Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım yazdıklarını okudum fetal verdiğini bile atlamışım ben çok mesaj biriktiği için fark etmemişim. Üzgünüm gerçekten böyle bir belirsizlikle seni strese soktukları için. 2li testi hiç kimse yaptırmasa keşke burda kimi görsem hep canını sıktı bu test. Sen de hiç umursama çoğu kişiye risk veriyor. Benim arkadaşımın da ikili testinde sorun çıkmıştı ama bebeği sapasağlam maşallah. En başından beri perinatologla ilerliyorsun zaten elinden gelenin en iyisini hep yaptın bebeğin için. Eğer bir sıkıntı olsaydı ultrason bulgularında mutlaka problemi gözükürdü. Ben yerinde olsaydım doktoruma güvenmeyi tercih ederdim mesela vajinal ultrason için de çok korkunç şeyler söylüyorlar ama benim doktorum uygun gördü ve bakmak istedi ben de güvendim çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Senin doktorun zaten alanında iyi ve tecrübeli o yüzden amniyosentezden de korkma. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacak. Sadece için rahat etsin diye yaptır babylovee

Canım benim ya.. biz inanıyoruz bebeğinin iyi olduğuna! hep iyi hisset iyi ol olur mu bizlerde yanındayız
Çok sagol kuzum desteginiz güç veriyor bana
İnşallah bebegim Çok Çok iyidir ve sağlıkla dogacagi günü bekliyordur amin İnşallah kendimi de daha iyi hissedecegim günler olur

Sagol canim benim inşallah yavrum sizlerin de duasıyla cok daha güçlü ve sağlıklı olacak ve saglikla dogacak zamanı geldiginde. Güzel yavrularımızın ömrü uzun sağlıklı olsun inşallah

Canim çok sagol yazdıkların için inşallah amin bir sıkıntı cikmayacagina inanıyorum bende sizler gibi Allahıma emanet yavrum çünkü o koruyacak yavrumuzu biliyorum...
Evet canım dogru diyorsun perinatolog ile ilerliyor olmak benim icin su an daha dogru kararmış ki bu karari iyiki en başında vermişiz de ilerlemisiz.. haklisin doktorlarimiza güvenmek zorundayiz aslında. Onlar günde kac hamile görüyorlar kac riskli durumu ellerinden geciriyorlar..
Zaten o ikili test bizi en yipratan oldu. O testi yaptirmamis olsaydik su an 3.ye fetal dna verirken kafam rahat ederdi ve direkt fetal dna ile ilerlemeyi tercih ederdim. Ama simdi doktor amniyosentez deyince ve elde bir ikili test kan sonucu olunca cokta birsey diyemiyoruz doktor uygun görünce.. Allahım yardımcımız olsun inşallah. Ve tüm testlerimiz herseyimiz temiz çıksın inşallah

Dualarımız seninle canım sen içini ferah tut. Kendini meşgul etmeye çalış. İnşallah bebeklerimize kavuştuğumuz günleri de göreceğiz hep beraber. Ben inanıyorum

Dualarımız seninle canım sen içini ferah tut. Kendini meşgul etmeye çalış. İnşallah bebeklerimize kavuştuğumuz günleri de göreceğiz hep beraber. Ben inanıyorum
Amin canim aminn inşallah saglikla bebeklerimizi kucağımıza alalım mesgul olacak birseyler bulmaliyim bu hafta bakalim. İnşallah hersey yolunda gider de feraha çıkarız

Canım şimdi okudum. Can sıkıcı bir durum evet ama lütfen canını sıkmamaya çalış. Sen çok iyi bir annesin. İnş yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın. Bu stresli günleri de unutup gideceksin

Günaydın kızlar. Az önce baldır kramp ağrısıyla güne başladım, çok feciydi, unutmuşum bu acıyı sanırım magnezyum içmenin zamanı geldi

Günaydın kızlar. Az önce baldır kramp ağrısıyla güne başladım, çok feciydi, unutmuşum bu acıyı sanırım magnezyum içmenin zamanı geldi

