- 5 Haziran 2021
- 5.627
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.401
Doğunca görüşürüzAhahahja bu video o kadar karşıma çıkıyo ki yaaaannem abimi böyle büyüttü şimdi hayırsızın biri anne baba aramıyo bile. Önümdeki bu kötü örneğe dayanarak böyle büyüteceğimi hiç sanmıyorum hahasjsj
Kiz yoldukca ben rahatladim
Ay inşallah inşallahBikac haftaya sağlı sollu vururlar kız erkek
Ben 14 haftada hissettimCanım içerde birinin vurduğunu hissediyorsun kasıklarına içini giciklayan bı his oluşuyor bikac saniyelik ben net hissetmeye başladım bu hafta. Özellikle kahve ictigimde salatalık yedigimde hareketleniyor hatta sen de biraz dinle bakalım kendini doktorlara kalsa 22ye kadar hissetmezsin diyor ama ben çoktandır hissediyorum
Aşkım çok erken hissetmişsin maşallahBen 14 haftada hissettim
Protein ve sebzeleri kısmıyorum zaten kuruyemişi falan da çok yiyorum. Kilo değil zaten şu an önceliğim karbonhidratsiz beslenebilmek. Ama dediğin gibi aşırı açlık hissediyorum ben de. Ve ben protein doyurur olayına inanmıyorum ya benim karbonhidrat yemem lazim doymak içinCanım protein ağırlıklı beslendikten sonra ye yani doyana kadar salata protein gibi şeylerde ben porsiyon hesabı yapmıyorum çok. Ve sık besleniyorum inanılmaz acıkıyorum çünkü. Karbonhidrat yiyeceksem sınırlı tutuyorumeskiden öğlen ve akşam yiyeb ben şuan açlığa sıfır tahammül sabah öğle akşam yiyorum bir de 2 ara öğün yapıyorum sen düşün. Bir de emziriyorsun senin daha fazla acıkman normal
Benim kızım da 3780 doğdu. Ama şu an onda yediğim gibi yiyemiyorum işte ya küçük kalırsa korkusu geldiCanim bebeğe kilo aldiran seyleri tuketiyosan diyetine devam edebilirsin dietin hamileye uygun bi diyet değilmi içinde çiğ baden avokado muz kaşar peyniri kefir suan aklima gelen bebeğe kilo aldiran seyler bunlardi kizimi 4 kilo doğurdum
Bence tam tahıllı ekmekler Çavdar ekmeği falan yiyebilirsin, karabuğday ekmeği özellikle tahıl bile sayılmıyor. Sana tokluk da sağlarKızlar ben diyet işini abartıyor muyum acaba çok kaygılıyım bebeğim de gelişmez kilo almaz diye. Karbonhidrat çok aşırı minimum tutuyorum. Yumurta peynir et tereyağı sebze bol bol yiyorum ama o kadar aç hissediyorum ki kendimi. Emzirdigim için de iyice halsiz kalıyorum. Bu kadar aç kalmak da mantıklı gelmiyor bana. Endokrine haftaya gidicem daha çok var. Bana tavsiye verebilir misinizbabylovee D destinaa88 @kumsal007 ve başka bilenler
Meyvede şeker var diye nerdeyse hiç yemiyorum kuzum. Ekmek sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum. Diğer öğünlerde hiç yemiyorum belki 1-2 kaşık bulgur ya da makarna tarzı yiyorum. İsterse bir kilo et sebze versinler bana asla doymuyorum bu şekilde ya çok sinirim bozuldu. Kuruyemişi abarttım iyice sadece o bana enerji veriyor çünkü. 2 dilim ekmek iyiymiş zaten onu yersem baya doyarim herhaldeCanım benim doktorum son gittigimde fazla kg kaybettigim icin yeniden diyetisyene yönlendirdi kg aldıracak kalori açığı olmayacak sekilde beslenmem icin.
Bende biraz fazla abarttım. Ama bendeki durum farkli biraz ben paketli gıdayı falan kesince eskiden de hep kilo verirdim. Simdi de öyle oldu galiba.
Doktorum simdilik bu kilo vermen sorun degil ama 20li haftalardan sonra bebegin gelişimini etkiler dedi. Söylediğin sekilde besleniyorsan ama hala aç hissediyorsan ara öğünlerini arttırmanı tavsiye ederim. Sağlıklı atistirmaliklar yiyebilirsin. Ekmek bence tamamen kesme. Ekmek yemedigimizde hamilelikte daha cok acıkıyoruz. Bende bunu net yasadigim icin biliyorum. Tam bugday ekmegini her öğün 2 dilim yeme hakkin var. Benim diyet listemde yazdi doktor mesela bunu. Sonucta iki kisilik bir hayat yasiyoruz ve enerjimiz de cabuk düşüyor. Aç kalmamaya çalışmanı tavsiye ederim. Aciktikca meyve ve yogurt yaninda kuruyemis tuketebilirsin gece dahi olsa. Aç bırakma canım kendini.
