Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlar bu yağı göbeğimi nemlendirmek için sürüyorum ertesi gün bile ıslak nemli kalıyor bilginiz olsun reklam değil :)

Doktorumuzla bir görüşelim ondan sonra bizde ne yapacagimizi düşüneceğiz galiba. Ama kendisi direkt amniyosentez dedi.
Salı günü cagirdi o güne belli olacak galiba
Amin kuzum amin aminnn.. Allahım saglikla hamileligimin devamina ve saglikla yavrumuzu kucagimiza alacagimiz günleri görmeyi nasip etsin bize herseyi alcam ona herseyiiii

Allah razı olsun kuzum hepinizden.. dualarınız bana inanilmaz iyi hissettiriyor yani bunu yürekten söylüyorum gerçekten
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah yavrumuza sağlık versin 9 ay dolunca saglikla kucagimiza aldırsın evladimizin saglik haberlerini alalim inşallah en kisa zamanda
Allahima emanet zaten bebegim. Hic isyan etmiyorum inaniyorum çünkü bebegimin iyi olduguna ve bu sürecin saglikli sonuclar verecegine ve en son yavrumuzu saglikla 9 ay dolunca kucagimiza alacağımıza

Canım son durumu okudum mesajlarından. Dualarımız seninle,inşallah geçecek bu günler ve tadına keyfine varacaksın hamileliğinin birazdık daha sabır babylovee
Cok sagol kuzum hepinize ayri ayri teşekkür ederim inşallah dualarimizin gücü ile yavrumuza saglikla kavusacagimizı göreceğiz.. Allahım inşallah herseyin yolunda gittigi gunlerimizi cok yakında gösterir
Her sey cok guzel olacak babylovee
Oy kuzum insallahhhh hersey çok çok güzel olacak sonuna kadar buna inanıyorum

Canim salı randevumuzda bakalim doktorumuz ne diyecek yeniden fetal dna icin sansimi deneyelim diyecegim. Ama kendisi zaten 2 kezde sonuc alinmazsa amniyosentez yapariz en garanri ve tanı testi bu demisti.
Baska firmaya da yaptirsam yine bekleme süreci olacak.. amniyosentez yapinca bi ön rapor çıkıyormuş Birkac gun icinde. Bizde konuya yabanciyiz doktorla görüşünce ogrenecegiz.

babylovee kuzum ya ben giremedim sabahtan beri şimdi okudum tüm yazdıklarını. Başıma kocaman bir ağrı oturdu çok kafama taktim ben bunu ya. O kadar anlamsız geliyor ki. Bebeginin sağlıklı olduğundan da eminim. Yok yere böyle bir keşmekeş oldu cok şaşkınım üzgünüm. Karmakarışık duygulara girdim. Doktorun ne diyorsa mutlaka onu dinle bence. En güzel kafa rahatlığı doktoruna teslim olmak gibi geliyor bana. İnsan araştırıp kurcaladıkça kafası bulanıyor. Amniyosentezden de korkma ayrıca. Doktorun çok yetkin tecrübeli biri. Bebeğine zarar verecek bir yola asla sokmaz seni. Sonuç da hızlı çıkıyorsa doktorun yapalım diyorsa ben olsam yaptırırdım. Günümüz ultrasonlariyla teknolojsiyle bebeğe bişey olma riski yok artık amniyosentezde. Biraz teslim ol derin nefes al doktoruna bırak kendini. Geçen burda mesela üçlü test konusunda demiştim ben de. Teste güvenmiyorum ama doktorum yapalim diyorsa yapsın kafasındayım. Çünkü ben de çok kaygılı biriyim kararsız kaldıkça da yıpranıyorum. Üçüncü gebeliğimde geldiğim mantık tamamen bu. Güvendiğin doktoru bulduysan gerisini çok da kurcalamamak lazım

asdaf çok mutlu oldum senin adına. Sağlıklı bir prenses büyüyor annesinin karnında ön sonuç birkaç günde çıkmıyor mu senin yaptırdığın hastanede. Belli olsa artık keşke

çok güzel yazdın canım babylovee bence başına gelen şeylerin hepsi bir aksilik canım üzme kendini hayatta aksilikler oluyor malesef oda seni bulmuş ama bende annabelica gibi bebeğinin iyi olduğunu hissediyorum dualarımız seninle

babylovee ayrıca senin bebeğin hayattaki tüm şanssızlığını tüketti bence artık kalan ömründe çok şanslı bir insan olacak. İlerde gülüp geçeceğiniz anılar olsun bunlar. Tüm kalbimle bu şekilde dua ediyorum şu an

Benimde embriyom 2bc.. Şahin zeteroğlu... 27 haziran da yaptık transferi... İnşallah Rabbım yardımcımız olsun

Handan2212 doktorunuz kim acaba

Canımmm ... ne desem bilemedim o kadar dogru şeyler demişsin ki.. bugun bende eşime benzer cümleler kurdum. Duygusal bakıp süreci zorlastirmayip kendimizi doktorumuza bırakmak gerekiyor galiba diye. Çünkü bilimsel yaklasan birisi ve sonuc olarak tecrubesi cok fazla. Doktorum yüksek ihtimalle bizi yeniden bir fetal dna stresine sokmak istemiyor. Çünkü benimde kaygılı oldugumu görüyor. Ve satır aralarından anladigimiz kadariyla kendisi fetal dna dahil hic bir testin 100 de 100 tani testi olmadigi icin coguna güvenmiyor. Usg bulgularini ve amniyosentez gibi bebekten birebir alinan örnekleri daha fazla önemsiyor. Bu benim cikarimim tabi kendisi boyle bir cümle kurmadi.
Benimde düşüncem doktorumuzdan net bilgi alıp söyleyeceği ve onerecegi seyler dogrultusunda ilerlemek sonuc ne kadar zamanda cikar falan hepsini salı öğreneceğiz. Bilgi verecek bize muhtemelen.zaten arastirip baktikca beynim çorbaya döndü herkes birsey diyor. Allahıma emanet ettik yavrumuzu.
Oy kuzum amin amin aminnn inşallah neler neler yaşadık be oğluşum sen bize daha karnımda bunlari yaptin diye anlatırız oglumuza inşallah o da annecim babacim deyip bize sarilir sağlıkla, evlendirdigimizde karısına bile anlaticam bunlari
Allahım mucizesini yaşatsın inşallah da yavrumuzu sag salim kucagimiza alalim. Ve dedigin gibi teyzesi ömrü boyunca şanslı olsun inşallah dogduktan sonra sağlığı yerinde olsun

Canımm çok sagolun gerçekten. Mesajlarınızın cogunu aglayarak okuyorum inan ki.. inşallah dedigin gibidir sadece sanssizliklar olmustur testlerin yanılması yüzünden bu stresleri yasamisizdir sadece. Yavrum sağlıklı olsun sag salim kucağımıza alalim da
İnşallah tüm teyzoslari ve bebegimizin annesi babasi olarak bizde dogru hissediyoruzdur bebegimiz saglıklı ve cok mutludur su an

Canım benim ya.. biz inanıyoruz bebeğinin iyi olduğuna! hep iyi hisset iyi ol olur mu bizlerde yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…