Günaydın canım ben de onu soracaktım kramp gibi değil de böyle karnımda, göbek çevresinde bir ağrı oluyor normal mi ki acaba büyüdüğü için mi karın, bazen kramp bacaklarım da oluyor doktoruma söyleyeceğim ben de

Rahim büyürken karında kasıkta ağrı oluyor kuzum normal yani benim de sağ bacagimda ağrı çok oluyor bazen topalladigimi hissediyorum yürürken

Rahim büyürken karında kasıkta ağrı oluyor kuzum normal yani benim de sağ bacagimda ağrı çok oluyor bazen topalladigimi hissediyorum yürürken

Evet canım benim de aklıma geldi de insan şüphe ediyor ya, ben 2 hafta önce çok feci bir kalça ağrısı yaşamıştım uzun süre ayakta kaldığım için kitlenip kalmıştım Allah’ tan daha olmadı çok şükür, çok zor gerçekten her trimesterin kendine has zorlukları var gerçekten

Ay tebessüm ettirdin kuzum ya gelinine de anlat tabi üzmesin kocasını. Annesi ne zorluklarla büyüttü onu biz şahidiz şimdiden

Ben iki gün ihmal ettim benim de oldu bıçak giriyor gibi bir acı oluyor. Geceleri oluyor bir de. Magnezyum şart gerçekten

babylovee canım ya hep aynı şeyleri yazıyor gibi hissediyorum ama gerçekten süreci zor geçen hamileliği en iyi bilenlerden biri benim, o kadar haklısın ki şu tedirginliklerin, telaşların konusunda, çok üzülüyorum seni böyle görünce ama lütfen kendine zarar verirsin, benim öyle olmuştu lütfen kendini hırpalama, çok haklısın ama stres maalesef ki annenin bedeninden götürüyor, sakin kalmaya çalış, biliyorum çok zor ne desek boş, banada o zaman öyle diyorlardı sakin kal kalamıyordum tabi, çok zor ama şimdiki aklım olsa daha iyi yönetirdim süreci, çok üzdüm kendimi o zaman bebeğin çok önemli ama unutma ki annenin sağlığı stresten tehlikeli altına girince bebeğin de sağlığı bozuluyor, Allah korusun ne olur sakin kalmaya çalış canım, dualarımız seninle gerçekten

Yok yok iyi bir hocayla çalışırsan ağırlıkları zaten sana göre ayarlıyor. Mesela benim gruptaki arkadaşım çok hafifle yaparken ben daha ağırla çalışıyorum, hepimize ayrı ayarlıyor. Hangi şehir burası ya fiyat çok yüksek geldi, benim gittiğim Mersin'de iyi bir yer ki görece digerlerine göre pahalıdır 3600 TL haftada 2 ders ayda 8.

O ağrılar normal bence. Yani devamlı ve şiddeti artan bir ağrı değilse, dinlenince geçiyorsa çok mühim bulmuyorlar. Kramplar feci ya umarım sık yaşamam

asdaf çok mutlu oldum senin adına. Sağlıklı bir prenses büyüyor annesinin karnında ön sonuç birkaç günde çıkmıyor mu senin yaptırdığın hastanede. Belli olsa artık keşke
Ön sonuc önenli değil trizomi 10 icin kesin sonucu bekleyecegız dedi dr um. Son iki haftayi memlekette gecırmeye geldık sonuca yakın ızmıre dönecrgız canım. İnşallah oyledır dünde annem ruyasıbda gormus saglıklı güzel di dedi agladı anlatırken.

Kasık ağrısı ve akıntım oluyor sizde de oluyor mu? Su gibi bazen de beyaz şeffaf kokusuz bide sol boşluğumda ağrı oluyor geçiyor
Benim de sol kasığımda gece boyu ağrı batma çekme gibi şeyler oldu korktum internetten baktım karin buyumesi kaynakli kas agrisi oluyormuş normal heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…