- 18 Temmuz 2022
- 6.437
- 10.871
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.461
Bekliyoruz canım güzel haberleriniKızlarr bugün kontrol günü bakalım n diyecek doktorumuz
Oh çok şükür aman böyle olsun hepValla gebelik öncesi de şekerim yüksek çıkıyodu canım. Diyabet tanım yok ama. Şuan iyi gidiyor şükür . 88 çıktı bugün sabah şekerim şaşırdım baya
Evde parmaktan ölçülen cihazla mı ölçüyorsunuzValla gebelik öncesi de şekerim yüksek çıkıyodu canım. Diyabet tanım yok ama. Şuan iyi gidiyor şükür . 88 çıktı bugün sabah şekerim şaşırdım baya
Aynı durum bende de varYa ben hissediyorum galiba ama tam olarak emin olamıyorum. Hatta hisseder hissetmez elimi koyuyorum birkaç saniye sonra sanki ayağıyla tekme atıyor gibi. Ama bu dediğim günde iki kere falan oluyor. Özellikle sırt üstü yatıp ayaklarımı kendime çektiğimde hissediyorum. Ama 3 gün önce doktora sordum hissedebilir miyim diye daha çok erken olduğunu söyledi. Kayma gibi hissedersin belki dedi. O yüzden tam emin olamıyorum. İkiz gebe olduğum için belki olabilir diyorum. Bir de hep kızımın olduğu tarafta hissediyorum ve doktor da kız çok hareketli ayaklarını bir açıyor bir kapatıyor demişti. Bir de bazen elimi karnıma koyduğumda nabız atışı gibi bir şey hissediyorum ama bebeklerimle mi ilgili bilmiyorum.
Canım ben bu sabah aldım 21ineBen aradım canım 182’yi dedimki ayın 21inde randevu alabilmek için ne zaman aramalıyım dediki 12 Temmuz saat 10da arayın
Bayadır saymamıştım eşitlik var şu an
merhabalar gorumda gezinirken yorumlarınızı gördüm şekerle ilgili benimde gebelilk öncesi açlık 100 lerde çıkardı 3 aylık şekerde baktırmıştım 5.4 çıkmıştı normal denmişti şu an 7 haftalık gebeyim sağlık ocağında ölçüm yapıldı 104 çıktı açlık şekerim ama şöylede bi durum var benim şekerim 80 altına düştümü benim elim ayağım titremeye başlıyo geçen 75 oldu elim ayağım titredi zor kendime geldim bi kaç gündür de açlım ölçüyorum 100-110 arası toklukta 140 -150 arası değişiyo şu dönemde ne yapmam gerek bilmiyorum şeker yükleme falan istemiyorum yediklerime dikkat edicem dengeli beslenmeye çalışıcam çünkü şekerim düşüncede kendime gelemiyorumValla gebelik öncesi de şekerim yüksek çıkıyodu canım. Diyabet tanım yok ama. Şuan iyi gidiyor şükür . 88 çıktı bugün sabah şekerim şaşırdım baya
Ben deeeee valla ne olduysa lohusalıkta aldıgım kilolarla olduOh çok şükür aman böyle olsun hepZormuş gerçekten şekeri kontrol etmeye çalışmak. İlk gebeliğimde hunharca yiyordum ne kadar kolaymış o zaman
Evet canım Accu check instant diye bi cihaz car o baya doğru ölçüyormuş onunla ölçüyorumEvde parmaktan ölçülen cihazla mı ölçüyorsunuz
Canım aynı durumu yaşadım gebelik öncesi 100lerdeydi gebelik balımdaki kan tahlilinde de 105 çıkınca kadın doğum doktorum 6haftalıkken hemen endokrinologa gönderdi. Dokrorum da diyet ve ölçüm istedi. O zamandan beri ölçüyorum. Açlık şekeri 95 altı tokluk 140altı olunca sıkımtı olmuyor. Düzene de girdi şükür. Girmeseydi insülin kullanacaktım. Öncelikle ölçüm ve diyet ve yürüyüş öneriliyor bence sen de hemen bi doktora görün çünkü 3.aydan sonra şeker daha da yükselirmişmerhabalar gorumda gezinirken yorumlarınızı gördüm şekerle ilgili benimde gebelilk öncesi açlık 100 lerde çıkardı 3 aylık şekerde baktırmıştım 5.4 çıkmıştı normal denmişti şu an 7 haftalık gebeyim sağlık ocağında ölçüm yapıldı 104 çıktı açlık şekerim ama şöylede bi durum var benim şekerim 80 altına düştümü benim elim ayağım titremeye başlıyo geçen 75 oldu elim ayağım titredi zor kendime geldim bi kaç gündür de açlım ölçüyorum 100-110 arası toklukta 140 -150 arası değişiyo şu dönemde ne yapmam gerek bilmiyorum şeker yükleme falan istemiyorum yediklerime dikkat edicem dengeli beslenmeye çalışıcam çünkü şekerim düşüncede kendime gelemiyorum
