Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ay gerçekten sabrın sınanıyor senin kuzum
Firmanın açıklaması ne bu durumda peki ?

Vallahi bende sinirlendim dalga geçer gibi
Benim anlamadığım bu kandaki dna nın yeterli olup olmadığı ilk dakikalarda bile anlaşılıyormuş Eskişehir ünide kan verenler öyle anlatıyordu 10 15 dkka bekletiyorlar tmm sorun yok gidebilirsiniz diyorlarmış bu firma niye dünyanın parasını alıp diyemiyor

Zaten 2 tüp aliyorlar ama yok yine cikmamis bizde bisey anlamadik. 2li testin riskli cikmasi ve bu testin de 2 kezde sonuc vermemesi sonucu dr da zaten Amniyosentez dedi.. 2li test riskli geldi birde sonuc alinmadi her ihtimali düşünmemiz lazim gibi birsey dedi kisaca. O kadar kötüyüm ki anlatamam...
Canim parasında degiliz artik hic biseyin. Ama doktor en garanti yol artik amniyosentez diyor. Salaklastim resmen ya.. içim acıyor resmen su yaşadıklarımıza

Canım sen acaba göz mü aldın ya, hamileliğini paylaştın mı birileri biliyor mu, çok üzüldüm gerçekten böyle şaşılası bir durum da çok tuhaf aklım almıyor, firma ne diyor peki

Ama amniyosentezde çok bekletiyor sonuç 1ay
Rabbim sana bol bol sabır versin canım hamileliği zehir ettiler sana

Ay gerçekten sabrın sınanıyor senin kuzum
Firmanın açıklaması ne bu durumda peki ?
Firma yetkilisi doktorla iletisime geçmiş bana doktor haber verdi. Sonra yetkiliyi aradim acmadi da dönmedi de.. bilmiyorum süreci nasil devam ettircez..
Keske o sekilde bir sistem bu firmalarda da olsa. Kanı direkt amerikaya yolladiklari için burda bir islem yapmiyorlar muhtemelen. Çok para alıp sonuc vermiyorlar çözemedim ki...

Ama amniyosentezde çok bekletiyor sonuç 1ay
Rabbim sana bol bol sabır versin canım hamileliği zehir ettiler sana
hemde ne zehir hicbisey anlamadik belki su an en keyifli haftalarimiz olacakken.. bol sabır ve sağlıklı sonuc versin Rabbim inşallah
Gittigim hastanede inşallah hizli cikiyordur sonuçlar bir umudum o var

Canım sen acaba göz mü aldın ya, hamileliğini paylaştın mı birileri biliyor mu, çok üzüldüm gerçekten böyle şaşılası bir durum da çok tuhaf aklım almıyor, firma ne diyor peki
Kimse bilmiyor kuzum. Hic kimseye soylemedik daha... firma daha aramadi nedense. Doktorum bilgi verdi bans

hemde ne zehir hicbisey anlamadik belki su an en keyifli haftalarimiz olacakken.. bol sabır ve sağlıklı sonuc versin Rabbim inşallah
Gittigim hastanede inşallah hizli cikiyordur sonuçlar bir umudum o var

İnşallah hızlıca ilerler canım
Biraz baktımda sende izlemişsindir belki bebeğm sağlıksız diye düşünme bak tam tersiymiş hasta çocuklarda fetal fraksiyon daha yüksek çıkarmş

Hiç canını sıkma git direk başka yere yaptır. Bide senin riskin kaç çıkmıştı ki

Hay allah fırmamı degıstırsenız canım?

Canım benim ambiypsentez bile olsa ben yaptırmıs bırı olarak asla gprundugu ıbı zor degıl aksıne 10 sn lık bır ıslem sadece beklemesı zor... sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…