- 25 Şubat 2024
- 1.344
- 1.671
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.341
İlaç kullanmadan atlatmak istiyorum normalde de ilaç kullanan biri değilim ama baya zorladı bu kez yarın doktor kontrolüm var yine de danışmadan ilaç almak istemiyorum parol olsa bileCanım geçen hafta aynısını ben de yaşadım. Uyuyunca geçerdi normalde ama bu sefer geçmemişti. 2gün çektim.
Canım benim doktorum son gittigimde fazla kg kaybettigim icin yeniden diyetisyene yönlendirdi kg aldıracak kalori açığı olmayacak sekilde beslenmem icin.Kızlar ben diyet işini abartıyor muyum acaba çok kaygılıyım bebeğim de gelişmez kilo almaz diye. Karbonhidrat çok aşırı minimum tutuyorum. Yumurta peynir et tereyağı sebze bol bol yiyorum ama o kadar aç hissediyorum ki kendimi. Emzirdigim için de iyice halsiz kalıyorum. Bu kadar aç kalmak da mantıklı gelmiyor bana. Endokrine haftaya gidicem daha çok var. Bana tavsiye verebilir misinizbabylovee @destinaa88 K kumsal007 ve başka bilenler
OlabilirYok kuzum karıştırdın mi acababen ilk 6+2de kontrole gittim. Onda da kese de kalp atışı da görünmüştü
bi sor kızlara bende merak ediyorum böyle şeyleriŞimdi bu önümüzde ki hafta doktor randevum var, konuşacağım doktorumla, ben sanırım doktorumun dediği ve aklımda olan bir hocaya gideceğim, iki farklı hocadan görüş alacağım, aslında onu da soracaktım, arayıp fiyat isteyeceğim kızlar sordu mu ki soracağım onu gruba iyi hatırlattın
kızlar siz ne olur ne olmaz hep isteyin en baştan söyleyin benim gibi bi olay yaşamayınAcaba onda bizim mi söylememiz gerekiyor ultrason görüntüsü verir misiniz diye yine kaçırmayalım
bende ilk hamileliğimde öyle almıştık 4 aylıkken 7 kilo felan ve toplam 20 kilo aldım doğuma öyle gittim7 kilo
Keşke benimde kapalı olsa nasılsın bir iştah bu bilmiyorum çok fena
Canım sen merak etme seninki biraz zorlu geçiyor ama bir anda kayabolabilir yaşadıkların çok şaşıracaksın diyetisyen bende düşünüyorum ama uymamki bu iştah oldugu sürece
Evet senle aynı kilodayız tam ama ben 64 kiloda hamile kaldım yalnış değilsem
Bütün kaynanalar benceKaynanam
Yok benim iştah normaldede gitmiyor gebelik bahane oldubi sor kızlara bende merak ediyorum böyle şeyleri
kızlar siz ne olur ne olmaz hep isteyin en baştan söyleyin benim gibi bi olay yaşamayın
bende ilk hamileliğimde öyle almıştık 4 aylıkken 7 kilo felan ve toplam 20 kilo aldım doğuma öyle gittimgeri ne oldu hepsini verdim bence ye iştahın varken
kız olsun yapcak bişey yok boğazından kesemessin şuan hamişsinYok benim iştah normaldede gitmiyor gebelik bahane oldu
Dün ben doktora kilo meselesini de sordum 12kilo aldım diye ye boşver dedi meyve karbonhidrat tüketme ne yersen ye dedi kiloyu verirsin ye dediYok benim iştah normaldede gitmiyor gebelik bahane oldu
Benim çok ağır migrenim var. İlaç içemeyeceğim zamanlarda 1 patatesi halka halka kesip alnıma bağlıyorum bi tülbentle. Bence gerçekten işe yarıyo deneyebilirsiniz istersenizİlaç kullanmadan atlatmak istiyorum normalde de ilaç kullanan biri değilim ama baya zorladı bu kez yarın doktor kontrolüm var yine de danışmadan ilaç almak istemiyorum parol olsa bile
Bebiş büyüyor plasenta büyüyor rahim büyüyor ondan kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsinBu arada selam arkadaşlar, ben sürekli okuyorum ama iş yoğunluğu ev koşturmacası derken hiç halim kalmıyor yazmaya
Bebeğimin cinsiyeti erkek
12+2 de öğrendik aslında ama eşim çok erken olduğu için inanmadı, 15+5te gittiğimiz kontrolde netleşti. Şu an 17+2 olduk.
15+5 e kadar hiç kilo almamıştım. Bir anda 10 günde 2 kilo aldım neye uğradığımı şaşırdım açıkçası. Yeme düzenimde miktarlarında hiçbir değişiklik yok hem de nasıl oldu anlayamadım
Vay arkadaş degil şifa bu kızkız olsun yapcak bişey yok boğazından kesemessin şuan hamişsin
Buda iyiymişDün ben doktora kilo meselesini de sordum 12kilo aldım diye ye boşver dedi meyve karbonhidrat tüketme ne yersen ye dedi kiloyu verirsin ye dedi
Allah'tan annem de duydu herşeyi de artk az ye demiyorBuda iyiymiş
Doktorun mu dedi canım bu haftayı. Geç gibi geldi bana. 21 ya da 22 de yaptır dedi bana doktorum23 hafta bitmiş olcak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?