Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150

Ben de bu randevuma gittiğimde soracağım detaylı ultrasonu
Ya bana erken geldi ama 14. Haftanın sonunda sanırım ben de bir kaç kez hissettim böyle sanki içeride bir tüy var ve o bana değiyor iç gıdıklamalı bir his bu sabahta kasıklara yakın baloncuk patlaması gibi oldu Aslında benim erken hissedemem lazım da chatgbt ye sordum, eğer ikinci gebelikse ve zayıfsanız hissedebilirsiniz diyor, ilk gebeliğimde oğlumu 16. Haftada hissettim ama anlamamıştım sonra doktora sordum 18. De bayağı hissediyordum

Ben de tam tersi bir ornegim ilk hamileligimde ilk trimesterde tam 9 kilo aldim :O Doguma +18 kiloyla gittim. Gebelik diyabeti cikti ve dikkat etmek durumunda kaldim ama 20li haftalardan sonra. yoksa o hizla gitsem 30 kilo alinirdi heralde

Kizlar pilatese giden var mi aranizda? Mat pilates istiyordum grup dersleri de daha keyifli olur diye dusunuyordum ama nereye sorduysam yalnizca birebir reformer pilates diyorlar hamileler icin.

Makarna falan yiceksen baklagil makarnaları tercih edebilirsin belki. Mercimek unundan yapılanlar falan var ya. Ya da en kötü tam buğday yersin. Ekmek normalde ben de çok sevmezdim ama gebelikte doymuyor insan ekmeksiz
Gerçekten duyulmuyor ya nasıl bir kara delik var içimizde yutuyor herşeyi bakayım canım söylediğin makarnalara da. Artık bi şekilde doymam lazım

Ben de tam tersi bir ornegim ilk hamileligimde ilk trimesterde tam 9 kilo aldim :O Doguma +18 kiloyla gittim. Gebelik diyabeti cikti ve dikkat etmek durumunda kaldim ama 20li haftalardan sonra. yoksa o hizla gitsem 30 kilo alinirdi heralde
Dikkat ettiğiniz için normal gitmişsiniz aslında. Ama diyabet vs riski yoksa kilo almak kaçınılmaz maalesef çünkü iştah açılıyor, gece acıkmaları başlıyor. Bu defa diyabet riskiniz var mı? Dikkat ediyor musunuz

Ya ne güzel canım bebeğinin maşallahı varmış Ben zaten kilo almayı hiç istemiyorum şu an. Kilo almadığım için kaygılanmıyorum. Sadece bebeğim beslenemez korkusu oluyor aç kaldığımda

Kız ben hep öyle uyanıyorum hafta sonu da hafta içiymiş gibi uyanıyorum işte alarm kullanmadan uyanırım zaten hafta içi boşver en güzeli bu sefer de akşam dökülüp kalıyorum ama
Az önce yeniden uyuyup uyandım yine acıktım resmen yemek yemek için uyanıyorum artk

Ya sonucun gelsin artık rahatlayalim. Güzel sonuc geleceğinden eminim de işte sen eline kağıdı alınca emin olacaksın keyifli keyifli isim düşünürsünüz artık sonra da bugün çıkar diye düşünüyorduk ama bir arasan mi acaba çatladik ya

Yok canım endokrinolojiye gidicem cuma günü o zamana kadar kafama göre diyet yapıyorum. Doktor gerekli görürse diyetisyene yönlendirir

Listeye yazayım canım kararınız değişirse yazarsın ne kadar havalı güzel bir isim minik erkek adam seni

@babylovee ın dediği gibi tam buğdağ ekmeği ekle öğünlerinee. Valla ben arada yiyorum karbonhidrat da napayım bünye istiyo ahaha
Hem nasıl istiyor ya. Hem emziriyorum hem karnimdakini büyütmeye çalışıyorum. Benim depolar da bir yere kadar artık vücut kalori istiyor

Bide ben geçen doç bi endokrine gittim 9kilo verdim dedim mesela ki kiloluyum seviniliyo verdiğime genelde. Kadın şey dedi karbonhidrarı tamamen kesmedin demi? Demekki sıfırlamak da önerilmiyo
Bana zaten mantıklı gelmedi sıfırlamak. O yüzden size yazdım. Kahvaltıda bir dilim dışında nerdeyse hiç yemiyorum çünkü. Artık yicem diğer öğünlerde de senin nasıl çıkıyor sonuçların. Gebelik şekerin vardi dimi normal diyabet hastası değilsin ?

Valla gebelik öncesi de şekerim yüksek çıkıyodu canım. Diyabet tanım yok ama. Şuan iyi gidiyor şükür . 88 çıktı bugün sabah şekerim şaşırdım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…