Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Valla gebelik öncesi de şekerim yüksek çıkıyodu canım. Diyabet tanım yok ama. Şuan iyi gidiyor şükür . 88 çıktı bugün sabah şekerim şaşırdım baya
Oh çok şükür aman böyle olsun hep Zormuş gerçekten şekeri kontrol etmeye çalışmak. İlk gebeliğimde hunharca yiyordum ne kadar kolaymış o zaman

Aynı durum bende de var ama bende anlamlandıramıyorum. Biri yazmıştı sakız patlar gibi oda oluyor sonra diyorumki gazdır o gaz

Valla gebelik öncesi de şekerim yüksek çıkıyodu canım. Diyabet tanım yok ama. Şuan iyi gidiyor şükür . 88 çıktı bugün sabah şekerim şaşırdım baya
merhabalar gorumda gezinirken yorumlarınızı gördüm şekerle ilgili benimde gebelilk öncesi açlık 100 lerde çıkardı 3 aylık şekerde baktırmıştım 5.4 çıkmıştı normal denmişti şu an 7 haftalık gebeyim sağlık ocağında ölçüm yapıldı 104 çıktı açlık şekerim ama şöylede bi durum var benim şekerim 80 altına düştümü benim elim ayağım titremeye başlıyo geçen 75 oldu elim ayağım titredi zor kendime geldim bi kaç gündür de açlım ölçüyorum 100-110 arası toklukta 140 -150 arası değişiyo şu dönemde ne yapmam gerek bilmiyorum şeker yükleme falan istemiyorum yediklerime dikkat edicem dengeli beslenmeye çalışıcam çünkü şekerim düşüncede kendime gelemiyorum

Canım aynı durumu yaşadım gebelik öncesi 100lerdeydi gebelik balımdaki kan tahlilinde de 105 çıkınca kadın doğum doktorum 6haftalıkken hemen endokrinologa gönderdi. Dokrorum da diyet ve ölçüm istedi. O zamandan beri ölçüyorum. Açlık şekeri 95 altı tokluk 140altı olunca sıkımtı olmuyor. Düzene de girdi şükür. Girmeseydi insülin kullanacaktım. Öncelikle ölçüm ve diyet ve yürüyüş öneriliyor bence sen de hemen bi doktora görün çünkü 3.aydan sonra şeker daha da yükselirmiş

3 ana öğün 3 ara öğün önerdi doktorum bana. Bu sayede hem aç kalmıyoruz hem de şekerimiz düzene giriyor. Accu check instant diye ölçüm cihazı var bende en doğru sonuç onunla çokıyrmuş

Az önce yeniden uyuyup uyandım yine acıktım resmen yemek yemek için uyanıyorum artk

Ye gitsin kız, benim iştahım olsa ben yerdim, kiloyu normalde takan biriyimdir ama hamileyken değil, hayatımızda kaç kez hamile olacağız ki hem sağlıklı beslenmek çok mühim tabi

Arkadaşlar bizim fetal dna sonucu yine çıkmamış... dna örneği yine yetersiz gelmiş.
İnanın kafam aklim hicbir sekilde çalışmıyor.
Doktor da galiba Amniyosentez secenegini sunacak yeniden kan vermene gerek yok dedi...
Gerçekten ne yapacagimi ne düşüneceğimi hic bilmiyorum

Benimde gebeliğin başında yüksek çıkıyordu sonra normale döndü şu an açlığım da tokluğum da normal çıkıyor. Tokluklarını ölçüyor musun hiç
Ölçüyorum canım yasaklı bişey yemezsem 110-10 arasında. Ama bazen çok canım istiyor patates yiyorum o zaman yükseliyor

Ah canım ya ne şanssızlık seninkinde yetersiz olmasının sebebini neye bağlıyorlar peki illaki vardır bunada bi çözüm. Olmazsa 4-5 tüp ver kanı 1 tüp olmazsa bi tüpten baksınlar bu nasıl bişey anlamadım gitti ya. Hayır böyle süreç uzayarak sende bebeğinde strese giriyorsun. Lütfen dikkat et kendine

Canım yada başka bir firmayı dene en iyisi mi sen. Ay ben sinirlendim senin adına ya bak eğer istdaysan ben DNA lab diye bi yere yaptırmıştım. Salı saat 11 de aldılar c.tesi 5 te çıktı sonuçlarım. 8bin tlye yaptırmıştım. Durumun varsa öneririm sana

Ölçüyorum canım yasaklı bişey yemezsem 110-10 arasında. Ama bazen çok canım istiyor patates yiyorum o zaman yükseliyor
Nasıl düzelttin değerlerini diyetle mi
Şöyle benim hamilelik öncesi açlığım biraz yüksek çıkmıştı (110) doktor sıkıntı yok dikkat edelim dedi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şekilde çıkmaya başladı açlığım. Sonrasında doktor haftada 3 gün sabah öğle akşam açlık tokluk ölç dedi açlıklarım 90-95 aralığında 1.saat tokluklarım da 120-125 aralığında çıkıyordu doktor normal olduğunu artık bunu düşünmemem gerektiğini söyledi tabi bu süreçte baya dikkat ettim çok canım istemediği sürece pirinç pilavı patates tatlı yemiyordum muz çok sevmeme rağmen muz bile yemiyordum tek yediğim meyve yeşil elma ve armuttu o da ekşi olacak şekilde. Doktor düşünmemem gerektiğini söyledikten sonra psikolojik olarakta rahatladım bence şu an açlıklarım 70-80 civarında çıkıyor hala dikkat ediyorum ama eskiye oranla tatlı patates pirinç pilavı gibi şeyleri tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…