Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Cok kötü bir stres hemde. Allahım hicbir hamileye bu stresleri yasatmasin gercekten anne baba olmak daha bebek karninda iken basliyor. Daha evladını görmeden onun icin endiseler tasiyorsun.. Allah razı olsun zaten duygusalim aglayacagim simdi yine
Dualariniz icin ayri ayri teşekkür ederim.. bu stres bize en zor geleni.. fetal dna yaptirsak yine bi 10 15 gün alır galiba. Biraz gec yaptiririm her ihtimale karsi. Biraz da sonuc bekleme sureci derken.. amniyosentez de galiba benim gittigim hastane ön raporlama yapiyor birkac gün icinde. Salı detayli bilgi alirsak son kararimizi veririz sanırım

Doğru ya afedersin karıştırdım Allahım güzel sonuclarla mutluluk gözyaşları nasip etsin inşallah yavrum ya

Doğru ya afedersin karıştırdım Allahım güzel sonuclarla mutluluk gözyaşları nasip etsin inşallah yavrum ya
Amin kuzum amin amin aminn
Dualarınız bana güç veriyor samimi söylüyorum ki...
Allahım bize mutluluktan aglamayi nasip etsin
Sabahtan beri gözyaşımın yarısı içime yarısı dışıma akiyor... eşimi de üzmek istemiyorum o da cok cok üzülüyor

Ben gidiyorum canım. Hamilelik öncesi de reformera gidiyordum, 3. aydan sonra da doktorumun izniyle hemen başladım, çok keyifli geçiyor ve çevremdekilerden faydasını çok duyduğum için bırakmak istemiyorum hiç
Benim daha once herhangi bir egzersiz gecmisim yok, acaba zorlar mi dedim o yuzden. Haftada 2 diyorlar o da usendirmedi degil ama istiyorum da. Fiyat iki yere sordum ikisi de haftada 2 gun aylik 6500 dedi peki ortalama boyle mi fiyatlar hic bir fikrim yok cunku

Hiç canını sıkma git direk başka yere yaptır. Bide senin riskin kaç çıkmıştı ki
Bilmiyorum ki napalim canim inan arada kaldik. Doktorumuz direkt amniyosentez dedi. Burdaki firmalarin coguna güvenmiyor kendisi zaten. Garantici ve bilimsel yaklaşan bir doktor ihtimalleri kaldırıp tanı koyma fikrinde yani öyle anlatayım. Yoksa bende onceligi fetal dna yi tekrarlamakta buluyorum acikcasi. Risksiz oldugu icin...
Canim kombine risk 1.197 çıkmıştı. Biyokimyasal risk daha yüksek.

Benim yaş riskim vardı, verilen kanda ve ultrasonda bir sıkıntı çıkmamıştı, fetal dna yı önerdiğinde de bunda riskli birşey çıkarsa tekrar oturup karar veririz ya direk amniyosentez yaparız ya da ayrıntılı ultrasonu da yapıp orda ki bulgulara göre tekrar karar veririz demişti, ayrıntılı ultrason zamanlarımız da yaklaştığı için belki sende de önce ayrıntılıya bir bakmak ister. Stresini çok iyi anlıyorum inşallah içini ferahlatacak sonuç ne şekilde çıkacaksa kolaylıkla sağlıkla en kısa zamanda çıkar da kalan hamilelik dönemin prenses gibi geçer gider

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin canım.. son cümlenin hayali bile beni gülümsetiyor Allahım prenses gibi bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin inşallah aminn
Benim 13.haftada detayli usg yapıldı perinatolog tarafindan. Diger detayli usg icin daha cok vaktim var. Daha 16 haftaligiz biz teyzesi bugün onu bekleyeyim dersem de bu stresle bebegimi de strese sokarım muhtemelen
Benim doktorum amniyosentez ihtimalini bize ilk basta soylemisti ta, ben o nedenle simdi de yeniden amniyosentez demesine şaşırmadım..
Allahım sağlıklı sonuçlar aldırsın diyorum yatıp kalkıp dua ediyorum. Bu gece sabahi sabah ettim zaten sonucun gelecegini tahmin ediyordum ama boyle bir sonuc beklemiyordum açıkçası
Dualarınızda bebegimi de unutmayin emi teyzesi .. benim günahsız yavrumu Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. ağlamaktan artik bebegime üzülür oldum... etkileniyor mu yavrum diye..

İkili testlerin hata payı çok çok yüksek, zaten doktor ultrasonla bakıp ihtimali söylüyor sadece, onu hiç kafana takma bence, iki defa da nasıl çıkmamış şok oldum ben de hangi firmaya yaptırmıştın? Bir de kan sulandırıcı kullanmıyordun dimi sen

Ikili testi önemsemeyin diyor herkes zaten uzmanlar da burdaki tecrübeli tüm annelerin de..
Haklisin canim kafaya takmamak lazim o ikili testi. Bebegin dna orani en az 2.8 olmaliymis benim yavrumunki 2.7 çıkmış. O nedenle firma kendini riske atmak istemiyor test tekrarlansin istiyormus. Panorama canim firma. Güvenilir firmalardan biri yani.
Yok canim kullanmıyorum kan sulandırıcı.

