıyım bebeğim de gelişmez kilo almaz diye. Karbonhidrat çok aşırı minimum tutuyorum. Yumurta peynir et tereyağı sebze bol bol yiyorum ama o kadar aç hissediyorum ki kendimi. Emzirdigim için de iyice halsiz kalıyorum. Bu kadar aç kalmak da mantıklı gelmiyor bana. Endokrine haftaya gidicem daha çok var. Bana tavsiye verebilir misiniz @babylovee @destinaa88 @kumsal007 ve başka bilenler
Canım benim doktorum perinatolog olduğu için kendisi yapacak. Ama mesela hastanedeki diğer kadın doğumcularınkini de benim doktor yapıyormuş. Detaylı ultrasonu perinatolog ya da radyoloji uzmanı yapıyor galiba. Fiyat olarak da doğum paketim var benim ona dahil ama ikiz olduğundan ikinci bebek için ekstra ücret istediler. Normalde 9bin miş ama %50 indirimle 4bin500 ödeyeceğiz ikinci bebek için.Kızlar detaylı için doktorunuzun kendisi mi yapıyor ya da dışarıda siz mi bir doktora gitmeyi düşünüyorsunuz hiç fiyat aldınız mı, ben henüz arayıp sormadım hiç 21. Hafta giderim diye düşünüyorum açıkçası doktoruma da soracağım kendisi de yapıyorsa ona da yaptıracağım bir de kendi güvendiğim bir doktorum var ona da gideceğim şimdilik böyle planlıyorum, arayıp fiyat sorunca yazarım buraya da
Canım geçen hafta aynısını ben de yaşadım. Uyuyunca geçerdi normalde ama bu sefer geçmemişti. 2gün çektim.kızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Canım benim doktorum perinatolog olduğu için kendisi yapacak. Ama mesela hastanedeki diğer kadın doğumcularınkini de benim doktor yapıyormuş. Detaylı ultrasonu perinatolog ya da radyoloji uzmanı yapıyor galiba. Fiyat olarak da doğum paketim var benim ona dahil ama ikiz olduğundan ikinci bebek için ekstra ücret istediler. Normalde 9bin miş ama %50 indirimle 4bin500 ödeyeceğiz ikinci bebek için.
Aşko ağlatıcaksın beni
Normal market kefiri demi?Canim bebeğe kilo aldiran seyleri tuketiyosan diyetine devam edebilirsin dietin hamileye uygun bi diyet değilmi içinde çiğ baden avokado muz kaşar peyniri kefir suan aklima gelen bebeğe kilo aldiran seyler bunlardi kizimi 4 kilo doğurdum
23 hafta bitmiş olcak kuzumÇok iyi 3 bin. Kaçımcı haftanda gideceksin peki
Ayyy yarın başlıyım zararın neresinden dönsem kardırKilo verebilirmisin bilmiyorum ama bundan sonra yediklerine dikkat edersen sağlıklı beslenirsen daha az kilo alabilirsin
Bende sürekli diyet yapmak zorundayım yoksa başımı alır gider bu kilolarım en son 62 kilodaydım sonra gebe olduğumu öğrendim gün 64 şimdş 69 kilodayımboyum 168 ama seninde dedin gibi iştah sorunu oldugu için durduramıyorum dikkat etmeye çalışcm çünkü böyle giderse sağlığımıza kötü etkilenckCanım ben hayatım boyunca diyet yapan yapmak zorunda olan biriyim çünkü iştahlıyım yani ve tatlıyı aşırı severim .normalde haftada 3-4 kilo alabilen biriyim yememe dikkat etmez ve aşırı tatlı tükerswm .Ben 90 kilodan 67 ye düşmüştüm sonra 72 lerde filan kaldım . tüp bebek transferden sonra 1 hafta 10 gün stresten çok yedim ve 76-77 leri gördüm kısa sürede sonra zaten hamile kaldım şimdi iştah yok hiç tiksindim herşeyden o yüzden 17.haftadayım ve 1 kilo bile almadım ama o kadar az yememe ve kusmama rağmen de gram kilo veremedim versem iyi olacaktı çünkü benim iştahım açılırsa kendimi çok iyi biliyorum haftada 2-3 kilo bile alırım yani .
Bir dakika nazar değmesin önce nazar boncuğuAşkım şöyle benim ilk günden iştahım açık ama asla ve asla karbonhidrat tüketmiyorum, haftasonu eşimle kahvaltıda 2 dili tam buğday ekmek yiyorum, kahvaltıları yumurtaları ekmeksiz yediğim için her şeyi yiyorum ama kilo yapmıyor, bu ara gece acıkıyorum işte yoğurt, muz onlarla idare edip hemen yatağa geçiyorum, tatlıda haftada bir veya 2. Yemeklerini ye ama örn çorbayıda ekmekle içme o zaman hemen farkı görürsün, ekmeği çıkarman yeterli hayatından, baktın zorlanıyorsun tam buğday ekmeği kahvaltıda bir dilimle idare et, 1 hafta zorlanırsın ama sonra mide alışıyor. Ara öğünleride ceviz badem yoğurt muz olacak şekillerde yap, tam bebeğe kilo aldıran şeyler bunlar
O tartışılmaz bir konu benceBen kesin şımarık buyuturum
Boş ver aşko al gitsin emzirirken verirsinBir dakika nazar değmesin önce nazar boncuğuharikasın canım bende önce çok dikkat eden biri diyet spor inanki sıfır göbekliyimdir ama hamilelikte saldım ya stresten sanki bundan sonra dikkat etmeye çalışcm inşallah veremezsemde 67 de kalsam yine harika olur
Hahahahaha kesinlikle böyle olacağımdan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?