Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Canım geçen hafta aynısını ben de yaşadım. Uyuyunca geçerdi normalde ama bu sefer geçmemişti. 2gün çektim.
İlaç kullanmadan atlatmak istiyorum normalde de ilaç kullanan biri değilim ama baya zorladı bu kez yarın doktor kontrolüm var yine de danışmadan ilaç almak istemiyorum parol olsa bile

Canım benim doktorum son gittigimde fazla kg kaybettigim icin yeniden diyetisyene yönlendirdi kg aldıracak kalori açığı olmayacak sekilde beslenmem icin.
Bende biraz fazla abarttım. Ama bendeki durum farkli biraz ben paketli gıdayı falan kesince eskiden de hep kilo verirdim. Simdi de öyle oldu galiba.
Doktorum simdilik bu kilo vermen sorun degil ama 20li haftalardan sonra bebegin gelişimini etkiler dedi. Söylediğin sekilde besleniyorsan ama hala aç hissediyorsan ara öğünlerini arttırmanı tavsiye ederim. Sağlıklı atistirmaliklar yiyebilirsin. Ekmek bence tamamen kesme. Ekmek yemedigimizde hamilelikte daha cok acıkıyoruz. Bende bunu net yasadigim icin biliyorum. Tam bugday ekmegini her öğün 2 dilim yeme hakkin var. Benim diyet listemde yazdi doktor mesela bunu. Sonucta iki kisilik bir hayat yasiyoruz ve enerjimiz de cabuk düşüyor. Aç kalmamaya çalışmanı tavsiye ederim. Aciktikca meyve ve yogurt yaninda kuruyemis tuketebilirsin gece dahi olsa. Aç bırakma canım kendini.

bi sor kızlara bende merak ediyorum böyle şeyleri
Acaba onda bizim mi söylememiz gerekiyor ultrason görüntüsü verir misiniz diye yine kaçırmayalım
kızlar siz ne olur ne olmaz hep isteyin en baştan söyleyin benim gibi bi olay yaşamayın
bende ilk hamileliğimde öyle almıştık 4 aylıkken 7 kilo felan ve toplam 20 kilo aldım doğuma öyle gittim geri ne oldu hepsini verdim bence ye iştahın varken

Yok benim iştah normaldede gitmiyor gebelik bahane oldu

İlaç kullanmadan atlatmak istiyorum normalde de ilaç kullanan biri değilim ama baya zorladı bu kez yarın doktor kontrolüm var yine de danışmadan ilaç almak istemiyorum parol olsa bile
Benim çok ağır migrenim var. İlaç içemeyeceğim zamanlarda 1 patatesi halka halka kesip alnıma bağlıyorum bi tülbentle. Bence gerçekten işe yarıyo deneyebilirsiniz isterseniz

Bu arada selam arkadaşlar, ben sürekli okuyorum ama iş yoğunluğu ev koşturmacası derken hiç halim kalmıyor yazmaya
Bebeğimin cinsiyeti erkek
12+2 de öğrendik aslında ama eşim çok erken olduğu için inanmadı, 15+5te gittiğimiz kontrolde netleşti. Şu an 17+2 olduk.
15+5 e kadar hiç kilo almamıştım. Bir anda 10 günde 2 kilo aldım neye uğradığımı şaşırdım açıkçası. Yeme düzenimde miktarlarında hiçbir değişiklik yok hem de nasıl oldu anlayamadım

Bebiş büyüyor plasenta büyüyor rahim büyüyor ondan kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum, yanma ve sık idrara çıkma var şu an yarın doktor randevum varsı bol su içerek dayanabilir miyim acile mi gitsem kararsız kaldım verecekleri ilaca güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…