Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Senin içine hangisi sinecekse tabiki onu yaptır canısı ama bu süreçte aklına kötü şeyler de getirme çünkü gerçekten ortada kötü bir durum yok inşallah en kısa sürede doğal akışına geri dönüpp bebiş alışverişlerinde görücez seni

Hareketlerı ıcerde balık yuzmesı gıbıydı onları yaklasık 5 gğndğr hıssedıyordum. Ama bu bildiginiz tekme kızlar tarifi baska sekilde yapamam cokta hızlı atıyor
Ayıptır soylemesı yemek yedım bugunde yaklasık 30 dk yüzmüstüm. Dedim yemegın uzerıne bı yorgunluk kahvesı yapayım türk kahvemı yudumlarken geldı darbe

Canım içini ferah tut burda hepimizi dua ediyoruz senin için bilemezsin kimin duasına denk gelip kabul olacak Rabbım bugünleri anlattığın günleri göstersin her güzelinin bir zorluğu var bazen Allah imtihan eder sabırla beklemek için

Merhaba kızlar bizde 14 haftalık olduk 3. Çocuk 2 oğlum var cinsiyeti çok merak ediyorum tahmini olan varmi

Eklentiler

• 1000032233.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000032265.webp
    14 KB · Görüntüleme: 38
Ayıptır soylemesı yemek yedım bugunde yaklasık 30 dk yüzmüstüm. Dedim yemegın uzerıne bı yorgunluk kahvesı yapayım türk kahvemı yudumlarken geldı darbe
bu kahve olayı ney ya böyle her kahve içen hamiş anneler tekmeleniyor bende şimdi güzel karnımı doyurdum bi türk kahvesi yapıym ozaman bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…