Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Ben 14 haftada hissettim

Protein ve sebzeleri kısmıyorum zaten kuruyemişi falan da çok yiyorum. Kilo değil zaten şu an önceliğim karbonhidratsiz beslenebilmek. Ama dediğin gibi aşırı açlık hissediyorum ben de. Ve ben protein doyurur olayına inanmıyorum ya benim karbonhidrat yemem lazim doymak için

Benim kızım da 3780 doğdu. Ama şu an onda yediğim gibi yiyemiyorum işte ya küçük kalırsa korkusu geldi Kuruyemişler çok önemli ceviz badem dediğin gibi. Onları özellikle yiyorum. Sabahlari mutlaka 2 yumurta tereyağlı kaşarlı ya da menemen tarzı yapıyorum. Et de zaten seviyorum. Ama karbonhidrat sıfıra yakın tüketiyorum bu ne kadar mantıklı bilmiyorum içime pek sinmiyor. Meyve de çok sınırlı yiyorum şekerli diye. Muz da yok. Kendim bariz şekilde aç ve halsizim. Psikolojik olarak bebeğim de aç gibi hissettiriyor bu bana

Bence tam tahıllı ekmekler Çavdar ekmeği falan yiyebilirsin, karabuğday ekmeği özellikle tahıl bile sayılmıyor. Sana tokluk da sağlar

Meyvede şeker var diye nerdeyse hiç yemiyorum kuzum. Ekmek sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum. Diğer öğünlerde hiç yemiyorum belki 1-2 kaşık bulgur ya da makarna tarzı yiyorum. İsterse bir kilo et sebze versinler bana asla doymuyorum bu şekilde ya çok sinirim bozuldu. Kuruyemişi abarttım iyice sadece o bana enerji veriyor çünkü. 2 dilim ekmek iyiymiş zaten onu yersem baya doyarim herhalde cuma günü gidicem endokrine artık diyetisyene yönlendirir muhtemelen. Böyle içime sinmiyor gerçekten doğru beslendiğimi düşünmüyorum. Pazartesi önce kızımı bir görcem bakalım büyümüştür umarım çok kaygılıyım nedense küçücük kalmış gibi geliyor

Ben de 30 kilo alıp 20sini verdim sadece. Yine de 20den fazla alinmasa iyi olur o yüzden

Hatay eğitim araştırmada varmış canım orda yaptıracağım ama henüz görüşemedim bir türlü açık görünmüyor randevu
Ya bende koskoca İstanbul’da bulamadım
Devlet açıklama yapıyor doğum oranları çok düşük diye. Ama gidecek hastane bulamıyoruz bu işi anlayan varsa bana anlatsın

Sağlıkla gelsin minik erkek sincap kilolar sel gibi gelecek artık ama olsun sağlıklı olsun yavrularımız

Canim meyve yaninda süt grubu birseyle yediginde şekerini dengeli sekilde yukseltiyor bu nedenle yiyebiliyorsun. Mesela yasakli meyveler var benim listemde karpuz kavun üzüm dut vs. Bende severim bu meyveleri mesela. Karpuz mesela baya üzdü yasakli olmasi ama iki üç parça fln yiyorum sonucta oturup bi tabak yemedikce zarari yok. Ara öğünlerde ozellikle meyve yogurt kuruyemis gibi ilerleyebilirsin bana oyle dedi diyetisyen.
Ekmekte 2 dilim sabah öğlen aksam hakkin var. Aksam pilav makarna vs yiyorsan ekmek yeme demisti ama bende senin dedigin gibi baktim doymuyorum masadan kalkiyorum yine açım yarim saate,yemekte 1 dilim de olsa tam bugday ekmegi yiyorum.
Merak etme canim su an hala bizden besleniyorlar. Ozellikle 20li haftalsrdan sonra sorun olurmus beslenme de eksik kalmak.
Bebegin de iyidir merak etme canim. Hersey yolundadir içini ferah tut

Geçmiş olsun canım. Bebeğin ve senin sağlığın iyiyse sıkıntı yok yazamıyor insan her zaman Burada herkes iyi diyebilirim büyük oranda cinsiyetler öğrenildi detaylıyı konuşuyoruz artık

Ben de 30 kilo alıp 20sini verdim sadece. Yine de 20den fazla alinmasa iyi olur o yüzden
aynen öyle ben bu gidişle büyük ihtimal sadece 10-15kg alırım gibi geliyor hiç iştahim yok hiç senin yine iştahın varmış aynı benim ilk hamileliğimdeki gibi benim hiç yok bebeğim kesin 2bucuk kilo doğcak oğlumda yediğim halde 3300kg doğduydu siz düşünün artık

Kızımın adı Ada. A harfi ile başlasın bu bebişin ismi de dedim ama Ayla ve Alin var aklımda. Defne ismi de çok hoşuma gidiyor
Herkesin yorumu farklı olur canım ama ben bunların içinde özellikle Ayla ismini çok beğeniyorum diğer isimler de çok güzel. Karar verince yaz hemen listeye ekleyelim

Bence tam tahıllı ekmekler Çavdar ekmeği falan yiyebilirsin, karabuğday ekmeği özellikle tahıl bile sayılmıyor. Sana tokluk da sağlar
Evet ya öyle yapmam mantıklı olacak zaten bu ekmeklerden alıyorum da günde 1-2 dilimi geçmiyorum. Miktari artircam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…