3 ana öğün 3 ara öğün önerdi doktorum bana. Bu sayede hem aç kalmıyoruz hem de şekerimiz düzene giriyor. Accu check instant diye ölçüm cihazı var bende en doğru sonuç onunla çokıyrmuşmerhabalar gorumda gezinirken yorumlarınızı gördüm şekerle ilgili benimde gebelilk öncesi açlık 100 lerde çıkardı 3 aylık şekerde baktırmıştım 5.4 çıkmıştı normal denmişti şu an 7 haftalık gebeyim sağlık ocağında ölçüm yapıldı 104 çıktı açlık şekerim ama şöylede bi durum var benim şekerim 80 altına düştümü benim elim ayağım titremeye başlıyo geçen 75 oldu elim ayağım titredi zor kendime geldim bi kaç gündür de açlım ölçüyorum 100-110 arası toklukta 140 -150 arası değişiyo şu dönemde ne yapmam gerek bilmiyorum şeker yükleme falan istemiyorum yediklerime dikkat edicem dengeli beslenmeye çalışıcam çünkü şekerim düşüncede kendime gelemiyorum
Az önce yeniden uyuyup uyandım yine acıktım resmen yemek yemek için uyanıyorum artk
Benimde gebeliğin başında yüksek çıkıyordu sonra normale döndü şu an açlığım da tokluğum da normal çıkıyor. Tokluklarını ölçüyor musun hiçEvet canım Accu check instant diye bi cihaz car o baya doğru ölçüyormuş onunla ölçüyorum
Ölçüyorum canım yasaklı bişey yemezsem 110-10 arasında. Ama bazen çok canım istiyor patates yiyorum o zaman yükseliyorBenimde gebeliğin başında yüksek çıkıyordu sonra normale döndü şu an açlığım da tokluğum da normal çıkıyor. Tokluklarını ölçüyor musun hiç
Nasıl düzelttin değerlerini diyetle miBenimde gebeliğin başında yüksek çıkıyordu sonra normale döndü şu an açlığım da tokluğum da normal çıkıyor. Tokluklarını ölçüyor musun hiç
Ah canım ya ne şanssızlık seninkindeArkadaşlar bizim fetal dna sonucu yine çıkmamış... dna örneği yine yetersiz gelmiş.
İnanın kafam aklim hicbir sekilde çalışmıyor.
Doktor da galiba Amniyosentez secenegini sunacak yeniden kan vermene gerek yok dedi...
Gerçekten ne yapacagimi ne düşüneceğimi hic bilmiyorum
Canım yada başka bir firmayı dene en iyisi mi sen. Ay ben sinirlendim senin adına yaArkadaşlar bizim fetal dna sonucu yine çıkmamış... dna örneği yine yetersiz gelmiş.
İnanın kafam aklim hicbir sekilde çalışmıyor.
Doktor da galiba Amniyosentez secenegini sunacak yeniden kan vermene gerek yok dedi...
Gerçekten ne yapacagimi ne düşüneceğimi hic bilmiyorum
Ölçüyorum canım yasaklı bişey yemezsem 110-10 arasında. Ama bazen çok canım istiyor patates yiyorum o zaman yükseliyor
Şöyle benim hamilelik öncesi açlığım biraz yüksek çıkmıştı (110) doktor sıkıntı yok dikkat edelim dedi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şekilde çıkmaya başladı açlığım. Sonrasında doktor haftada 3 gün sabah öğle akşam açlık tokluk ölç dedi açlıklarım 90-95 aralığında 1.saat tokluklarım da 120-125 aralığında çıkıyordu doktor normal olduğunu artık bunu düşünmemem gerektiğini söyledi tabi bu süreçte baya dikkat ettim çok canım istemediği sürece pirinç pilavı patates tatlı yemiyordum muz çok sevmeme rağmen muz bile yemiyordum tek yediğim meyve yeşil elma ve armuttu o da ekşi olacak şekilde. Doktor düşünmemem gerektiğini söyledikten sonra psikolojik olarakta rahatladım bence şu an açlıklarım 70-80 civarında çıkıyor hala dikkat ediyorum ama eskiye oranla tatlı patates pirinç pilavı gibi şeyleri tüketiyorumNasıl düzelttin değerlerini diyetle mi
İnanılmaz bir uygulama yaBende mail atmıştım sıra bulamıyorum. Bu testler tarihli olduğu için 21ine almam gerekiyor diye. Banada 5inde saat 10 da açılacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?