- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.541
Senin içine hangisi sinecekse tabiki onu yaptır canısı ama bu süreçte aklına kötü şeyler de getirme çünkü gerçekten ortada kötü bir durum yok inşallah en kısa sürede doğal akışına geri dönüpp bebiş alışverişlerinde görücez seniCok haklisin sonuna kadar. Ama simdi ben baska firmaya test versem yine yetersiz çıkarsa dna ornegi. Birde bu defa yeniden amniyosentez icin bir daha beklememiz gerekecek. Kaan kocatepenin diger videolarina fln da baktim 2.kez ornek alinamazsa amniyosentez yapilir diyor o da. Yani bu yapilan birseymis. En garanti sonuc olmasi sebebi ile galiba. Bende birseu bilmiyorum kisalı günü doktorumuz ne diyecek bakalim onu bekleyecegiz artik..
Firmaya da bugun neler edecektim de.. duygusalligima geldi aglamaktan sitem edip gectim sadece yetkiliye..
Ayy hayırlı olsun tekmiklerrKızzlar merhaba. 18+1 deyim bebegımın 15 dk once ilk tekmesnı hıssettım ve cok guzel degisik bir his agladım. Allahım yavrularımızı bıze sag salım bagıslasın
Nasıl bir his, nasıl bişey biraz ayrıntı alalım lütfen :) biz hala tekmik bekliyoruzYaklasık 15 dk dır 7-8 kere tekmeledı
Hareketlerı ıcerde balık yuzmesı gıbıydı onları yaklasık 5 gğndğr hıssedıyordum. Ama bu bildiginiz tekme kızlar tarifi baska sekilde yapamam cokta hızlı atıyorNasıl bir his, nasıl bişey biraz ayrıntı alalım lütfen :) biz hala tekmik bekliyoruz
Ayıptır soylemesı yemek yedım bugunde yaklasık 30 dk yüzmüstüm. Dedim yemegın uzerıne bı yorgunluk kahvesı yapayım türk kahvemı yudumlarken geldı darbeHareketlerı ıcerde balık yuzmesı gıbıydı onları yaklasık 5 gğndğr hıssedıyordum. Ama bu bildiginiz tekme kızlar tarifi baska sekilde yapamam cokta hızlı atıyor
Canım içini ferah tut burda hepimizi dua ediyoruz senin için bilemezsin kimin duasına denk gelip kabul olacak Rabbım bugünleri anlattığın günleri göstersin her güzelinin bir zorluğu var bazen Allah imtihan eder sabırla beklemek içinCok haklisin sonuna kadar. Ama simdi ben baska firmaya test versem yine yetersiz çıkarsa dna ornegi. Birde bu defa yeniden amniyosentez icin bir daha beklememiz gerekecek. Kaan kocatepenin diger videolarina fln da baktim 2.kez ornek alinamazsa amniyosentez yapilir diyor o da. Yani bu yapilan birseymis. En garanti sonuc olmasi sebebi ile galiba. Bende birseu bilmiyorum kisalı günü doktorumuz ne diyecek bakalim onu bekleyecegiz artik..
Firmaya da bugun neler edecektim de.. duygusalligima geldi aglamaktan sitem edip gectim sadece yetkiliye..
bu kahve olayı ney ya böyle her kahve içen hamiş anneler tekmeleniyorAyıptır soylemesı yemek yedım bugunde yaklasık 30 dk yüzmüstüm. Dedim yemegın uzerıne bı yorgunluk kahvesı yapayım türk kahvemı yudumlarken geldı darbe
Canim masallah eminim çok güzel bir histir ilk gebelik mi pekiHareketlerı ıcerde balık yuzmesı gıbıydı onları yaklasık 5 gğndğr hıssedıyordum. Ama bu bildiginiz tekme kızlar tarifi baska sekilde yapamam cokta hızlı atıyor
Doktorun tahminde bulunmadı mı özel miş birde canımMerhaba kızlar bizde 14 haftalık olduk 3. Çocuk 2 oğlum var cinsiyeti çok merak ediyorum tahmini olan varmi
Aaa söyledikleri saatte MHRS açık mı oluyorKız yok mhrsden aldım ne soracak
Biraz önce ben de içtim bir hevesle de olmadıbu kahve olayı ney ya böyle her kahve içen hamiş anneler tekmeleniyorbende şimdi güzel karnımı doyurdum bi türk kahvesi yapıym ozaman bendeee
kız sendemi denedinBiraz önce ben de içtim bir hevesle de olmadı
Denemez miyimm hahahdjhskız sendemi denedinben daha yapıcam şimdi kahve haber ederim
Aaa canım bilmşyordum her mesaja yetısemıyorum bilsem daha onceden denerdimbu kahve olayı ney ya böyle her kahve içen hamiş anneler tekmeleniyorbende şimdi güzel karnımı doyurdum bi türk kahvesi yapıym ozaman bendeee
Evet canım ilk gebelıkCanim masallah eminim çok güzel bir histir ilk gebelik mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?