Gayette iyi bir firma aynen ama şunu söyliyim bebeğin dna sının az çıkması bebekle ilgili bir problem olduğu anlamına gelmez evet bir ihtimal var ama aşırı düşük bir ihtimal, genellikle kanı sıvı olanların veya kan sulandırıcı kullananların, kilosu fazla olanların kanında bebeğin dna sı anneye göre daha az çıkıyor eğer bu problemler yoksa da taşımada sıkıntı olmuştur. O yüzden kötü düşünme hiç, zaten çok da büyük bir fark yok aslında, doktor hem ikili testte bir şeyler söylemiş hem amniyosentez demiş, nipt sonuçu iyi gelseydi bile doktor amniyosentez isteyecekti zaten demişsin, bazı doktorlar çok garantici olabiliyor özellikle perinotologlar çünkü onlar riskli gebelere baktığı için öyle alışmışlar ama biz gebeler bunları duyunca tedirgin oluyoruz doğal olarak. İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak, 1-2 hafta kendini başka şeylere ver

Versen ne kaybedersin ki

babylovee natera gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı o kadar sinirlendimki, yok böyle bir şey, bence yetkililer düzgün şekilde ulaştıramıyor çünkü artık başka bir şey gelmiyor aklıma. İnsanlar 12.haftada verdiğinde yeterli dna çıkıyorda sen 15.hafta verdiğindemi yetersiz, kesinlikle yetkililerin hatası. Eurofins benimki 1 haftada geldi gülüm, istersen oraya ver kanını, ona göre amniyosentez kararı alırsınız. Şimdi risksiz bir şey varken ne gerek var diğeri için kendini strese sokmaya, hemen acele edip pazartesi kan verse bir haftaya çıkar. Zehir ettiler ya, ağzımdan gelenini sayasım var onlara şu an.

Çokk katılıyorum. Ben de eurofinse yaptırdım hem de kan sulandırıcı kullanıyordum hiç bir problem yaşamadım. Yanlış hatırlamıyorsam haftam 12 bile değildi.

Cok güzel yazmışsın canim. Tam olarak hepsi söylediğin gibi. Doktorum ikili teste güvenmiyor zaten o testi ciddiye dahi almadi. Ama 2 kez de fetal dna da dna orani yetersiz gelince biraz rahatsiz oldu. Zaten fetal dna testin riskli gelse de ben amniyosentez yapacam demisti.usg de anormal bulgu olmadigi icin.. dedigin gibi perinatologlar daha hassas davraniyor bunu anladik yani. Normal kadin dogumcu olsa bunlari onemsemeyecekti. Benim muhtemelen kilodan kaynaklı olarak çıkmadı. Plasenta kaynakli da olabiliyormus ama bu dna oraninin eksik olmasi, doktorum da bu durumu riske atamiyor galiba.. kafami dagitmam hicbirsey düşünmemem lazim nasil basaracaksam...

Versen ne kaybedersin ki
Kuzum elbet birsey kaybetmem ama durum şu ki ben fetal vereyim desem yeniden 1 hafta daha gecsin derim. Testi versem bi 1 hafta da öyle gececek. Yapti 15 gün hatta daha bile fazla bir sonraki pazartesi en erken kan verecegim tarih. Bide yine sonuc cikmazsa... o zaman yine amniyosentez diyecek doktor. Birde onun sonucunu bekleyecegiz derken nasil olacak bilmiyorum ki...

Şuanda senin kafana takacağın hiç bir şey yok ki ortada aslında, ultrasonda her şey normal, nipt sonucu bile yok ortada hiç yaptırmamış gibi düşün, plasentada problem olsaydı perinatolog görürdü hadi görmese daha bebekte şuana kadar gelişim geriliği başlardı. Yani cidden amniyosentez yaptırmak için sebebin bile yok. Ortada hiç bir risk yokken neyin testini yapıcak ben anlayamadım. O yüzden şuan senin kafana takacağın tek şey o firmanın ağzına nasıl ederim olmalı bence sen amniyosentezden önce kesinlikle başka bir firmaya nipt yaptırmalısın

Inan ki saydığın sebeplerden olsun diye dua ediyorum. Herhangibir olumsuz olmasin da yavrum sağlıklı olsun da .. zaten panorama ve eurofins bu ikisi iyi firmalar bizde ona güvenerek verdik. Bilemiyoruz tam hangi sebepten sonuc cikmadi ama kilo durumundan kaynakli olabilir diyorlar. Tabi daha yüksek kilolarda daha kolay sonuclar alanlar da oldukca fazla. Bende onceligi fetale vermek isterim tabi. Ama doktorum fetal dna sonucu durumuna gore yine amniyosentez karari alacakti galiba..
Salı günü muayeneye cagirdi. O gün bize bilgi verecek galiba. Bizde hala bir belirsizlik icinde devam edicez bekleyise.. ne diyeyim yavrumun saglik.haberi bize ilac olacak Allahım heveslerimizi hayallerimizi tamamina erdirsin inşallah dua isterim kuzum

Cok haklisin sonuna kadar. Ama simdi ben baska firmaya test versem yine yetersiz çıkarsa dna ornegi. Birde bu defa yeniden amniyosentez icin bir daha beklememiz gerekecek. Kaan kocatepenin diger videolarina fln da baktim 2.kez ornek alinamazsa amniyosentez yapilir diyor o da. Yani bu yapilan birseymis. En garanti sonuc olmasi sebebi ile galiba. Bende birseu bilmiyorum ki salı günü doktorumuz ne diyecek bakalim onu bekleyecegiz artik..
Firmaya da bugun neler edecektim de.. duygusalligima geldi aglamaktan sitem edip gectim sadece yetkiliye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…