Ben de 30 kilo alıp 20sini verdim sadece. Yine de 20den fazla alinmasa iyi olur o yüzdenbi sor kızlara bende merak ediyorum böyle şeyleri
kızlar siz ne olur ne olmaz hep isteyin en baştan söyleyin benim gibi bi olay yaşamayın
bende ilk hamileliğimde öyle almıştık 4 aylıkken 7 kilo felan ve toplam 20 kilo aldım doğuma öyle gittimgeri ne oldu hepsini verdim bence ye iştahın varken
Ya bende koskoca İstanbul’da bulamadımHatay eğitim araştırmada varmış canım orda yaptıracağım ama henüz görüşemedim bir türlü açık görünmüyor randevu
Ya iki kız annesi olacaksın sen de çok şanslıyızKızlar 14+6 da cinsiyetimiz netleşti kesin kız dedi doktorumuz. Alin koymayı düşünüyoruz ismini ama daha tam karar vermiş değiliz
Sağlıkla gelsin minik erkek sincapBu arada selam arkadaşlar, ben sürekli okuyorum ama iş yoğunluğu ev koşturmacası derken hiç halim kalmıyor yazmaya
Bebeğimin cinsiyeti erkek
12+2 de öğrendik aslında ama eşim çok erken olduğu için inanmadı, 15+5te gittiğimiz kontrolde netleşti. Şu an 17+2 olduk.
15+5 e kadar hiç kilo almamıştım. Bir anda 10 günde 2 kilo aldım neye uğradığımı şaşırdım açıkçası. Yeme düzenimde miktarlarında hiçbir değişiklik yok hem de nasıl oldu anlayamadım
Canim meyve yaninda süt grubu birseyle yediginde şekerini dengeli sekilde yukseltiyor bu nedenle yiyebiliyorsun. Mesela yasakli meyveler var benim listemde karpuz kavun üzüm dut vs. Bende severim bu meyveleri mesela. Karpuz mesela baya üzdü yasakli olmasi ama iki üç parça fln yiyorum sonucta oturup bi tabak yemedikce zarari yok. Ara öğünlerde ozellikle meyve yogurt kuruyemis gibi ilerleyebilirsin bana oyle dedi diyetisyen.Meyvede şeker var diye nerdeyse hiç yemiyorum kuzum. Ekmek sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum. Diğer öğünlerde hiç yemiyorum belki 1-2 kaşık bulgur ya da makarna tarzı yiyorum. İsterse bir kilo et sebze versinler bana asla doymuyorum bu şekilde ya çok sinirim bozuldu. Kuruyemişi abarttım iyice sadece o bana enerji veriyor çünkü. 2 dilim ekmek iyiymiş zaten onu yersem baya doyarim herhaldecuma günü gidicem endokrine artık diyetisyene yönlendirir muhtemelen. Böyle içime sinmiyor gerçekten doğru beslendiğimi düşünmüyorum. Pazartesi önce kızımı bir görcem bakalım büyümüştür umarım çok kaygılıyım nedense küçücük kalmış gibi geliyor
Geçmiş olsun canım. Bebeğin ve senin sağlığın iyiyse sıkıntı yok yazamıyor insan her zamanBuradayım canım arada girip bakıyorum ama yazamadım mesajları detaylı okuma fırsatı da bulmadım. Arada önemli şeyleri kaçırmamışımdır inşallah herkes iyidirbu ara biraz meşgulum hem misafirim vardı hem hastamız var. Bel ağrıları yokluyor salı gününden beri biraz yorulsam ağrım oluyor heralde normaldir diye düşünüyorum. Sizler nasılsınız
aynen öyle ben bu gidişle büyük ihtimal sadece 10-15kg alırım gibi geliyor hiç iştahim yok hiçBen de 30 kilo alıp 20sini verdim sadece. Yine de 20den fazla alinmasa iyi olur o yüzden
Herkesin yorumu farklı olur canım ama ben bunların içinde özellikle Ayla ismini çok beğeniyorumKızımın adı Ada. A harfi ile başlasın bu bebişin ismi de dedim ama Ayla ve Alin var aklımda. Defne ismi de çok hoşuma gidiyor
Sen oğluşuna hangi ismi düşündün pekiiiBence de alin uyumlu olur. Benimde Beren ismi hoşuma gider.
Hatta ikiz icin Eren Beren cok uyumlu geliyor kulaga.
Defne de güzel evet. Asya da olabilir Ada ya uygun
Ben de hiç kilo veremedim emzirirken. Yürüyünce peşinden koşarken verirsin dediler. O da olmadıSana kötü bir haberim var emzirirken daha iştahlı oluyorsun aşko
Evet ya öyle yapmam mantıklı olacak zaten bu ekmeklerden alıyorum da günde 1-2 dilimi geçmiyorum. Miktari artircam birazBence tam tahıllı ekmekler Çavdar ekmeği falan yiyebilirsin, karabuğday ekmeği özellikle tahıl bile sayılmıyor. Sana tokluk da sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?