- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.361
O pek öyle olmuyor ben ilk bebeğimde doğumdan çıktım hamilelik öncesi kilomdaydım. Emzirirken 20 kilo aldımBoş ver aşko al gitsin emzirirken verirsin
Doktor dedi dün. 1ay sonra detayli yapacaz dediDoktorun mu dedi canım bu haftayı. Geç gibi geldi bana. 21 ya da 22 de yaptır dedi bana doktorum
Anladım canım hayırlısıyla bunu da atlatalım daDoktor dedi dün. 1ay sonra detayli yapacaz dedi
Buradayım canım arada girip bakıyorum ama yazamadım mesajları detaylı okuma fırsatı da bulmadım. Arada önemli şeyleri kaçırmamışımdır inşallah herkes iyidir
Yaa evet ben de kendimi böyle avutuyorum ama almayan nasıl almıyor o zaman demiyor da değilimBebiş büyüyor plasenta büyüyor rahim büyüyor ondan kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Canım gözün aydın sağlıkla gelsin kızın inşallahKızlar 14+6 da cinsiyetimiz netleşti kesin kız dedi doktorumuz. Alin koymayı düşünüyoruz ismini ama daha tam karar vermiş değiliz
Aynı durumdayım sinüzitlerim ağrıyor parol içebilirsiniz sadece ama hiçç fayda etmiyorkızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Bunu denemeliyim hemen özellikle migrene iyi geliyosa baş ağrısında da başarılı olabilir çok teşekkür ederimBenim çok ağır migrenim var. İlaç içemeyeceğim zamanlarda 1 patatesi halka halka kesip alnıma bağlıyorum bi tülbentle. Bence gerçekten işe yarıyo deneyebilirsiniz isterseniz
bende 4-5 gündür aynı sorunu yaşıyorum. ilaç almadan ıdare etmek istiyorum ama zorluyor. çaresi olan varsa bildırsın lütfen.kızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Benimde geçen günlerde öyleydi uyuyordum geçmiyordu 2 gün sürdü ilaç içmedim ama parol icebilirsiniz diyorlar çok zorlanirsankızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Her bünye bir olmaz ki kuzum hamilelikten önce yiyip kilo almayanlar onlarYaa evet ben de kendimi böyle avutuyorum ama almayan nasıl almıyor o zaman demiyor da değilim
Hele şu instagram keşfetime düşen hiç kilo almadan ya da kilo vererek hamileliği bitiren anneleri gördüğümde daha bi kızıyorum kendime ben neden yapamıyorum diye
Normal normal16+5 bu karin boyutu normal mi ya 6 aylik saniyolar 4 diince ikiz mi diyen oluyo 9 aylik nolucam ben acaba :O
Kızımın adı Ada. A harfi ile başlasın bu bebişin ismi de dedim ama Ayla ve Alin var aklımda. Defne ismi de çok hoşuma gidiyorCanım gözün aydın sağlıkla gelsin kızın inşallahdüşündüğünüz isim de güzelmis. Daha doguma kadar cok şekillenir isimler
kız maşallah16+5 bu karin boyutu normal mi ya 6 aylik saniyolar 4 diince ikiz mi diyen oluyo 9 aylik nolucam ben acaba :O
2. Cocuhun mu canim o zman erken cikiyormus16+5 bu karin boyutu normal mi ya 6 aylik saniyolar 4 diince ikiz mi diyen oluyo 9 aylik nolucam ben acaba :O
Ay ben karnın çıkmasını hep kiloyla alakalı sanıyordum16+5 bu karin boyutu normal mi ya 6 aylik saniyolar 4 diince ikiz mi diyen oluyo 9 aylik nolucam ben acaba :O
Bence de alin uyumlu olur. Benimde Beren ismi hoşuma gider.Kızımın adı Ada. A harfi ile başlasın bu bebişin ismi de dedim ama Ayla ve Alin var aklımda. Defne ismi de çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?