- 15 Mayıs 2022
- 1.802
- 2.328
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.381
Ahahahja bu video o kadar karşıma çıkıyo ki yaaa
Evet kafamda deli sorularBence de alin uyumlu olur. Benimde Beren ismi hoşuma gider.
Hatta ikiz icin Eren Beren cok uyumlu geliyor kulaga.
Defne de güzel evet. Asya da olabilir Ada ya uygun
Sana kötü bir haberim var emzirirken daha iştahlı oluyorsun aşkoBoş ver aşko al gitsin emzirirken verirsin
Kendin yapsan daha iyi tabi ama ben ne bulursam onu ictim altinkilic ictim daha cokNormal market kefiri demi?
Kiz yoldukca ben rahatladimKız anaları bir bakın
Ay maşallah16+5 bu karin boyutu normal mi ya 6 aylik saniyolar 4 diince ikiz mi diyen oluyo 9 aylik nolucam ben acaba :O
Evet ilkinde de erken cikmisti ama bu kadar da degildi ikincide fark ediyo gercekten2. Cocuhun mu canim o zman erken cikiyormus
Crp düştü mü acaba sizin bugün benim de 16 çıktı daCanim bende bakteri çıkmıştı idrar kültüründe. Antibiyotik kullandım daha 5.haftalarimda falandim.
Simdi verdigim kan testinde de crp 11 çıkmış. Doktor olabilir gebelikte bazen biraz oynayabiliyor crp degeri dedi.
Sonradan tekrar baktırmadım ama düşmese bile hamilelikte hafif enfeksiyon görülmesinde bir sıkıntı olmuyormus.Crp düştü mü acaba sizin bugün benim de 16 çıktı da
Tamam canım çok teşekkür ederimSonradan tekrar baktırmadım ama düşmese bile hamilelikte hafif enfeksiyon görülmesinde bir sıkıntı olmuyormus.
Doktorunuz duruma gore gerekli ise antibiyotik başlar.
Canim hangi doktor ben de Mersin'de tüm Deniz hocaya gideceğim yüksek ihtimalBen Mersin'de 3bine anlaştım nakit. Dün kendi doktoruma da sordum daha erken 1ay sonra görüşelim dedi o yapıyor mu bilmiyorum ama perinatologa gitmek daha mantıklı geldi
Kuzum Halil korkut dağlar benimki deCanim hangi doktor ben de Mersin'de tüm Deniz hocaya gideceğim yüksek ihtimal
Ya ben hissediyorum galiba ama tam olarak emin olamıyorum. Hatta hisseder hissetmez elimi koyuyorum birkaç saniye sonra sanki ayağıyla tekme atıyor gibi. Ama bu dediğim günde iki kere falan oluyor. Özellikle sırt üstü yatıp ayaklarımı kendime çektiğimde hissediyorum. Ama 3 gün önce doktora sordum hissedebilir miyim diye daha çok erken olduğunu söyledi. Kayma gibi hissedersin belki dedi. O yüzden tam emin olamıyorum. İkiz gebe olduğum için belki olabilir diyorum. Bir de hep kızımın olduğu tarafta hissediyorum ve doktor da kız çok hareketli ayaklarını bir açıyor bir kapatıyor demişti. Bir de bazen elimi karnıma koyduğumda nabız atışı gibi bir şey hissediyorum ama bebeklerimle mi ilgili bilmiyorum.Aranızda bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ilk hissettiğiniz şey nasıl bir histi
Canım içerde birinin vurduğunu hissediyorsun kasıklarına içini giciklayan bı his oluşuyor bikac saniyelik ben net hissetmeye başladım bu hafta. Özellikle kahve ictigimde salatalık yedigimde hareketleniyor hatta sen de biraz dinle bakalım kendini doktorlara kalsa 22ye kadar hissetmezsin diyor ama ben çoktandır hissediyorumYa ben hissediyorum galiba ama tam olarak emin olamıyorum. Hatta hisseder hissetmez elimi koyuyorum birkaç saniye sonra sanki ayağıyla tekme atıyor gibi. Ama bu dediğim günde iki kere falan oluyor. Özellikle sırt üstü yatıp ayaklarımı kendime çektiğimde hissediyorum. Ama 3 gün önce doktora sordum hissedebilir miyim diye daha çok erken olduğunu söyledi. Kayma gibi hissedersin belki dedi. O yüzden tam emin olamıyorum. İkiz gebe olduğum için belki olabilir diyorum. Bir de hep kızımın olduğu tarafta hissediyorum ve doktor da kız çok hareketli ayaklarını bir açıyor bir kapatıyor demişti. Bir de bazen elimi karnıma koyduğumda nabız atışı gibi bir şey hissediyorum ama bebeklerimle mi ilgili bilmiyorum.
Evet evet ben de işte içeriden birinin vurduğunu hissediyorum. Tam olarak buCanım içerde birinin vurduğunu hissediyorsun kasıklarına içini giciklayan bı his oluşuyor bikac saniyelik ben net hissetmeye başladım bu hafta. Özellikle kahve ictigimde salatalık yedigimde hareketleniyor hatta sen de biraz dinle bakalım kendini doktorlara kalsa 22ye kadar hissetmezsin diyor ama ben çoktandır hissediyorum
O zaman gözün aydınEvet evet ben de işte içeriden birinin vurduğunu hissediyorum. Tam olarak bu
Hissedince istemsiz bir şekilde annemmmm diyorum o kadar tatlı kiO zaman gözün aydınçok tatlı bir his dimi
Bikac haftaya sağlı sollu vururlar kız erkekHissedince istemsiz bir şekilde annemmmm diyorum o kadar tatlı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?