Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım şimdi okudum. Can sıkıcı bir durum evet ama lütfen canını sıkmamaya çalış. Sen çok iyi bir annesin. İnş yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın. Bu stresli günleri de unutup gideceksin
Canim benim teşekkür ederim destegin icin inşallah aminn bu stresli zor günler geçip gider inşallah hepsi sadece birer anı olarak kalır sağlıkla kucağımıza alalim bebegimizi inşallah aminn

Ay tebessüm ettirdin kuzum ya gelinine de anlat tabi üzmesin kocasını. Annesi ne zorluklarla büyüttü onu biz şahidiz şimdiden
Dimi birsuru şahidim var hemde sizinle konuşmak iyi geliyor. Çünkü daha hamile oldugumu kimse bilmiyor ve bilse de bu durumu paylasamazdim sanırım yine..
Yavrum saglikli olsun büyüsün kocaman delikanlı olsun daha askere gidicek

anladım canım düzenli beslenmek önemli benim birde 3-4 gündür ani şeker düşmelerim oluyo 75 falan oluyo şekerim elim ayağım titeiyo sendede oluyomu yada oluyomuydu

Canimm olur mu öyle şey hic söylediklerinizi gercekten yürekten okuyarak kendime söylüyorum bak dogru söylüyorlar diyorum hep.. en kötüsü benim strese girmem cok haklısın, çünkü benim herseyimi alan bir bebegim var ve bu stres ne bana ne bebegime iyi gelmiyor cok haklısın. Sadece düşünmeden edemiyorum inşallah bu stresli gergin bekleyisler biter de bende hamileligimin keyfini cikarmaya başlarım
Dünden beri başım kazan gibi oldu. Aglaya aglaya gözlerim sızlıyordu gece 4 gibi zor uyumusum...
Allahım bir yol gosterir inşallah yavrumuzu saglikla kucagimiza alacagimizi bize müjdeler inşallah

Çok aç kaldıgımda elim ayağım titriyor ama ölçümlerimde hiç 75 falan görmedim
evet şeker düşmesinden oluyo o esnada ölçseniz şekerinizi belki görürsünüz Allah şifa versin inşAllah bende diyetle devam edicem insilün kullanmak istemiyorum çünkü bide stres te de yüksek çıkıyo şeker onuda farkettim bende panik atak var o yüzden bu konuya takıldım biraz sabah ölçümlerim yüksek çıkıyo 110-120 arası 2-3gündür

Çok güzel sağlıklı bir kız inanıyorum ben de. Şu bekleme aşaması hemen geçsin artık da rahatla canım

Akşam 21-22 gibi yabanmersini yemeyi dener misiniz. Baya iyi geliyor şekere

Geçecek inşaallah son 5ay

Ben Gebze’de yaşıyorum 2 yıldır gidiyordum zaten aletli pilatese hamilelik için sordum 10 ders 10 bin dedi

Kızlar sabah ishal olmuştum ama geçici bir şeydir sandım eşimle kahvaltıyı dışarıda yapalım dedik dışarıta çıktım kahvaltıyı yaptık aniden olduğumuz yer de karnıma ağrılar girdi, çok zor eve yetiştim dışarıda yapmamak için çok ishal oldum, ne zaman tehlikeliydi ishal durumu ya eğer akşama kadar geçmezse beni acile giderim herhalde

Kuzum dur sakinnnnn eğer istifran varsa git. Ama yoksa 3 gün su gibi olup geçmezse müdahale ediliyorlarmış Bende olmuştum bi kere belki yediğin bişey dokunmuştur dedi banada 3 gün sürerse sıkıntı imiş

İnşallah geçer çok güçsüz bıraktı beni, tansiyonum düştü yatıyorum şimdi yani anlamıyorum bir aniden iyiyiz bir aniden kötü gerçekten

İnşallah geçer çok güçsüz bıraktı beni, tansiyonum düştü yatıyorum şimdi yani anlamıyorum bir aniden iyiyiz bir aniden kötü gerçekten
Geçer canım sen dinlen. Karnımız büyüdüğü için bağırsak kasılmalarımızı daha fazla hissediyoruz. Ama bak istifra ediyorsan direk git. Valla öyleyiz bir iyi bir kötü çokkk geçmiş olsun tekrardan

Midem de bulanıyor ama çıkarmadım henüz, inşallah öyledir bir şey yoktur gerçekten canımız yüreğimiz de atıyor yani, çok endişeleniyor insan böyle olunca

Kız geçen ben de oldum ishal hatta iç camasirima kacirmisligim oldu afedersiniz sonra geçti havalardandir bide Çeşme suyu tüketmemeye calis geçer inşaallah panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…