Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kimse bilmiyor kuzum. Hic kimseye soylemedik daha... firma daha aramadi nedense. Doktorum bilgi verdi bans

Allah Allah ya, Allah’ım çabuk sonuçlandırsın çok zorlandın ve çok üzülüyorum böyle olunca benim de böyle zamanlarım olmuştu ve yaşamayan anlamıyor gerçekten bu durumu

Canım belirsizliğin devam ettiği için çok üzgünüm. Fetal dna acaba sadece belli haftalar aralığında mı yapılıyordu? Şimdi büyüdü bebeklerimiz o yüzden amniyosentez önermiş olabilir doktor. Doktorun çok yetkin biri biliyorsun o yüzden en iyi şekilde yapacaktır zaten işlemini. Rabbim bu süreçte gönlüne ferahlık versin gerçekten. En zoru beklemek. Firmanın seninle iletişime geçmeyip aramalarına da dönmemesi gerçekten sinir bozucu.

Şaka mı bu ne yaa para iadesi iste genoksa yaptır hayatım 3-5 güne çıkıyo sonuç

yazip yazıp sildim ne dicem bilemiyorum doktora ayrı kızdım firmaya ayrı üzme kendini canım şenlik ya da bebislik bı durum değil bu kontrole gittin mi yeni yakın belki olumlu bir durum söz konusu olduğu icn doktor fetalde gerek gormemistir

Kimse bilmiyor kuzum. Hic kimseye soylemedik daha... firma daha aramadi nedense. Doktorum bilgi verdi bans

Allah Allah ya, Allah’ım çabuk sonuçlandırsın çok zorlandın ve çok üzülüyorum böyle olunca benim de böyle zamanlarım olmuştu ve yaşamayan anlamıyor gerçekten bu durumu

Kizlar pilatese giden var mi aranizda? Mat pilates istiyordum grup dersleri de daha keyifli olur diye dusunuyordum ama nereye sorduysam yalnizca birebir reformer pilates diyorlar hamileler icin.
Ben gidiyorum canım. Hamilelik öncesi de reformera gidiyordum, 3. aydan sonra da doktorumun izniyle hemen başladım, çok keyifli geçiyor ve çevremdekilerden faydasını çok duyduğum için bırakmak istemiyorum hiç

İnşallah hızlıca ilerler canım
Biraz baktımda sende izlemişsindir belki bebeğm sağlıksız diye düşünme bak tam tersiymiş hasta çocuklarda fetal fraksiyon daha yüksek çıkarmş

Izlememistik canim izledik simdi teşekkür ederim inşallah hersey olumlu sekilde ilerler. Bir hamilenin , hevesli bir anne baba adayının yasamasini isteyecegim son şey bu durum...
Şu işlemler bitince her yerden şikayetini ilet bence büyük saygısızlık dönmemeleri
Sonrasinda aradi konustuk canim olumsuz bir tablo cizmese de bu stres bizi mahvetti... yüreğimizin sıkıntısı gececek bitecek derken..

Hay allah fırmamı degıstırsenız canım?
Doktorumuz hemen salı görüşelim dedi. Amniyosentez isteyecek yüksek ihtimalle. Ama yine de danisacagiz. Eger yeniden test derse yeniden göndeririz. Tr deki firmalara güvenmiyor doktorlar yurtdisi da bekletiyor
Canım benim ambiypsentez bile olsa ben yaptırmıs bırı olarak asla gprundugu ıbı zor degıl aksıne 10 sn lık bır ıslem sadece beklemesı zor... sabır
Ah kuzum ... riskli bir işlem sonucta ya Allahım korusun onu düşünmek bile istemiyoruz tabiki ... hemen bitiyor mu işlem peki ? Acı hissettin mi. Sonrasinda herhangibir rahatsizligin oldu mu akimti leke vs

Amin canim amin inşallah cabucak sonuclanir doktorumuzla görüşüp bir karara varcaz bakalim ne olacagina dair.. gercekten kimseler yaşamasın cok zor bir durum. Belirsizlikler icerisinde beklemek bu sekilde yaşamak ve hamile iken bunca stres altinda olmak cok zormus..

