Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Sunsun9 senden de bayadır ses yok canım nerelerdesin
Buradayım canım arada girip bakıyorum ama yazamadım mesajları detaylı okuma fırsatı da bulmadım. Arada önemli şeyleri kaçırmamışımdır inşallah herkes iyidir bu ara biraz meşgulum hem misafirim vardı hem hastamız var. Bel ağrıları yokluyor salı gününden beri biraz yorulsam ağrım oluyor heralde normaldir diye düşünüyorum. Sizler nasılsınız

Bebiş büyüyor plasenta büyüyor rahim büyüyor ondan kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Yaa evet ben de kendimi böyle avutuyorum ama almayan nasıl almıyor o zaman demiyor da değilim
Hele şu instagram keşfetime düşen hiç kilo almadan ya da kilo vererek hamileliği bitiren anneleri gördüğümde daha bi kızıyorum kendime ben neden yapamıyorum diye

Kızlar 14+6 da cinsiyetimiz netleşti kesin kız dedi doktorumuz. Alin koymayı düşünüyoruz ismini ama daha tam karar vermiş değiliz
Canım gözün aydın sağlıkla gelsin kızın inşallah düşündüğünüz isim de güzelmis. Daha doguma kadar cok şekillenir isimler

Benim çok ağır migrenim var. İlaç içemeyeceğim zamanlarda 1 patatesi halka halka kesip alnıma bağlıyorum bi tülbentle. Bence gerçekten işe yarıyo deneyebilirsiniz isterseniz
Bunu denemeliyim hemen özellikle migrene iyi geliyosa baş ağrısında da başarılı olabilir çok teşekkür ederim

kızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
bende 4-5 gündür aynı sorunu yaşıyorum. ilaç almadan ıdare etmek istiyorum ama zorluyor. çaresi olan varsa bildırsın lütfen.

kızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Benimde geçen günlerde öyleydi uyuyordum geçmiyordu 2 gün sürdü ilaç içmedim ama parol icebilirsiniz diyorlar çok zorlanirsan

Kızlar baş ağrısı icin migren taşı diye birsey var. Belki bilmeyenler vardır. Eczanelerde falan satılıyor aktarda da satılıyor. Migren taşı, mentol taşı iki isimle satılıyor onu kullanabilirsiniz. Alnınıza sürüyorsunuz baya ferahlatiyor agriya faydası oluyor. Bende de migren var. Bende onu kullanıyorum. Normal bas agrim oldugunda da kullaniyorum. En azindan bazi cok ağır agrilari hafifletiyor. Hafif olanlari da geciriyor kisa sürede
javairia morceylan O onucanahtar aylemakk

Her bünye bir olmaz ki kuzum hamilelikten önce yiyip kilo almayanlar onlar

Kızlar detayli ultrason için erken mi randevu almak lazım benim 21 . Haftam 15 ağustosa filan denk geliyor şimdiden alınır mı yoksa biraz daha bekliyimmi tek gebelik olduğu için perinatolog sistemini bilmiyorum

Canım gözün aydın sağlıkla gelsin kızın inşallah düşündüğünüz isim de güzelmis. Daha doguma kadar cok şekillenir isimler
Kızımın adı Ada. A harfi ile başlasın bu bebişin ismi de dedim ama Ayla ve Alin var aklımda. Defne ismi de çok hoşuma gidiyor

16+5 bu karin boyutu normal mi ya 6 aylik saniyolar 4 diince ikiz mi diyen oluyo 9 aylik nolucam ben acaba :O
Ay ben karnın çıkmasını hep kiloyla alakalı sanıyordum maaşallah çok zayıfsınız gayet ama göbişin maaşallahı var demek ki kiloyla alakalı değil bu iç karın olayı sanırım .kaçıncı hamileliğin canım ?

Kızımın adı Ada. A harfi ile başlasın bu bebişin ismi de dedim ama Ayla ve Alin var aklımda. Defne ismi de çok hoşuma gidiyor
Bence de alin uyumlu olur. Benimde Beren ismi hoşuma gider.
Hatta ikiz icin Eren Beren cok uyumlu geliyor kulaga.
Defne de güzel evet. Asya da olabilir Ada ya uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…