Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Crp düştü mü acaba sizin bugün benim de 16 çıktı da

Ben Mersin'de 3bine anlaştım nakit. Dün kendi doktoruma da sordum daha erken 1ay sonra görüşelim dedi o yapıyor mu bilmiyorum ama perinatologa gitmek daha mantıklı geldi
Canim hangi doktor ben de Mersin'de tüm Deniz hocaya gideceğim yüksek ihtimal

Aranızda bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ilk hissettiğiniz şey nasıl bir histi
Ya ben hissediyorum galiba ama tam olarak emin olamıyorum. Hatta hisseder hissetmez elimi koyuyorum birkaç saniye sonra sanki ayağıyla tekme atıyor gibi. Ama bu dediğim günde iki kere falan oluyor. Özellikle sırt üstü yatıp ayaklarımı kendime çektiğimde hissediyorum. Ama 3 gün önce doktora sordum hissedebilir miyim diye daha çok erken olduğunu söyledi. Kayma gibi hissedersin belki dedi. O yüzden tam emin olamıyorum. İkiz gebe olduğum için belki olabilir diyorum. Bir de hep kızımın olduğu tarafta hissediyorum ve doktor da kız çok hareketli ayaklarını bir açıyor bir kapatıyor demişti. Bir de bazen elimi karnıma koyduğumda nabız atışı gibi bir şey hissediyorum ama bebeklerimle mi ilgili bilmiyorum.

Canım içerde birinin vurduğunu hissediyorsun kasıklarına içini giciklayan bı his oluşuyor bikac saniyelik ben net hissetmeye başladım bu hafta. Özellikle kahve ictigimde salatalık yedigimde hareketleniyor hatta sen de biraz dinle bakalım kendini doktorlara kalsa 22ye kadar hissetmezsin diyor ama ben çoktandır hissediyorum

Evet evet ben de işte içeriden birinin vurduğunu hissediyorum. Tam olarak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…