Evet canim doktorumuzun bilgisine güveniyoruz Allaha şükür bir şansımız o gibi geliyor..
Fetal dna 20li haftalarda bile yapilan bir testmis aslinda onda sorun yok ama bizim doktor zaten ilk sonuc cikmadiginda muayeneye gittigimizde demisti 2.kez de sonuc gelmezse Amniyosentez yapariz diye. Ve hatta ekledi bebekte olumsuz bir bulgu yok, eger fetal dna riskli gelirse ben yine Amniyosentez yaparim dedi. Kendi tecrübesine dayanarak usg verilerinde sorun görmediğinden emin konustu biraz diye düşünüyoruz.
Simdi sonuc yine yetersiz ve dr zaten direkt amniyo dedi.
Firma yetkilisi epey bir anlatti riskli bir durum yok sakin olun diye daha sonra aradi. Ama o an muhattap bulamamak gercekten can sıkıcı oldu..
Yavrum sağlıklı olsun da yeter ki

Canim inan para pul görmüyor gözümüz... sonuc temiz ciksaydi da...
Bebegin dna örneği 2.8 olmasi gerekiyormus benim kanımda. Ilk testte 2.6 , ikinci testte 2.7 çıkmış. Yani 0.1 lik bir eksiklikten dolayi firma hatali test olmasin diye islemi raporlandirmiyormus.
Aslinda yetkili kisi, 3.ye muhtemelen sonuc aliriz dedi. Ama doktorum 3.ye testi vermeyi uygun görmüyor gibi. Salı günü bize detayli bilgi verecek galiba.

Canım evet çok iyi hatırlıyorum senin ultrason bulguların gayet iyiydi. O yüzden ben de sonuçlarının temiz çıkacağına eminim. Doktor perinatolog zaten olumsuz bir şey olsa görürdü diye düşünüyorum. Ama işte sürecin böyle devam edip belirsizliğin devam etmesi çok can sıkıyor. İçinin rahatladığı günleri de göreceğiz inşallah. Dualarımız seninle

Insallah sadece testin kendini garantiye alma çabasıdır bu durum gecen hafta gitmistik canim kontrole. Bir sıkıntı yoktu şükür. Doktorum eğer test yine cikmazsa amniyosentez yapariz demisti.. üstte de yazdim tekrar gibi olmasin da , fetal dna riskli gelse de usg bulgulari normal oldugu icin ben kendim yine de amniyosentez yaparim demisti.
Yani bilmiyoruz ne hissedecegimizi.. durup durup aglama istegi geliyor ve tek yapabildigim bu

Bizde emin olarak bekledik hep, iyi cikacak dedik bir umutla bekledik, sizlerin destegi dualari da bana adeta kalkan gibi hissettirdi hep. Bir annem bir siz biliyorsunuz hamile oldugumu ve anneme söylerken zorlandigim kadar zorlandim size yazarken de üzüleceğinizi düşündüğüm icin
Sürecin belirsizligi testlerin net olmamasi doktorun direkt amniyosentez istemesi.. bunlarin hepsi üst üste gelip bizi inanilmaz etkiledi..
Hamileligimin en prenses döneminde olmam gerekiyorken ne diyelim Allahıma emanet yavrumuz inşallah sağlıklı oldugunu öğrenip rahatlarız Allahıma duamiz bu...

Fetal dna 14.haftaya kadar veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam senin bebişin de büyüdü o nedenle 3. kanı tekrar vermeni istememistir hakkınızda hayırlısı olsun ama eminim ki bebeğinin hiç birşeyi yok Allah'ın izniyle içini ferah tut

para puldan değil canım o beklerkenki stres çok kötü gerçekten bugün kontrole gittiğimde bile aklımdaydın inş sonuç gelir bugün diye diledim içimden. Sen yaptırmak istiyorsan yaptır 3.yü de bir de bizim ikili taramalar çok yakındı senin bebeğin sağlıklı sadece kuşku düşürdüler içine dua et her şey güzel olacak

2li testi hatirliyor olabilirsin kuzum. Fetal dna da 20li haftalarda bile yaptiranlar olmus. Forumda detayli usg sinde sorun cikip yaptiranlar okudum bende.
İnşallah bebegimiz iyi olsun da amniyosentez de riskli bir islem tabiki o riski göze almak ayri konu...insallah sonucumuz temiz gelsin işlem yapilacaksa da bir sorun yasanmasin inşallah Allaha emanet yavrumuz da bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…