Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Tabi canım, okey diğer testleri yaptırmadım sadece kafam karışmasın diye ama detaylı çok önemli canım, doğum sonrası için bize bilgi verecek
Evet aşko baya önemliymiş ben 13.haftada yaptırdım, birde işte 22.hafta yaptıracam, o minicik parmaklarını görmek için sabırsızlanıyorum

Canim bebeğe kilo aldiran seyleri tuketiyosan diyetine devam edebilirsin dietin hamileye uygun bi diyet değilmi içinde çiğ baden avokado muz kaşar peyniri kefir suan aklima gelen bebeğe kilo aldiran seyler bunlardi kizimi 4 kilo doğurdum

Canım benim doktorum perinatolog olduğu için kendisi yapacak. Ama mesela hastanedeki diğer kadın doğumcularınkini de benim doktor yapıyormuş. Detaylı ultrasonu perinatolog ya da radyoloji uzmanı yapıyor galiba. Fiyat olarak da doğum paketim var benim ona dahil ama ikiz olduğundan ikinci bebek için ekstra ücret istediler. Normalde 9bin miş ama %50 indirimle 4bin500 ödeyeceğiz ikinci bebek için.

kızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Canım geçen hafta aynısını ben de yaşadım. Uyuyunca geçerdi normalde ama bu sefer geçmemişti. 2gün çektim.

Evet canım banada sormuşlardı ikiz mi diye, ikiz olunca fiyatı değişiyor çünkü demişlerdi, tabi eğer doktorun yapıyorsa çok iyi ama benim doktorum yapıyor mu soracağım işte, gerçekten detaylı için perinatolog mühim, ben de fiyat sorunca yazarım canım daha var benim 14. Haftadayım diye şimdiden sormadım

Bende sürekli diyet yapmak zorundayım yoksa başımı alır gider bu kilolarım en son 62 kilodaydım sonra gebe olduğumu öğrendim gün 64 şimdş 69 kilodayımboyum 168 ama seninde dedin gibi iştah sorunu oldugu için durduramıyorum dikkat etmeye çalışcm çünkü böyle giderse sağlığımıza kötü etkilenck

Bir dakika nazar değmesin önce nazar boncuğu harikasın canım bende önce çok dikkat eden biri diyet spor inanki sıfır göbekliyimdir ama hamilelikte saldım ya stresten sanki bundan sonra dikkat etmeye çalışcm inşallah veremezsemde 67 de kalsam yine harika olur

Boş ver aşko al gitsin emzirirken verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…